След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 818
  • 753
  •   1
Отговори
# 630

Абе тогава и аз това си помислих, обаче, като се размислих сутринта, се сетих, че Йомер отива да говори с Дефне, а не с Памир.

Точно  при Дефне тръгна,не при Памир.
Не съм  имала в предвид обратното.  Peace
 Тайната имаше Синан в предвид точно харесването на Дефне от Памир

Е, да де, ама Дефне все още не се усеща за ухажването на Памир. Така че няма как Йомер от нея да научи тази тайна. Аз това имах предвид.

Ооо не  Peace и дума не може да става ,че Дефне е в час за  тази симпатия на шефа.
Пък и разговорът е между Синан и Йомер / снимките на стоп къдъра по горе/
 Йомер от смутеното поведение на Синан попита има ли още някаква тайна  Peace около живота на Дефне

# 631
Скрит текст:

Абе тогава и аз това си помислих, обаче, като се размислих сутринта, се сетих, че Йомер отива да говори с Дефне, а не с Памир.

Дани за спойлера  Peace
Ризата обаче на Дефне не ми хареса. Нещо куца в дрехите и.
Определено като стайлинг  има подобрение от първи сезон, но   Седа е много по стилна.
Харесвам обаче прическите и лекия грим на Елчин.по нежна и естествена е.  [/i]
Hug

Стилът на Дефне е някаква смесица между спортно ежедневно и по-формално офис облекло и може би е малко неудачна тази смесица, знам ли. То и аз се чудя харесва ли ми ризата или не, но като цяло погледнато ми харесва стилът на Дефне. Нито твърде спортен, нито твърде официален. Отразява леко Дефне от първите серии, както каза и Кати. А бе май повече ми харесва - например кубинките и копринената рокля никога не бих ги облякла върху себе си, но на нея ми харесаха. Дрехите ѝ говорят за някаква свободолюбивост и все пак съобразяване с правила и йерархия.

А Седа е шефка, като цяло по-стилна и по-улегнала жена. На Дефне щеше да ѝ дойде малко твърде официално това облекло.

# 632
  • Perla
Скрит текст:

Е, да де, ама Дефне все още не се усеща за ухажването на Памир. Така че няма как Йомер от нея да научи тази тайна. Аз това имах предвид.

Ооо не  Peace и дума не може да става ,че Дефне е в час за  тази симпатия на шефа.
Пък и разговорът е между Синан и Йомер / снимките на стоп къдъра по горе/
Йомер от смутеното поведение на Синан попита има ли още някаква тайна  Peace около живота на Дефне
[/i]
Ели,последователността е друга- когато Йомер каза, че отива да си поговорят с Дефне  открито за всичко, защото липсата на такъв разговор е причината за сегашното им състояние, Синан му каза да го направи, за да се разкрият всички тайни. Тогава Йомер попита какви тайни още може да има, а Синан смотолеви, че го е казал просто така-ако има, да си ги кажат. Именно това е накарало рускините да съчиняват историята за бебето, което е загубила Дефне. Надявам се в крайна сметка това да е поредна фенска фантазия и че тайната, за която говори Синан, е все още свързана с киралъка. Може да става дума за Гало; може да става дума за останалата част от сделката с Нера- Дефне да си тръгне след сватбата. Кой знае.

# 633
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Дани текста ти в спойлера, отразява и моите мисли  Peace Peace Peace

# 634
Доре, Йомер остави Дефне. Той вече бе свободен мъж, който е загубил надежда да бъде с любимата жена. И оттам бройките в леглото му. А прошката затова е прошка, защото налага да се прости нещо неправилно, нередно. Истинската любов прощава. Дефне трябва да му прости римските афери. А реванширането на Йомер няма да заличи аферите, просто ще бъде обещание, че такова нещо няма да има повече, когато тя е до него, защото тогава той няма нужда от други жени. Разковничето на всичко е ПРОШКА. Той прости лъжата, тя трябва да прости гордостта и жените.

Дани  Peaceта самият Йомер  не е възхитен от човека  в който се беше превърнал в Рим.  Кадърът със снимката  на Баръш от терасата - Човешка развалина  на фона на  красив символ на Рим - площад Венеция.
Едва ли  ще може  да прости за всичко което е направил както на Дефне, а и на себе си най-вече.  Peace  Този период непрекъснато  ще му напомня за взето  грешно решение  в живота му  с което  нарани жената която обича.
И тепърва ще осъзнава, че Албертина е на път да я изгуби безвъзвратно.
При подходяща възможност няма да се зачудя  ако си признае на Дефне за този период, както и разказа и др.  тайни от живота си.
Ще е добре Мерич да спази мярката обаче , защото истината ще боли.

Служебното положение на Седа и Дефне естествено ,че е различно от където  се предполага и  различния стил  на обличане. Но защо точно това ни предложиха за Дефне.
Тази риза и то каре направо ми  избоде очите, да бяха поне  панталонки или дънки.
Абе не ми харесва,  Heart Eyes но моя вкус едва ли е от значение.   Mr. Green  

# 635
Хайде малко да ви раздвижа  newsm35
https://www.youtube.com/watch?v=EEswB9QQg5s#t=16
Поздрав и за тийм Дефне, и за тийм Омуш  Hug

# 636
  • Perla
Хайде малко да ви раздвижа  newsm35
https://www.youtube.com/watch?v=EEswB9QQg5s#t=16
Поздрав и за тийм Дефне, и за тийм Омуш  Hug

Марийче Hug Много хубаво! С една от любимите ми песни.

Карасевда има вече втори фрагман. Започвам да се надявам за нашия втори фраг  Praynig Praynig Praynig

# 637
Дани текста ти в спойлера, отразява и моите мисли  Peace Peace Peace
Hug
Ние от отбор Йомер имаме с какво да се успокояваме, разбираме действията му и му съчувстваме. За нас поведението му е проява на любов и страдание, а не на егоизъм, безхаберие и липса на интерес към Дефне. Затова и по-лесно приемаме сегашното му поведение спрямо Дефне. Но разбирам и момичетата с другата гледна точка. Те не оправдават лесно такова поведение като неговото. Затова човек трябва да внимава какво прави, че ако Йомер попаднеше в ръцете на другите момичета, щеше да види прошка през крив макарон! Grinning

Елини  Peace за това, че самият Йомер не е възхитен от собственото си поведение. А относно стиловете на обличане - ами ненапразно са казали хората "на вкус и цвет товарищей нет".

# 638
Здравейте отново  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Приключих Party, сега вече мога да започвам да чакам фрагчИту  Mr. Green smile3508

Отивам да ви изчета  Mr. Green Laughing

# 639

Приключих Party, сега вече мога да започвам да чакам фрагчИту  Mr. Green smile3508

Виви нещо ме подсказва, че отново ще правим рейтинг на парченцата. Joy Joy Joy щото все по надолу отиват в класацията newsm78
Нали си имаме наш човек от Ашка  Mr. Green дето май почти не се мярка на екрана  Grinning

# 640
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
И на мен днес ми е много музикално и една песен не ми излиза от главата  Whistling Whistling Party Party

за който иска да рипне с мен за края на работния ден  hahaha hahaha hahaha

# 641

Виви нещо ме подсказва, че отново ще правим рейтинг на парченцата. Joy Joy Joy щото все по надолу отиват в класацията newsm78
Нали си имаме наш човек от Ашка  Mr. Green дето май почти не се мярка на екрана  Grinning

Ели, аз чакам в Туитър да известят за новия фраг, Парченцата не ги пускам, няма да му вдигам рейтинга, я  Naughty Mr. Green Laughing

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мимка  Hug Heart Eyes
не си мисля, че си само отбор Дефне  Mr. Green ти с по две дини балансираш   hahaha hahaha hahaha ама ми хареса поста ти  Peace Peace Peace
rotfImbo Позна къз  Hug, чок зор е  Joy Еле па срещу Верка, която го хейти без почивка  ooooh!

срещу нея ти трябва подкрепа, че е бая люта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green плюе го Йо/Борко  на посоки  hahaha hahaha hahaha hahaha
Мен, мен  питаш ли ме, отбранявам го Омерчик и тука и в чато  hahaha hahaha hahaha

# 643
  • У Диспансера ...♥♥♥
Доре, Йомер остави Дефне. Той вече бе свободен мъж, който е загубил надежда да бъде с любимата жена. И оттам бройките в леглото му. А прошката затова е прошка, защото налага да се прости нещо неправилно, нередно. Истинската любов прощава. Дефне трябва да му прости римските афери. А реванширането на Йомер няма да заличи аферите, просто ще бъде обещание, че такова нещо няма да има повече, когато тя е до него, защото тогава той няма нужда от други жени. Разковничето на всичко е ПРОШКА. Той прости лъжата, тя трябва да прости гордостта и жените.

Дани    Peace Peace Peace
съгласна съм с теб  newsm10

И аз, и аз  Peace

# 644
  • У Диспансера ...♥♥♥

Точно  при Дефне тръгна,не при Памир.
Не съм  имала в предвид обратното.  Peace

Вие все буквално на нещата гледате. Просто Синан, като чуе тайна и е напарен, пък се чувства и гузен сега, че е разбрал за интереса на Памир, ама като си знае стоката как да каже какво е разбрал я .

Общи условия

Активация на акаунт