и взе да разбира. Не го боли, но самото ограничение, че му държа ръчичката и се почва. Този път още докато го сложих на столчето и взе да хленчи и да си пипа пръстчетата, помни от предишния път.
Скучно й е и по цял ден се тръшка, пищи и т.н. Чета, че не само ние сме така, но дали ще има край на това поведение, вече не знам... Майка ми е вдигнала ръце. Всеки ден ми се оплаква.
а да дойдат в нас да ми го видят
баща му дето е толкова спокоен не издържа на моменти. Боян влезе и в по-прилепчива фаза, не знам нещо взе да се усеща за бебето ли. Иска при нас да спи. Като се събуди все ми се навира да го гушкам и хленчи ако го оставя. Сега след цяла седмица в нас си е ужас. Нещо апетита хич му го няма, ама хич и вчера и днес се изходи рядко, сигурно има връзка с неядене. Дано не е сериозно, че утре го водя на ясла. Дадох ентерол, включих Линекс и чай от Джоджен . Само веднъж за сега днес не мисля че е страшно, но да видим.
Вальо засега спира при чорапите, редовно го намирам бос, но като е заспал го обувам без да ме усети. И понеже го разказах наскоро на една от майките в квартала, тя ми каза, че нейната мома се съблича и тя до кръста гола. И даже вкъщи така си стои почти по цял ден
Според мен е от новооткритото им умение да се събличат/обличат сами - нали са мммного големи вече
С 2 думи - бебешкия пубертет
малкия герой беше много смел на всичките процедури, макар че се виждаше, че го е шубе. И после малко порева на ваксината, ама му дадоха един бонбон и се кротна
нямам търпение вече, а имам толкова за подреждане и пренареждане...няма да ми стигне времето май
А иначе много бързо дръпна нещо на височина. Октомври като тръгна на ясла имаше 2 нови долнища, които му бяха големи и им обръщах ластика на кръста (и пак му бяха големки), а онзи ден го гледам - кокалчетата му се виждат
За 3 месеца му умаляха рязко
Аз на малкия вече 2-3 съм сложила
тотално се разбиха, не мога да си го причиня пак. 
на който имам телефон или сме успели да се видим , докато бяхме в София 

Препоръчани теми