Августинчето на ясла ходи с кеф, майка му оставя го с рев!

• 64 989
  • 616
  •   1
Отговори
# 450
Мерси Асти за отговорите. И аз мислех пак за кръвна, но тов пък значи пак да го бода, не знам и аз. Ще видим и лекарката какво ще каже като успея да се свържа с нея.

# 451
  • София
В тази връзка, Боян преди гък не казваше, като му взимаха кръв от пръстчето. даже му беше интересно. Но последните два пъти много реве и се дърпа. Порасна Simple Smile и взе да разбира. Не го боли, но самото ограничение, че му държа ръчичката и се почва. Този път още докато го сложих на столчето и взе да хленчи и да си пипа пръстчетата, помни от предишния път.

# 452
  • Пловдив/София
Ами един ден, но то може и наистина да е имал 37,2 и 37,3 и да не съм го улучила да я измеря точно тогава.А 6 дена с температура около 38  дори за вирус не е ли много ?

И ние бяхме 6 дни с Т, даже над 39 през повечето време. Много бях притеснена, но в изследванията нямаше повишени левкоцити и устисках за АБ. Освен това се виждаше подобрение в ЦРП от 3ти до 5ти ден.

Моя съвет е да пуснете пак ЦРП и левкоцити, може да успеете и без АБ.

Просто са много гадни вирусите тая година...

Зайо не изкара и една пълна седмица на ясла и се разболя, Но поне Т държа кратко, 2 дена, сега само сополи и кашлица. При баба си е и мисля да редуваме схеми и да не го пускам на градина още 1-2 седмици. Аман, есента хич не ми боледуваше, сега за няма и месец 2 пъти,като е ходил само 3 дни на градина. Дано от март месец наистина е по-добре и намалят боледуванията, така казват уж.

fanito,всички деца са в тази фаза. Ваша е грешката с масата. Такива опасни неща не се държат в къща с дете, ние махнахме всякакви холни маси, не виждам смисъл от тях само да се удря. Идеята е да е обезопасено и минимално да му се карате, а не за всяка дреболия. А тръшкане и рев дълго с идиотска причина търпим всички. Аз ако не се успокои сам след 5-10 мин, пробвам с разсейване, гушкане, краен вариант ми е лакомство да предложа. Но в никакъв случай не давам това, за което се е тръшнал и  не го успокоявам веднага.

# 453
  • София
Здравейте! Аз се върнах на работа и вече времето тотално не ми стига. Миа я гледа баба й. Ще я пускам на ясла чак средата на февруари, ако бабата успее да удържи до тогава.  Wink Скучно й е и по цял ден се тръшка, пищи и т.н. Чета, че не само ние сме така, но дали ще има край на това поведение, вече не знам... Майка ми е вдигнала ръце. Всеки ден ми се оплаква.
Някой знае ли като не е ходила месец какво изследване ще ми искат в яслата?

# 454
От нашата искат ако не е ходил 2 месеца,изследванията на ново,или само глистите или всички,не съм сигурна,а 10 дни -контактна бележка.

Диди също 1 месец беше така,пищеше и се тръскаше за всичко,просто им е скучно скъщи,а са и в такъв период,казват,че на 3 години уж щяло да мине.И все пак като ходим при доктора казва мале каква душичка сме си имали,2-то нямало да е така,да знаем  Laughing.И аз не му се карам за всичко,просто и ние сме хора,и забравяме примерно да прибираме телефон някъде,той вземе почне да звъни на клиенти на Мм примерно и да им се обяснява и някакви такива неща,които на момента се почва едно дърпане на телефони от ръцете му със сила,той ревва и така,но за някои неща няма време за обяснение на момента,когато е неприемливо или пък опасно,това ,което прави.После се обясняваме,но за момента не помни много много какво сме му говорили преди малко.И на мен нервите не ми издържат понякога,оставям го да яде на места,на които не трябва или да ходи без пантофи за определено време,според мен и ние сме хора понякога нервите не ни издържат  bouquet

# 455
  • София
За месец май само контактна бележка. Чревните май за два, но си зависи от градината.
При лекарката и моя е ангел и въобще пред чужди. Викам на ММ Тея хора си мислят, че ние си плюем само доброто дете Simple Smile а да дойдат в нас да ми го видят Simple Smile баща му дето е толкова спокоен не издържа на моменти. Боян влезе и в по-прилепчива фаза, не знам нещо взе да се усеща за бебето ли. Иска при нас да спи. Като се събуди все ми се навира да го гушкам и хленчи ако го оставя. Сега след цяла седмица в нас си е ужас. Нещо апетита хич му го няма, ама хич и вчера и днес се изходи рядко, сигурно има връзка с неядене. Дано не е сериозно, че утре го водя на ясла. Дадох ентерол, включих Линекс и чай от Джоджен . Само веднъж за сега днес не мисля че е страшно, но да видим.

# 456
Ще се върна да чета после назад, имам въпрос.
От известно време като слагам малката да спи се случва да я намеря разсъблечена от кръста надолу. Само при нас ли е или има и други такива дечица?
Ядосва ме много защото го прави след обяда като я приспивам и, вместо да заспи, след час и половина приспиване виждам, че е гола. Случвало се е и нощем да я намеря така. Нещо от възрастта ли е? Период? Преоткриване на някаква сексуалност? Или имам повод за тревога? Да не е нещо научено от яслата... За сега само да обяд ходи с тенденция да започне скоро целодневно.

# 457
Хаха това със събличането май е от възрастта Simple Smile Вальо засега спира при чорапите, редовно го намирам бос, но като е заспал го обувам без да ме усети. И понеже го разказах наскоро на една от майките в квартала, тя ми каза, че нейната мома се съблича и тя до кръста гола. И даже вкъщи така си стои почти по цял ден  Joy Според мен е от новооткритото им умение да се събличат/обличат сами - нали са мммного големи вече  hahaha С 2 думи - бебешкия пубертет #2gunfire

# 458
Ние пък се сдобихме с ушна инфекция и антибиотик след цял ден на ясла..бихме си личните рекорди
за най-бързо разболяване.Иде ми да легна и да се събудя след три години,когато ще са попреминали тези
безкрайни болести ама май не се предлага такава услуга Mr. Green.

# 459
  • София
Боян напоследък се дърпа много от обличане, а не го правеше и основно памперс и долнище. Дърпа си доста и пишлето. След гърнето като се мъча да го обуя и той дърпа надолу и си ги сваля и се хили и ходи по гол гъз. Много е смешен, защото заради панталончето при глезените ходи с едни ситни стъпки, но ме е страх че ще се спъне. Докато ляга не е ставало. ,
Днес го пратих на ясла, малко ми е свито. В неделя се изчака три пъти чиста вода и не го пуснах вчера. Почнах смекта, ентерол, Линекс бебе и чай от Джоджен и вчера е акал само веднъж и беше постегнал макар и не достатъчно. По-притеснително ми е тоталната липса на апетит. И др път е имал разстройство, но никога не се е отразявало на апетита така. Игрив и весел е, енергичен, а дето се вика цял ден на пакет солети и бисквитка. Ще видим в яслата днес, то за разстройство хич не им е менюто, та може и да не е зле да откаже да яде. 5 солети изяде сутринта преди да отидем. Не знам какво се случва сега с него просто. Утре съм на преглед така че дано е добре, че иначе баща му ще трябва да си остава. Няма как с него да ходя на консултация. Аз още се сополивя  и ми писна, а слагах антибиотични капки. Намаля хремата, ни нито спря, нито се избистри съвсем. Трябваше да пусна секрет ама за мен все не остава време.. ..
Болните да се оправят. АниММ направо сте на черешата. Ужас. Как от един ден, по-скоро от преди това да е имало нещо....Много неприятно, как работиш не знам....

# 460
Я да си сравня часовника с вас. Днес бяхме на детска консултация и дребния го мериха и теглиха. Излезе 90 см и 12 кг - приблизително килограмите, нали. Та колко дребен всъщност е дребния, вашите как са?

Иначе сложихме най-накрая последния синфлорикс Joy малкия герой беше много смел на всичките процедури, макар че се виждаше, че го е шубе. И после малко порева на ваксината, ама му дадоха един бонбон и се кротна Joy

Болните да оздравяват бързо, ужасни са тези болести. Дребния беше при баба си и дядо си, та поразмина последните вируси, но сега го пращам пак и стискам палци да държи повече на ясла.

Асти, ти вече вкъщи ли си си? На мен ми остават два дена Simple Smile нямам търпение вече, а имам толкова за подреждане и пренареждане...няма да ми стигне времето май Simple Smile

# 461
Вальо е към 13 кг., а сутринта го мерих (на бебешкото легло отстрани имаме метър) и беше над 95 см. Като е гол ицглежда супер слаб  Sunglasses А иначе много бързо дръпна нещо на височина. Октомври като тръгна на ясла имаше 2 нови долнища, които му бяха големи и им обръщах ластика на кръста (и пак му бяха големки), а онзи ден го гледам - кокалчетата му се виждат  hahaha За 3 месеца му умаляха рязко  Shocked
Дани много сте окъснели с ваксините, то кое време е вече  newsm78 Аз на малкия вече 2-3 съм сложила  Laughing
Вчера му бъркам на Вальо в устата - и горе един кътник пробил, остана един само... И после почват на малкия да излизат хаха  край нямат  hahaha

# 462
Да, ние много окъсняхме наистина, но като го почнаха градинските сополи и нямаше край. Лятото трябваше да го заведем, но и аз тотално изключих и така. Поне най-накрая приключихме до шестата година, сега като се роди дребната ще я подкарваме и нея. Дано поне няма драми с нейните ваксини, макар че пак чух някаква новина по темата.

# 463
  • София
Вкъщи съм. И аз не знам как ще се подготвя за бебка. Доникъде съм и ако Боян е болен нищо не можем да свършим. Днес уж викам ще разчиствам библиотеката и след последния ми пост ми стана лошо и повърнах и цял ден лежа. Даже играчките не му събрах от пода. Не знам, дали пак ми метна нещо, какво стана...Не съм човек тая бременност просто.....Дори и някви мечти да съм имала за трето Simple Smile тотално се разбиха, не мога да си го причиня пак.

# 464
Асти като поотрасне и момата няма да мислиш така за третото  Wink
Изпратила съм ти покана във ФБ, ще пратя и на Petrova и desimira и кой друг  newsm78 на който имам телефон или сме успели да се видим , докато бяхме в София  Hug
Dani ти имаше ли ФБ или греша?
Ако не ми приемете поканата , няма да се онидя, може и в групата да ме приемете  Peace

Ние пак сме по лекари, появи се секрет, влагалищен след АБ  по Коледа. Давам пробиотик, но взехме и секрет и урина пуснахме и се започнаха прелестите. Сега пак АБ и омагьосан кръг  Tired

Общи условия

Активация на акаунт