Августинчето на ясла ходи с кеф, майка му оставя го с рев!

• 64 988
  • 616
  •   1
Отговори
# 465
Mama Irina имаш предвид ФБ групата ли? Тя май е със затихващи функции ☺ Иначе там приема май е от админ, че имаше някакви караници преди...
Аз пратих сега покана на Астинед, desimira не можах да я намеря, а помня, че беше в групата...

# 466
  • София
Петрова, от теб поканата я видях и приех, но от Мама Ирина нищо не виждам. Покана за приятелство ли си пратила? Ще погледна пак, но да знаеш че на снимката съм с Боян с едно синьо одеалце завити на плажа.
Добавям...Видях я Simple Smile приета е...

# 467
Аз не съм била в тази група никога, не знам как да се намерим newsm78

# 468

Така най-лесно, после ще си го изтрия Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 13:22 от Mrs.Petrova

# 469
Готово Simple Smile

# 470
Иво е 12кил не сме го мерили скоро,но носи дрехите на брат си като беше на над 3г грамадан ще стане сигурно.
Извадихме късмет,че е второто дете в семейството,защото ужасно тормози брат си,който е на 7г.
Като го види седнал или легнал на дивана го издъпва и гони,редовно му разваля игрите и му чупи играчките,колко пъти го е хапал и удрял не ми се мисли.
Добре,че баткото е рядко търпелив и не се сърди много.Иначе много го обича,но няма никакъв респект от него уж е доста по-голям.

# 471
  • София
В групата наистина затихнаха нещата, но затова пък напоследък понаписвам нещо, че преди, като се пуснеше пост и някаква лавина от постове Simple Smile и аз се отказвах да коментирам. Но и аз не съм наясно мога ли да ви включа, че по- едно време имаше някакви полемики и премахваха мами които не пишат , да не четяли само....Не знам как не изхвърчаха тогава, че имаше периоди с месеци не съм писала там. Скоро ме включиха в група майките на София, лудница е там, но има и полезни неща Т.к. групата е огромна.
Аз вчера добре си повръщах. Определено разстройството на Боян при мен се прояви, като повръщане. Сега събирам сили за консултацията.

# 472
Ох, AniME, при нас ситуацията е същата.Малкия постоянно се драчка с батко си, и го бие, и го тормози. Голяма лудница е вечер вкъщи.бФобре, че през деня съм на работа, че да си почина малко Wink. Бабите не могат да се справят с двамата заедно и се налага да ги разделям. Добре, че и двете баби са при нас в града, че когато се наложи има на кого да ги оставя.

# 473
Астинед, разгадах те в Майките на София по постовете...по симптомите на Боян и съкръщението т.к. викам ст 100% е тя Simple Smile

# 474
  • София
Ха ха Simple Smile много съм разпознаваема, нещо много активно го давам напоследък там Simple Smile за мой срам Simple Smile ама нали съм си вече в нас Simple Smile Правя много коментари към чужди постове, но само веднъж пуснах аз, сигурно него си засякла със симптомите на Боян, за бронхиалния спазъм и питах за сингулер лечението.

Уф да се оплача, сополите ми пак са много зле. Имаше някакво подобрение след антибиотичните капки, някакви Унифлокс и след два дни стана още по-зле. Днес вече си пуснах секрет от носа, че и без това давах кръв и урина и като си видях резултатите от кръвта ми призля Sad сигурно ще пия директно антибиотик, като гледам....и хемоглобина и всичко свързано с него е зле, а пия желязо вече месец. Пфууу много се сдухах......само дето 5 дни слагах антибиотични капки в носа.....боже дали това бебе ще е добре накрая...,.

# 475
Изобщо не се притеснявай за АБ, всички сме пили май по време на бременността. Бебето ще е чук, важното е ти да се оправиш по-скоро. И аз пих наскоро АБ заради градинския стрептокок....какви са тия бактерии и вируси в градините направо незнам....

# 476
  • София
Хвана ме яд на мен си, че толкова се замотах да си пусна секрет....ама 30лв ще му се е отгоре на всичко...и  5 дни докато излезе и а днес ще минат, а утре......еми не минават и се притеснявам да не заразя пак Боян обратно, че той сега е добре. Ама пък се навира да спи при мен и ми ляга по възглавница, целува ме, абееее ужас....

# 477
  • София
Здравейте!
Отдавна напуснах групата във Фейса и там не можете да ме намерите. Ирина, приех поканата ти. С удоволствие ще приема покана и на други, стига да успея да ги разпозная....  Sunglasses

Миа тези дни е много добричка (пу-пу). Позатихнаха непрекъснатите тръшканици, дано и занапред да е така. Днес излезнахме на разходка, през цялото време ме държеше за ръка и нещо ми обясняваше, аз на нея също. Общо взето - идилия.  Joy

Вече два месеца не е била на ясла. Два дни беше със сополи и това е. След 10тина дни я пускам пак и направо не ми се мисли, защото пак очаквам постоянно боледуване.  Cry Дано не съм права!

За протокола, Миа е около 90см и 13,5кг. За ръста не съм сигурна, но килограмите тя си ги следи редовно, като ме види да се качвам на кантара, тича да се качва и тя.  Laughing

# 478
Desimira и аз усещам тази сезмица, че тръшкането е доста по-рядко. Понеже бях сама с двамата вкъщи и очаквах бедствие  Laughing, а то си беше доста прилично положението. Излизахме всеки ден, говори, обяснява ми разни неща, чак на моменти ми казва "мамо, дай ръчичка, има лед, падна"  Joy. С изключение на това, че много тормози бебето, беше много добро детенце Simple Smile А като го видя при малкия и го питам какво прави и ми казва "тормозя бебето"  hahaha
Вече почти правилно казва Р. Малко е между Р и Л, но добре звучи. Като голямо дете говори. Научил е всички цифри, половината азбука, 10-тина думички на английски също знае. И като ходим из квартала и се спира на всяка кола да ми прочете номера и да ми каже какъв цвят е - познайте колко време ходим до магазина и обратно  Party
От утре го пращам пак на ясла, че му омръзна вкъщи и казва, че иска на Гадинката  Joy Дано е здрав - писна ми от болести вече. Миналата седмица ходих да плащам таксата и като влезнах в яслата беше 100 градуса. Та се зачудих дали пък не им е прекалено топло и да се изпотяват и от това да настиват и да са сополиви все  newsm78 То наистина беше като парник вътре.

# 479
  • София
Това с топлото в яслите и ужас, според мен е една от основните причини за разболяванията. Аз го пращам максимално тънко облечен. Най-тънките долнища и блузки слагам. Въздуха много се изсушава там, не знам колко проветряват, но според мен развиват прекрасна среда за вируси.
Олееее, ние мамо не казваме, вие, цифри и букви Simple Smile направо ме депресира.....

Аз съм с бактерия в носа, сега се дигам да ходя до личната да видим какво ще каже и да звъня и на гинеколожката. Боян от вчера му тръгна малко сопол (беше цели 4 дни със сух нос), но го пратих на градина, за да отида на преглед аз. Подозирам, че го заразявам обратно, при мен повече от месец е хремата. Стрептококи пневмония, някаква, абе красота, не се лекувала лесно, но уж от антибиограмата се вижда че е чувствителна към тестваните антибиотици......навита съм сякаш повече да изпия един антибиотик през устата, но да съм сигурна, че ще се оправи, а не да наливам капки в носа....за него обаче ще видим, ще питам сега да му пускам ли микробиология и ако има как ще се лекува.....Не е зле да ми даде направление за това изследване....Аз определено през живота си не съм имала толкова ужасни сополи, колкото имам сега. Не ме е страх от антибиотика, а самата бактерия и многото вируси да не са направили нещо на беба....само и това го мисля....а Боян за беля ми се навира постоянно, целува ме по устата и не мога да се измъкна.....не дава шанс да се опазим един от друг....

Общи условия

Активация на акаунт