Аз пратих сега покана на Астинед, desimira не можах да я намеря, а помня, че беше в групата...
и аз се отказвах да коментирам. Но и аз не съм наясно мога ли да ви включа, че по- едно време имаше някакви полемики и премахваха мами които не пишат , да не четяли само....Не знам как не изхвърчаха тогава, че имаше периоди с месеци не съм писала там. Скоро ме включиха в група майките на София, лудница е там, но има и полезни неща Т.к. групата е огромна.
. Бабите не могат да се справят с двамата заедно и се налага да ги разделям. Добре, че и двете баби са при нас в града, че когато се наложи има на кого да ги оставя.
много съм разпознаваема, нещо много активно го давам напоследък там
за мой срам
ама нали съм си вече в нас
Правя много коментари към чужди постове, но само веднъж пуснах аз, сигурно него си засякла със симптомите на Боян, за бронхиалния спазъм и питах за сингулер лечението.
сигурно ще пия директно антибиотик, като гледам....и хемоглобина и всичко свързано с него е зле, а пия желязо вече месец. Пфууу много се сдухах......само дето 5 дни слагах антибиотични капки в носа.....боже дали това бебе ще е добре накрая...,. 

Дано не съм права!
. С изключение на това, че много тормози бебето, беше много добро детенце
А като го видя при малкия и го питам какво прави и ми казва "тормозя бебето" 

Дано е здрав - писна ми от болести вече. Миналата седмица ходих да плащам таксата и като влезнах в яслата беше 100 градуса. Та се зачудих дали пък не им е прекалено топло и да се изпотяват и от това да настиват и да са сополиви все
То наистина беше като парник вътре.
направо ме депресира.....Препоръчани теми