и това със затворени очи.Ако не му дадем почва да реве много.И се почва едно тупане,мънкане,и т.нТа и той не спи добре,т.е повечето вечери се размрънква по 1-2 пъти за вода или да се гушне,рядко спи по цяла вечер.Миналата вечер супер много плака,че и искрено,направо ме притесни,че на дядо му Форда,татко му се качил и го карал,а той не бил негов
И това насън реве и го говори и плака около 30 минути...не разбирам емоциите ли са му в повече или е нормално..
те цяла година имат по два три месечно, но ясленчетата почват да ги водят сега, за да са свикнали вече с яслата. То като гледам няма да хване, че все повече се убеждавам че трябва да го спра когато беба се роди.
и диването вкъщи не желае да яде почти нищо. Иначе в яслата си ядял казаха, но вкъщи само поглежда и бута купичката. Направо ме побърква с това неядене, само му се притеснявам. Но май се налага да свиквам, защото мога само да влоша нещата.
Голям сладур е,и от яслата много имаме напредък с говоренето,макар и само аз да си го разбирам повечето пъти.Не казва "к",вместо това казва "т" и "р" също не съм го чула.Също така пее песнички като "мама ми купи днес" я знае 1-2 куплета,че почти и с мелодия.Наваля си го на негов език,но си се разбира ,а като пеем други песни заедно го гледам,че приглася всяка дума като последната сричка я изкрещи 
,не беше ходил месец и нещо и незнам направо,едната г-жа нищо не м казваше първите 3 дни казваше,че няма проблем,и накрая четвъртък и Петък другата ме хвърли в тъч,другите деца неможели да спат,и накрая от умора заспивал....даже намекна дали да не сме го отписвали,че е малък,и аз толкова зле се почуствах.Може би знаят,че не работя ама аз от 3 месеца чакам да си отоврим един магазин(от общината зависи де)..и Вчера като отидах и като почна другата госпожа да ме успокоява и като ревнах
обаче наобед се убадиха да ме зарадват,че никаквъв проблем не е имало,дадох сио му книжката,дано и днес да е така
Ианче през деня нямало ниаккви проблеми,играе си с огромно желание отива,не знам...
Да се виждаме поне на снимки.Ако още някой иска ще дам на ЛС ФБ. Сигурно аз съм единствената, която още не е тръгнала на работа, но и това ще се случи. и осъзнавам, колко по-рядко влизам, за да пиша а не ми се иска да се изпозагубим
Много са пораснали и всички са много хубави деца 
Няма да е до 1 клас, така, че се радвай, че се гушкате още 
Препоръчани теми