Августинчето на ясла ходи с кеф, майка му оставя го с рев!

• 64 980
  • 616
  •   1
Отговори
# 495
При нас спането е на периоди - има нощи, в които се буди и иска да го погушкаме, има и такива, в които не се буди. По принцип си спи в отделна стая, но заспива при нас и после го местим. Спи на голямо легло, но като се събуди не идва при нас, а започва да реве докато не отидем при него и съответно докато не събуди всички комшии Embarassed
Бърбори и обяснява много, даже в момента се е наврял в телефона ми и с ококорен поглед ме пита " коко питиш?" Simple Smile

# 496
А Риноджермина на здрав или на сополиви нос се слага?

# 497
А Риноджермина на здрав или на сополиви нос се слага?
Аз го слагах на сополив, но не течащ като река  Joy Той си беше в дълъг период на сополи, секрети и кашляне, то и затова го слагахме спрея.

# 498
  • София
Ние пак сме съм спазъм Sad днес бяхме на пулмолог и започваме терапия за асма. Три месеца пулмикорт. Дано даде ефект, че лошо ми става всеки ден с инхалатора как ще сме и най-вече сутрин преди ясла, като му се спи и е кисел. Ама сега да оправим спазъм сме и с вентолин. Ххххх не можа нещо хубаво да вземе от мен това дете. Даже книжка от аптеката ще получим, да взимаме лекарството. Да видя файда от осигуровките Simple Smile

# 499
Успех с терапията, Асти!

# 500
Да ви питам, май има вече махнали решетките на кошарите или преместили децата в нормални легла. Как мина прехода към свободата и освен това ако някой може да ми препоръча преграда за леглото. Бях харесала едни преградки в икеа, но се оказа, че са твърде ниски за нашето легло.

# 501
Да ви питам, май има вече махнали решетките на кошарите или преместили децата в нормални легла. Как мина прехода към свободата и освен това ако някой може да ми препоръча преграда за леглото. Бях харесала едни преградки в икеа, но се оказа, че са твърде ниски за нашето легло.

Ние купихме голямо легло (2м) преди няколко месеца, с второ, което се издърпва отдолу, пак от Икеа. Понеже ни казаха, че техните прегради няма да станат за него, докато се намотаме да купим преграда, дърпахме долното легло, за да не падне през нощта и слагахме възглавници. Оказа се, че изобщо не е имало смисъл, спи като препариран, докато в кошарата само се мяткаше и се чуваше как се удря я в таблата, я в решетките. Плюсът в нашия случай е, че сега ако иска да дойде при нас, направо си слиза и идва, докато преди трябваше някой от нас да стане,за да го вземе.

# 502
  • София
Ето тази е нашата: https://www.mumnme.ie/safety-1st-portable-bed-rail.html
Дадоха ми я, и не знам от къде и за колко е купувана, сега просто видях на кутията и цъкнах в гуглето, за да излезе нещо.

Иначе за преход е силно да говоря при положение, че спи при мен на спалнята от месец Simple Smile Т.к. баща му се изнесе в хола и си спим двамата. За обед сън когато си е в нас си спи все пак в леглото. Ако поначало стоиш в стаята докато заспива едва ли ще ти натежи. При мен се усети, защото преди го оставях в леглото и излизах и той си поиграваше и си заспиваше, даже и сам се завиваше напоследък. Но сега трябва да стоя там и да не го пускам да слезе от леглото докато не се надупи и заспи. За през нощта се отказах защото напоследък заспива след 10, даже 11 и аз съм твърде уморена за да вися до леглото му. Когато го премествахме вече заспал си спеше, но като се събуди си слизаше и идваше в нашето легло пак. Скоро трябва да опитам. Просто нямам сили...а и като така и така ММ не спи с нас ми е приятно да си го гуша Simple Smile малко ми остана....

# 503
Аз за гушкането не се притеснявам много, макар че очаквам и нещо такова да стане. По-скоро ще става да играе нощем Simple Smile но за приспиването ние напоследък четем книжки, така че ще го изиграем някак.

Тази преграда е доста голяма, аз си представям нещо най-много метър дълго. Леглото е 140 см, все пак трябва отнякъде да си слиза Simple Smile

# 504
  • София
Има място да слиза. Нашето е с матрак 120/60 и я сложихме в единия край и остана място от което може да слиза, а когато го слагам да спи заставам там, за да не се измъква Simple Smile Щом четете книжки и така заспива не мисля, че ще е проблем. Отначало ми се видя много груба и висока, защото и аз бях гледала тези от Икеа и мислех да взимам от там, но като ни я дадоха Simple Smile но се оказа по-добре, че е висока, че все пак го възпира. Аз не мислех да махам решетките, те нашите бяха много високо и не ги прескачаше, но почна да се качва върху повивалника  към леглото и просто стана по-зле.

# 505
Моят е кротък, не се опитва да прескача, нито да се катери на повивалника, който е до леглото. Обаче аз не мога да го слагам и вдигам от там вече Simple Smile Освен това и не мога да му изпъна чаршафа, то е едно местене на леглото и кълчотене, само вътре не съм влизала hahaha

След като казваш, че има място, ще потърся такава. Тия икейските са хубави, ама наистина не знам колко ще го спрат. Той се върти навсякъде, така че е добре да има повече преграда.

# 506
Ние Вальо го преместихме откакто се роди малкия. Сега спи в хола, на едната част от дивана, която е с размери на нормално единично легло. Не е падал досега, нямаме прегради. Иначе го прие съвсем нормално - баща му го приспива и го оставя. Напоследък остава при него като е болен да го завива, че изобщо не стои завит - не знам как да се справя с това!  Thinking Та не знам дали няма да свикне да е с тати...
Някой ползвал ли е сребърна вода за носа? Педи ми я препоръча вместо солените разтвори, обаче забравих да питам как и колко да слагам  newsm78

# 507
Малкия спи на легло без преграда от миналата пролет.Инциденти не е имало, а в кошараа се въртеше и удряше като пумпал.Повече ме е страх, когато в будно състояние използва леглото за батут. Simple Smile Вероятността да падне, тогава е огромна. Баткото го преместих на голямо легло също, когато беше на 1.5г. В началото падна 2 пъти, но не беше точно падане, а по- скоро свличане на краката. Мисля, че свикват бързо с габаритите и незнам доколко има нужда от преграда. Може би някакви възглавнички като за начало или одеялца да омекотят падането.

# 508
Аз поръчах една преграда. Намирала съм го в най-разнообразни позиции, включително в съвсем противоположния край на леглото, обърнат в другата посока. А отдолу сме на теракот, не ми се иска да се изплющи посред нощ Simple Smile

За завиването и при нас е абсурд. Завивам го, до към 12-1 спи нормално завит и после някак се завърта и е до там. Затова и на дърти години (есента) му взех чувалче и започнах да го слагам в него да спи. Символично го завивам с едно леко одеалце, но предимно на чувалчето разчитам. Друг вариант няма поне засега.

# 509
При нас и двете му легла си стоят за склад за дрехи..г-н Лъв се нанесе трайно на спалнята ни и не мисли май да си ходи.
Иначе баткото като го пуснахме да спи без преграда на 4г и го намерихме спящ под съседното легло и набързо му взехме от онези сгъваемите.
След две дози антибиотик решихме да постои седмица вкъщи уж да поокрепне и от снощи му почна хрема..
Ей това вече ме довърши..бактериален секрет ли да му пусна какво ли ..вече почнах да се чудя дали да не му взема Изопринозин или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт