Бърбори и обяснява много, даже в момента се е наврял в телефона ми и с ококорен поглед ме пита " коко питиш?"
Той си беше в дълъг период на сополи, секрети и кашляне, то и затова го слагахме спрея.
днес бяхме на пулмолог и започваме терапия за асма. Три месеца пулмикорт. Дано даде ефект, че лошо ми става всеки ден с инхалатора как ще сме и най-вече сутрин преди ясла, като му се спи и е кисел. Ама сега да оправим спазъм сме и с вентолин. Ххххх не можа нещо хубаво да вземе от мен това дете. Даже книжка от аптеката ще получим, да взимаме лекарството. Да видя файда от осигуровките
Т.к. баща му се изнесе в хола и си спим двамата. За обед сън когато си е в нас си спи все пак в леглото. Ако поначало стоиш в стаята докато заспива едва ли ще ти натежи. При мен се усети, защото преди го оставях в леглото и излизах и той си поиграваше и си заспиваше, даже и сам се завиваше напоследък. Но сега трябва да стоя там и да не го пускам да слезе от леглото докато не се надупи и заспи. За през нощта се отказах защото напоследък заспива след 10, даже 11 и аз съм твърде уморена за да вися до леглото му. Когато го премествахме вече заспал си спеше, но като се събуди си слизаше и идваше в нашето легло пак. Скоро трябва да опитам. Просто нямам сили...а и като така и така ММ не спи с нас ми е приятно да си го гуша
малко ми остана....
но за приспиването ние напоследък четем книжки, така че ще го изиграем някак.
Щом четете книжки и така заспива не мисля, че ще е проблем. Отначало ми се видя много груба и висока, защото и аз бях гледала тези от Икеа и мислех да взимам от там, но като ни я дадоха
но се оказа по-добре, че е висока, че все пак го възпира. Аз не мислех да махам решетките, те нашите бяха много високо и не ги прескачаше, но почна да се качва върху повивалника към леглото и просто стана по-зле.
Освен това и не мога да му изпъна чаршафа, то е едно местене на леглото и кълчотене, само вътре не съм влизала 
Та не знам дали няма да свикне да е с тати...
Вероятността да падне, тогава е огромна. Баткото го преместих на голямо легло също, когато беше на 1.5г. В началото падна 2 пъти, но не беше точно падане, а по- скоро свличане на краката. Мисля, че свикват бързо с габаритите и незнам доколко има нужда от преграда. Може би някакви възглавнички като за начало или одеялца да омекотят падането.
Препоръчани теми