Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 530
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро! Hug Hug Hug

Снощи уж ви изчетох преди да си легна,но Бризка Hug е минала в малките часове! Laughing

Сиси HugАни HugКриси HugГости HugБоби Hug,благодаря за кафенцето,инфото,новите снимки и коментарите! bouquet
Цитат
Да, форумът е обществен и всеки може да пише, където си поиска. Но има някои по-затворени участници и не им е много приятно "разни пришълци".
Криси Hug,аз за това и не пиша в много теми! Laughing Гледам много сериали,но темите им само ги чета и следя за инфо! Peace
Скрит текст:
Теб те чета в темата за Къванч(ЗП и К/Г),гледала съм всичките му сериали;в Карадайъ и сега за новия сериал с Халит и Берг.Жалко,че Варна спря да пише във форума и да превежда! Peace
Вчера трябваше да изгледам Кара севда и ВО! Laughing Днес имам да свърша задачи и по-късно продължавам с др. преведен сериал!За всеки ден по един!Сериалът с Йозджан сигурно няма да мога да го гледам! Peace Просто няма как да го сместя-за сега са 7,а ще започне и ДК-с Туба и Киво! Heart Eyes Искам и сериала с Халит и Берг,но и него няма как! Peace Не съм от тези,като започнат гледат 1-2 епизода,не го харесат и го оставят!Гледам до край! Joy

Приятен ден и успешна нова седмица! bouquet

# 106
Привет момичета  wavey
Криси  Hug Гости  Hug Боби  Hug Злати  Hug и за всички момичета, които ще наминат по-късно  Hug
Криси - с написаното ми оправи настроението за целия ден  Hug Понякога и ние изпушваме - особено аз  Grinning - но наистина в темата цари мир и всеки може спокойно да сподели какво мисли за героите в сериалите които следим. Различното мнение предизвиква дискусии - но нали затова сме във форума. Чрез диалога стигаме до истината.
Гости в темата няма - всички са добре дошли и всяко мнение е интересно. А всички ние сме гости на тази Земя.....
Гости - разбрах ти мисълта за Джансу. Но едната любов - към семейството - не се припокрива с любовта към избраника на сърцето. А Джансу може би си мисли, че обичайки Керем ще ощети майка си, която 24 години я е ненавиждала и сега изведнъж почувства, че има нужда от дъщеря си....
И аз като Злати гледам и други сериали, чета темите в които се пише за тях, но не пиша....
Ще чакаме да научим коя ще бъде 20 годишната партньорка на Ози....Любопитството ме гризе  Wink
Днес е денят на Парченцата, но аз ще го цакам.....
Детенцето, което са избрали за ролята на Демир ми е много сладко....

# 107
  • Стара Загора
Ани waveyЗлати waveyи аз започвам седмицата с настроение.....
Скрит текст:
В отпуска съм цели 7 дни PeaceМакар,че трябва да направя основно чистене и в апартамента,и на село,и...най вероятно ще помогна на снахата да изчистим и техния апартамент

Ани,помня,че се ядосваше,че ще излъчват"Дила ханъм",а са излъгали...

"Дила" с Хатидже Шендил и Еркан Петеккая - от 13-и октомври по Нова телевизия
Въпреки че трябваше да започне още преди месец и половина (в средата на август), повторението на сериала "Дила" с Хатидже Шендил (Част от мен) и Еркан Петеккая (Твоят мой живот) стартира на 13-и октомври (четвъртък) по Нова телевизия.
Драмата ще върви всеки делник от 12:30 до 13:30 часа с повторения от 02:00 до 03:00 часа, като за първи път ще бъде показана в национален ефир.
Първото излъчване на "Дила" в България бе през сезон 2014-2015 г. в късния праймтайм на Diema Family.

Ози зад кадър на снимките на"Втори шанс" Grinning

# 108
До скоро милички  Hug
И довечера пишете, за да разбера какво ще се случи.....

Боби мерси за инфото за Дила ханъм - по принцип гледам обедните сериали и ще го гледам с удоволствие и сега...

# 109
Привет момичета  wavey
Криси  Hug Гости  Hug Боби  Hug Злати  Hug и за всички момичета, които ще наминат по-късно  Hug
Криси - с написаното ми оправи настроението за целия ден  Hug Понякога и ние изпушваме - особено аз  Grinning - но наистина в темата цари мир и всеки може спокойно да сподели какво мисли за героите в сериалите които следим. Различното мнение предизвиква дискусии - но нали затова сме във форума. Чрез диалога стигаме до истината.
Гости в темата няма - всички са добре дошли и всяко мнение е интересно. А всички ние сме гости на тази Земя.....
Гости - разбрах ти мисълта за Джансу. Но едната любов - към семейството - не се припокрива с любовта към избраника на сърцето. А Джансу може би си мисли, че обичайки Керем ще ощети майка си, която 24 години я е ненавиждала и сега изведнъж почувства, че има нужда от дъщеря си....
И аз като Злати гледам и други сериали, чета темите в които се пише за тях, но не пиша....
Ще чакаме да научим коя ще бъде 20 годишната партньорка на Ози....Любопитството ме гризе  Wink
Днес е денят на Парченцата, но аз ще го цакам.....
Детенцето, което са избрали за ролята на Демир ми е много сладко....

Да чукнем на дърво /както казват старите хора/! Добра компания сме! Разбираме се винаги! Ето сега в понеделник няма да се коментират други сериали, т.к. има Парчетата, а в четвъртък се коментира ВО! Ето как добре си хортуваме тук!
 love001 за всички Вас!

# 110
Ани waveyЗлати waveyи аз започвам седмицата с настроение.....
Скрит текст:
В отпуска съм цели 7 дни PeaceМакар,че трябва да направя основно чистене и в апартамента,и на село,и...най вероятно ще помогна на снахата да изчистим и техния апартамент

Ани,помня,че се ядосваше,че ще излъчват"Дила ханъм",а са излъгали...

"Дила" с Хатидже Шендил и Еркан Петеккая - от 13-и октомври по Нова телевизия
Въпреки че трябваше да започне още преди месец и половина (в средата на август), повторението на сериала "Дила" с Хатидже Шендил (Част от мен) и Еркан Петеккая (Твоят мой живот) стартира на 13-и октомври (четвъртък) по Нова телевизия.
Драмата ще върви всеки делник от 12:30 до 13:30 часа с повторения от 02:00 до 03:00 часа, като за първи път ще бъде показана в национален ефир.
Първото излъчване на "Дила" в България бе през сезон 2014-2015 г. в късния праймтайм на Diema Family.

Ози зад кадър на снимките на"Втори шанс" Grinning

Божи, не се различаваш от нас!  Почивката е дадена да се почива, а ти пак на работа!!!!!! newsm45

# 111
Привет следобедно! Hug

Ани Hug,приятно пътуване! Hug Дано довечера Бризчето Hug намине,че да превежда по-подробно!Аз ще пиша колкото успея! Laughing

Боби Hug,дано ти остане време и за почивка! Wink

Лу Hug

Довечера започва втори сезон на Парампарча по БТВ!Ще се борят за рейтинг с Нова тв,нали във Вип Брадър влиза Майк Тайсън! Laughing

# 112
  • Стара Загора
Лу Hugднес си мислех за теб Grinning,че не си се появявала 2 дни Thinking

Злати Hugдовечера вие ще гледате,а аз ще ви чета... Peace

Скрит текст:
Няма почивка за мен  Crossing ArmsАко имам още 2 ръце и 2 крака и за тях ще се намери работа ooooh!

Сиси Hugи тя ще е на линия сигурно

Ани Hugнай-вероятно е вече с внучето newsm32

Эркан Петеккая и Энди Гарсия встретятся в Майами

# 113
Здравейте пак мили момичета,  приятна вечер.
Много ви моля, може ли някоя да помогне  - от снощи се ядосвам. В  програмата на БТВ за днес - 03.10.
пише 20.00 -   Премиера - Твоят мой  живот, сериал, еп.1 и снощи ги коментирах, ама сега пък като отворите телевизора  на БТВ - пише -  19-20 новини, от 20 да 21  Кварталът на богатите.
И какво сега......  моля, помогнете.
Излиза, че  ще трябва да се мотам  като пиле в кълчища от 20 до 20.05 докато разбера по БТВ  кой сериал ще дават.  През това време  ще започне   74-та серия. Как да не ги  псувам и тези - нашите от БТВ???

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 19:57 от sisi55

# 114
Вече съм на линия! Laughing Приятно гледане! Hug Hug Hug

Все още не са писали ще има ли озет или ще започне направо новия епизод,както беше миналия понеделник! Peace

Хаштага за 74еп. е #Cansu (Джансу)!

Боби Hug HugСиси Hug

Линк за Стар тв! Peace
http://www.startv.com.tr/canli-yayin

ПП Сиси Hug,дават си Кварталът на богатите! Peace
Има повторение в началото на Парчетата! Peace

# 115
Лу Hugднес си мислех за теб Grinning,че не си се появявала 2 дни Thinking

Злати Hugдовечера вие ще гледате,а аз ще ви чета... Peace

Скрит текст:
Няма почивка за мен  Crossing ArmsАко имам още 2 ръце и 2 крака и за тях ще се намери работа ooooh!

Сиси Hugи тя ще е на линия сигурно

Ани Hugнай-вероятно е вече с внучето newsm32

Эркан Петеккая и Энди Гарсия встретятся в Майами

Мило Слънчице, нищо не разбирам от това,1 което си постнала само мога да пиша, че  миналата година  през  лятото нали  Еркан  ходи  в  Маями.  Тогава в едно интервю  каза, че  е ходил  на  тяхната  снимачна площадка. Снимали са филм и са го поканили да присъства.  Разбира се, той няма да отиде  сам.
Тогава каза, че  американското кинопроизводство е  различно от турското и има те какво да се учат от  американците.  Може би за това сега  е  ходил  в  Маями.
Дано пуснат някоя  новина.  Ще  цакаме.

# 116
Злати, много ти   благодаря.  Ще си гледаме тогава сериала.

Приятно  гледане.

# 117
Започва   74  серия. Приятно гледане.

Във втори сезон първата  реклама беше 15 минути. От 20.45 до 21.00 часа.  Сега ще видим как ще е.

# 118
Озан каза на баща си,че това не е било обикновена експлозия!Това е Харун,кой има толкова пари да даде!Джихан му каза какво да направи,майка му е женена за Харун!
Айдее Озан пристига и видя табелата!Влиза ядосан и каза за нея на майка си!Жалко за нея,за взрива на яхтата на Джихан!Мъжът и е убиец на деца! Peace
Озан излезе и сега ще счупи табелата!Харун пристига и видя какво е станало!
Бурхан е накупил подаръци за бебето!Джансу и Дениз са при него!Кери ги търси,но няма никой! Laughing

На масата са Ди.,Харун,Асу и Хазал и говорят!
Керито е с прическа,сигурно ще отива при Бурхан! Laughing
Джихан и Йълдъръм са на яхтата и говорят за взрива!
Харун видя на запис от камерите кой е разбил табелата! Laughing

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 21:05 от Zlatina3

# 119
  • Стара Загора
Злати Hugпускам пост,за да пишеш...

Эркан гостем передачи будет 6 октября, в четверг
Bu hafta yine çok özel konuklarımızla geliyoruz..
#360dereceemelce Salı-Çarşamba- Perşembe- Cuma akşamları saat 23:30'da @tv360comtr 'de..

Общи условия

Активация на акаунт