мен не ме дразни
очаквам с нетърпение да видя героинята и...http://www.vbox7.com/play:f89d730ba9&p=playlist&id=1914917&order=date
хайде да пийнем кафе...
мен не ме дразни
очаквам с нетърпение да видя героинята и...
Ани
,е...мен Джерен не ме дразнеше така както Дафа! 

Ани
,е...мен Джерен не ме дразнеше така както Дафа! 

който не е гледал първи сезон за него ще си е първи епизод....не че тези, които са го гледали помнят какво са видели до сега...
не се ядосвай....
и не ги глезете много
Сиси
Гости 

- добре, че поне вечер мога да ви изчета на спокойствие, ама още малко остана и следобядите и вечерите ще са само мои – и за сериалите и за форума. 
Нали точно това се опита да и втълпи и Мерт.
Той точно затова сега така горещо я подкрепя, защото смята, че по този начин предпазва приятеля си. 
И то точно заради тази негова „подкрепа“ Защо това диване
не си напрегне мозъка и да измисли друг начин да подкрепи единствения си приятел, а реши че ако се разделят с Джансу е най-добре?!?!?
И в същото време не вижда идентичната ситуация, в която е поставил своята любима.
Та нали и тя по същия начин ще страда от високомерието на висшето общество. Той смята, че като е мъж и може винаги да я защити и предпази, но ние виждаме, че не е така. Та той дори от баба си не може да я опази, а какво остава от другите- външните членове на обществото, с които Едже ще е принудена да се среща. 
Дано стане само по-скоро и Мерт да подкрепи Джансу, да и вдъхне надежда за да се разкрие пред Керем. Защото според мен Джансу се доверява най-вече на думите на Мерт и на Едже. 

Може и така да е...но с постъпките си, Джансу за сега само го огорчава. Керем остава с впечатление, че тя не му се доверява. А в любовта доверието е едно от най-важните неща. 

никога не си била "гостенка"....всеки е добре дошъл и може да напише всичко , което мисли за сериалите които обсъждаме....така се чувствам аз в темата....мисля, че се отнася и за останалите момичета....ако прочетеш стари теми ще се увериш в това 
написах защо съчувствам на Джансу....иска да даде шанс на връзката , която се заражда с майка и след толкова години....да се почувства обичана в това нейно шантаво семейство....Керем винаги е чувствал подкрепата на родителите си...обичта им....при Джансу е различно.....тя не е била обичана и си мисля , че много трудно повярва и в любовта на Керем....ще видим какво са измислили....
, но важното е че е на 20 год....той нали такива харесва в последно време....

Ани
Криси
Бризче
Злати
Гости
Лу
и на всички,които ще наминат 
Ани
благодаря за кафето и пожеланията 
хубави неща си написала за нашата тема и за нас,които пишем тук...Благодаря ти 
и пиши по някоя хубава дума...

Гости
от написаното не се разбира коя е 20 годишната партньорка на Ози...,но и това скоро ще стане ясно 

Препоръчани теми