Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 529
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен / София
Злати Hug мен не ме дразни Wink очаквам с нетърпение да видя героинята и...

http://www.vbox7.com/play:f89d730ba9&p=playlist&id=1914917&order=date
хайде да пийнем кафе...

# 91
За кафето и аз съм тук   Grinning
Привет момичета  Hug
Гости  Hug Злати  Hug
Джерен ме отблъсна с нейните отмъщения и както не искам да гледам Кютюка зароди Дафа, така не искам да гледам и Джерен - не помня името на актрисата.

# 92
Гости Hug Ани Hug,е...мен Джерен не ме дразнеше така както Дафа! Laughing Актрисата помня,че се казва Сезен А.....фамилията е дълга и сложна! Laughing

Рекламите на "Secret Age" с участието на Лейла Танлар! Peace
https://vk.com/paramparca?z=video-78750608_456239236%2F990ee250e … pl_wall_-78750608
https://vk.com/paramparca?z=video-78750608_456239237%2Fe9d1b02a8 … pl_wall_-78750608

# 93
Гости Hug Ани Hug,е...мен Джерен не ме дразнеше така както Дафа! Laughing Актрисата помня,че се казва Сезен А.....фамилията е дълга и сложна! Laughing

Рекламите на "Secret Age" с участието на Лейла Танлар! Peace
https://vk.com/paramparca?z=video-78750608_456239236%2F990ee250e … pl_wall_-78750608
https://vk.com/paramparca?z=video-78750608_456239237%2Fe9d1b02a8 … pl_wall_-78750608

Отново здравейте сладуранки, аз пък как ли тъй съм я  запомнила  не знам , ама веднага загрях  Сезин  Акбашоуларъ  се  казва, защото не се знае колко пъти съм го гледала този сериал заради  Йомер  Асланбаш.  Там  много го харесвам - мъж  мечта беше.

Сладури, благодаря ви за постовете - Ани,   Злати - благодаря,  Лу, Боби Манева,  Морското ми  БРизче, Гости, Дилаханъм, Деси и много липсващата ми  Диди Кралева - Диди, дано ни четеш и да ни се  радваш.

Приятна  вечер и всичко най-добро.

Какъв актьор беше,...... аман от тези сценаристи.  Да ги питам аз  какви драматурзи са, какви писатели, та не могат една  приказка с измислени герой да сътворят???  Гениални актьори, кадърни, божествени ги направиха на палячовци.
Да ги питам аз как така един  Джихан да не се сети, че  взривяването  на  яхтата му е  опит да го убият.
Как така няма да се сети, щом като  знае как го мрази  Майдето  и  Харун, как и Харун му каза в прав текст, че ще го унищожи, че  Майдето още в мига, когато  Рахмито  застреля  Айшето,  тя му се заканваше на Джихан - всички  видяхме какъв  юмрук му показваше и  го  размахваше  пред  очите му,.... още не разбрала, че Айшето е мъртва.  Как така  Джихан не  разбра???  Ами  драматурзите да не се сърдят, когато всички им се месят  в   сценария - журналисти, драскачи, репортери, папараци, телевизийте, гражданите и  актьорите..... да не се сърдят ами да помислят  малко какво пишат  по  тези  тефтери.  Говеда такива. А пък ние да се  ядосваме с  тяхните тъпотии. То ми омръзна да пиша  срещу тях.

Морското ми Бризче е права, че  персонажа  Джихан  Гюрпънар  олекна.  Ами ще олекне, щом като тези некадърници ще го изкарат    на  олигофрен.   За  това..
Стига, че пак  подпуших.....
   Приятна  вечер и всичко добро.

Ами като съм  започнала - тия  диванета  от БТВ  като си пишат  програмата за  седмицата по  вестниците, за какво не пишат  правилно???
Написали са - за понеделник - 03.10.2016 год.  20.00 часа  -  Твоят мой  живот - премиера  първи  епизод.   Какво значи  първи  епизод.  Много първи епизоди  станаха. Нали трябва сега да излъчват  втори  сезон.  Първи сезон  го  излъчиха вече.  Ако пишат за  втори  сезон - първи  епизод, по-става, ама защо не  го  обясняват???
Защото са  тъпаци - затова.

# 94
  • Плевен / София

Написали са - за понеделник - 03.10.2016 год.  20.00 часа  - Твоят мой  живот - премиера  първи  епизод.   Какво значи  първи  епизод.  Много първи епизоди  станаха. Нали трябва сега да излъчват  втори  сезон.  Първи сезон  го  излъчиха вече.  Ако пишат за  втори  сезон - първи  епизод, по-става, ама защо не  го  обясняват???
Защото са  тъпаци - затова.

Сиси Hug който не е гледал първи сезон за него ще си е първи епизод....не че тези, които са го гледали помнят какво са видели до сега... Joy Joy Joy не се ядосвай....

за тази любов нямахме разногласия при гледането...М&М

а тази пък ми дигаше на мен кръвното...

а това предложение си беше запомнящо....

лека работна седмица на всички работещи...на бабите приятни мигове с внуците Wink и не ги глезете много Laughing

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 21:37 от gostenka68

# 95
Злати  Hug Сиси  Hug Гости  Hug
Гледам ВО...Прикачи отново не работи...и докато си налучкам паролата в другия сайт за снимки, ще се съмне...
Още в началото всичко става ясно. Керем не лъже Джансу. Той й каза всичко....

Керем е прав - Той сам нищо не може да направи...и казва "Но сам не мога да спася никой"...
Джансу направи своя избор. Керем й подаде ръка, но тя си отиде...И не виждам защо да упреквам Керем.
По същия начин Левент ще каже на Сюрея - да направи своя избор. Ако Сюрея избере Метин...защо да обвиняваме Левент, че е оставил Сюрея на средата на пътя....

# 96
Мили мои момичета, лека нощ. Приятни сънища. Аз ходих пак да изгледам 73-та серия, за да съм  готова за утре вечер.
Желая ви всичко  най-хубаво.    До утре.....

# 97
  • Варна
Ха здравейте посред нощите и от мен! Hug Hug Hug

Благодаря за споделеното Peace- добре, че поне вечер мога да ви изчета на спокойствие, ама още малко остана и следобядите и вечерите ще са само мои – и за сериалите и за форума. Praynig
       За ВО: Аз не се ядосвам нито на Керем, нито на Джансу. Да, Керем е абсолютно прав- той откри душата си и както каза на родителите си – даде си сърцето на Джансу. Тя обаче се страхува. Страхува се, че ако открие същината си- това, че принадлежи на друго общество ще принуди Керем да се съобрази с това, че ще го принуди да приеме живот в тяхното общество- нещо, което със сигурност той не желае. Иска да го предпази от униженията, на които може би ще е подложен/имам пред вид дори одумванията зад гърба му че е търсач на богатства. Едва ли всички в обществото на сем. Коран ще приемат, че връзката им е основана само на любов/. Точно заради тези нейни страхове не мога да се сърдя и на Джансу. Да, те двамата могат да преодолеят всичко, защото се обичат, но Джансу си дава сметка, че цената, която Керем трябва да плати е твърде висока. Naughty Нали точно това се опита да и втълпи и Мерт.  Thinking Той точно затова сега така горещо я подкрепя, защото смята, че по този начин предпазва приятеля си. newsm78
           Амааааааааааа …. пък на Мерт много ме е яд. #Cussing out И то точно заради тази негова „подкрепа“ Защо това диване smile3537 не си напрегне мозъка и да измисли друг начин да подкрепи единствения си приятел, а реши че ако се разделят с Джансу е най-добре?!?!?  #Crazy И в същото време не вижда идентичната ситуация, в която е поставил своята любима. ooooh! Та нали и тя по същия начин ще страда от високомерието на висшето общество. Той смята, че като е мъж и може винаги да я защити и предпази, но ние виждаме, че не е така. Та той дори от баба си не може да я опази, а какво остава от другите- външните членове на обществото, с които Едже ще е принудена да се среща. smile3538
Все си мисля, че ако Мерт осъзнае горното или казано по друг начин- обърне ножа към себе си- ще се намери и разковничето за любовта и на Мерт и Едже, и на Джансу и Керем. Praynig Дано стане само по-скоро и Мерт да подкрепи Джансу, да и вдъхне надежда за да се разкрие пред Керем. Защото според мен Джансу се доверява най-вече на думите на Мерт и на Едже. Peace

Приятна и спокойна нощ, сладуранки! Hug Hug Hug Hug Hug

# 98

Добро утро, мили момичета,  приятен ден и приятна седмица.
Желая на всички крепко здраве, топлина и уют в домовете ви, обич в сърцата ви и  щастие в душите ви.  Нека днешния ден да бъде изпълнен само с положителни емоции.
Не се ядосвайте за нищо, защото да се ядосваш, това означава да  губиш  здравето си заради  грешките на другите.  За това не си заслужава да се ядосвате.
Хиляди мили привети от мен.

# 99
Добро утро  Hug
Хубав ден и спорна седмица момичета  Hug
Бризче - харесва ми това, което си написала.
За Мерт - защо не помисли...Ами защото на него никога не му се е налагало да мисли. Той си го каза - до сега никога не му се е налагало да работи...и съответно да мисли. Това го е вършил Керем. И сега към Мерт има много изисквания - да работи, да мисли за Олива...Е, няма как да стане, след като си вече на четвърт век.
А според теб, Джансу толкова много обича Керем, че иска да му спести проблемите, които биха възникнали  Thinking Може и така да е...но с постъпките си, Джансу за сега само го огорчава. Керем остава с впечатление, че тя не му се доверява. А в любовта доверието е едно от най-важните неща.
Колкото и да не харесвах Едже, тя е най-истинска. И като погледнем, как е минал живота й, тя е най за ожалване. Не разбрах на колко години е била когато е останала без майка, не разбрах имала ли е баща..... На всичко е разчитала само на себе си. И се е справила много добре. И ако Бедиа иска да промени едва сега внука си, то до него трябва да стои жена като Едже.
Много дълго стана, а нямам много време...
набързо ви направих едно кафе - да ви е сладко  Hug
Скрит текст:

В Бодрум....

ПП - Сиси  Hug

# 100
За новия сериал с участието на Ози....

Скрит текст:
Новый сериал.

Как мы и сообщали ранее, Озджан Дениз подписал контракт с продюсерской компанией "03 Production", которая продюсировала сериал "День, когда была написана моя судьба".
Стало известно, что Озджан, который обещал, что не будет долгое время сниматься в сериалах, изменил своё решение, когда за одну серию ему предложили 100 тысяч турецких лир.

На роль партнёрши продюсеры хотели выбрать Гизем Караджу, но так как дата начала съёмок до сих пор неизвестна, Гизем присоединилась к новому сериалу с Мерве Болугур.
В итоге после долгих поисков, партнёршей Озджана стала 20-летняя актриса.
Премьера сериала состоится в Каннах. Канал, который будет транслировать новый сериал Озджана под названием "Стамбульская невеста", будет Стар Тв.

Источник: https://vk.com/kyg_club
P.S группа будет переводить этот сериал, когда он выйдет, так же, как и мы переводили "День, когда была написана моя судьба".

В крайна сметка не разбрах коя е 20 годишната актриса, която ще партнира на Ози...Вие разбрахт ли  newsm78

# 101
...Ами защото на него никога не му се е налагало да мисли.

..........................
Колкото и да не харесвах Едже, тя е най-истинска. И като погледнем, как е минал живота й, тя е най за ожалване. Не разбрах на колко години е била когато е останала без майка, не разбрах имала ли е баща..... На всичко е разчитала само на себе си. И се е справила много добре. И ако Бедиа иска да промени едва сега внука си, то до него трябва да стои жена като Едже.

Сутрешни поздрави  и от мен!

Провокира ме да пиша този пост на Ани.

Много неща ги следя тук, във форума. От постовете, преводите, снимките, откъсите, които поместват пишещите тук дами. Както и от впечатленията, анализите, които се споделят. Ето този пост, ми дава толкова много информация. Харесва ми, когато всеки си казва мнението. Така всеки може да коригира и своето. Ако нещо не е довидял, доразбрал.

А вие в тази тема го правите много хубаво - по топъл, човешки начин. Без дрязги и размахване на пръст!

Както ме приемате и мен. Прелитащата по някога птица. Да, форумът е обществен и всеки може да пише, където си поиска. Но има някои по-затворени участници и не им е много приятно "разни пришълци".  Та аз ви благодаря за толерантното ви отношение към мен - "гостенката"!  Grinning

Хубава седмица!

# 102
  • Плевен / София
Скрит текст:
...Ами защото на него никога не му се е налагало да мисли.

..........................

Сутрешни поздрави  и от мен!

Провокира ме да пиша този пост на Ани.

Много неща ги следя тук, във форума. От постовете, преводите, снимките, откъсите, които поместват пишещите тук дами. Както и от впечатленията, анализите, които се споделят. Ето този пост, ми дава толкова много информация. Харесва ми, когато всеки си казва мнението. Така всеки може да коригира и своето. Ако нещо не е довидял, доразбрал.

А вие в тази тема го правите много хубаво - по топъл, човешки начин. Без дрязги и размахване на пръст!

Както ме приемате и мен. Прелитащата по някога птица. Да, форумът е обществен и всеки може да пише, където си поиска. Но има някои по-затворени участници и не им е много приятно "разни пришълци".  Та аз ви благодаря за толерантното ви отношение към мен - "гостенката"Grinning

Хубава седмица!
Криси, Hug никога не си била "гостенка"....всеки е добре дошъл и може да напише всичко , което мисли за сериалите които обсъждаме....така се чувствам аз в темата....мисля, че се отнася и за останалите момичета....ако прочетеш стари теми ще се увериш в това Peace
Бризче, Ани  Hug Hug написах защо съчувствам на Джансу....иска да даде шанс на връзката , която се заражда с майка и след толкова години....да се почувства обичана в това нейно шантаво семейство....Керем винаги е чувствал подкрепата на родителите си...обичта им....при Джансу е различно.....тя не е била обичана и си мисля , че много трудно повярва и в любовта на Керем....ще видим какво са измислили....
сега като се изказах....да кажа най после и ....
Здравейте момичета Hug
Хубав ден ви пожелавам....
Ани и аз не разбрах коя е 20 год. актриса, която ще играе с Ози Peace, но важното е че е на 20 год....той нали такива харесва в последно време.... Joy Joy Joy

# 103
  • Стара Загора
Добро утро
Сиси HugАни HugКриси HugБризче HugЗлати HugГости HugЛу Hugи на всички,които ще наминат Hug

Пожелавам ви спорен понеделник,прекрасна и успешна нова седмица,
събрала в себе си усмивки...,любов...,успешни стъпки и много красиви мигове...!
Бъдете здрави...,бъдете усмихнати...,бъдете просто щастливи!

Сиси waveyАни waveyблагодаря за кафето и пожеланията Heart Eyes

Криси waveyхубави неща си написала за нашата тема и за нас,които пишем тук...Благодаря ти Hug
Мисля,че форума е за да си прекарваме добре и приятно,времето,което открадваме само за себе си и за наше удоволствие...няма смисъл от дразги,лошо отношение и"размахване на пръст"...
Мисля,че вече не си"гостенка",само се отбивай по-често Naughty и пиши по някоя хубава дума... Grinning Heart Eyes

Ани waveyГости waveyот написаното не се разбира коя е 20 годишната партньорка на Ози...,но и това скоро ще стане ясно Naughty

# 104

Момичета,  Hug Hug Hug

Цитат на Боби:

Цитат
Мисля,че форума е за да си прекарваме добре и приятно,времето,което открадваме само за себе си и за наше удоволствие...няма смисъл от дразги,лошо отношение и"размахване на пръст"...

Laughing

За това и ми харесвате, сладуранки! А за "гостенката" се пошегувах, разбира се! Всещи може да си пише, където си иска, стига да не разваля доброто настроение. Този форум е създаден именно за добро настроение и взаимопомощ. За съжаление, се случват и нелицеприятни неща. Нооо вие не сте от тях!!!

И пак - хубав ден и хубава седмица, че излитам вече!

Общи условия

Активация на акаунт