Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Привет  wavey

Злати  Hug Гости  Hug Криси  Hug - да ни е честит новия месец и тройния празник днес - и аз съм отпразнуващите  Grinning
Още не съм изгледала ВО и Парченцата...За Парчевнцата се доверявам на Сиси но дано да ми остане време за ВО...
Гости, както ти си ядосана на Керем, аз така съм ядосана на Джансу....Не знам какво да си мисли Керем, след като Джансу мълчи като героиня от индийски сериал.... Grinning Не оправдавам постъпките й. Тя не е наясно какво иска - Керем или мама й, която я използва.....
Относно куфара с парите - преди, когато Мерт написа чек на Керем, той го скъса. Сега ми се губи какво стана с парите...Явно, че ги е взел. Но от къде Бедиа ще знае за парите, ако не й е казал Мерт....Не знам...но на мен много грозно ми звучат думите на Бедиа - ади бе била ги поддържала цял живот....Но никога не е питала Керем къде иска да учи, а е трябвало да учи в училището на Мерт....защото глезльото така е искал....Още от дете Керем не е имал свой живот - бил е подчинен на живота на Мерт.....
Ще изгледам епизода и тогава ще споделя какво мисля....
Приятен следобед на всички  Hug

# 76
Привет момичета  Hug
Злати  Hug Гости  Hug Ани  Hug Криси  Hug
На малкият рожденник честито ! Нека да е жив и здрав ! newsm59 newsm38

Честит месец октомври ! Аз все още не съм гледала серията на ВО ...

# 77
           Здравейте мили мои, любими и обичани момичета,  приятен ден и  честит празник.
Днес е Покров на Света  Богородица  Одигитрия  /одигитрия значи "пътеводителка/. Желая ви Божествена обич и  духовна радост на всички вас и на вашите  близки.
Това е най-важното в  живота. Докато   сме гости на тази земя да живеем в мир, обич, любов и   духовно и физическо  здраве.
Свещеника казва: Запомнете от мен - Всичко в живота е суета и борба  за  богатство, власт и надмощие. Всичко това е едно нищо.  Има само една единствена истина, единствена - запомнете това е  Смъртта. Всичко  друго   останало е  нищо.
За това да ни има, да се обичаме, да си помагаме, да се радваме на живота и една на друга, да си споделяме. Не случайно Господ ни събра тук и сега на това място, ама ни събра  душите, мислите, анализите,  съзнанията, психиките, събра ни на всички духовната ни енергия, за да ни  бъде добре. Знам, че всяка една от  нас с  удоволствие  посяга към  клавиатурата на  компа и  душата й започва да мисли по-другояче,  защото  знае, че останалите  я  чакаме тук.
Това е духовната енергия, която  ни  събира.  Дерзайте все така.
            Мои мили момичета,  ще напиша последната част от  превода на  73-та серия - финала.
             Между другото - синоптиците дават следващата седмица много  студена, дори и много  снежна.
             Ани, скъпа, обръщам се към теб - прочетох те, че заминаваш за  София. Горната седмица там ще бъде  много студено и   снежно.  Моля те, виж синоптиците какво пишат и  непременно си  вземи  топли дрешки, ама  зимните.  Казвам го, защото  много  пъти  като отида става доста студено и  тръгвам по  магазините, за да си купя пуловери, чорапи и дрехи.  Тук е топло - там е студено. Там нямаш време да ходиш да си купуваш  дрехи, а ще бъдеш със Щастието си, ох, сладурчето на баба и трябва да имаш  под ръка всичко необходимо.  Прости ми, че ти  говоря като  свекърва, не че не съм  такава.
           Вчера купих пак  50 кгр. домати,  за да правя на булките  доматен сок и имам много работа.
Запечатвам в  бирени бутилки сок от домати, та като си пийват зимата греяната ракийка да имат готово  мезенце - доматен сок.
               Започвам да пиша, моля, ако някое момиче се появи а пусне един пост.

# 78
                                         Финала на 73-ти епизод - оригинален.
                                           Продължение   от пост  69 на стр. 5.

Харун среща  Асу  в  къщата.  Пита я къде е Дилара?  Тя казва, че е на  среща  с  Джихан Гюрпънар.
                                 Тук  Харун  много  се  учуди, защото  при срещата на гробищата /Майде всеки  божи ден  заедно  с  Хатидже  ходи на гробищата на   гробовете на
              Хаяль и на  Айше.
                                 Б.М.  Хаял се е самоубила преди 22 години.  Гроба й  беше на една  алея на кръстовище - всички паметници  бяха само с  бял  мрамор.
               Сега, когато са погребвали  Айше, Майде  е  преместила костите на  Хаяль тук, за да са  заедно  двете.  Та....  всичките си срещи  с  Харун, Майде  осъществява на  гробовете  на  двете момичета.  На друго  място  двамата не се срещат, освен  по  болниците. Искам да напиша,  че  Харун знае от Майде, че е убила Джихан  Гюрпънар и сега, когато Асу  му го  сервира, че  Дилара е на среща с Джихан  Гюрпънар, маниакалната депресия  пак  му се отключи.

Така Харун като чу това име подскочи.  Харун пита Асу  къде ще се срещнат, а тя каза - в  хотела, без да знае, че са на яхтата  или пък Асу нарочно го излъга да не би Харун да отиде да ги търси.

Майде  чете  таблета.  Там пише следното:

"Тази сутрин се е взривила  яхтата  на знаменития  бизнесмен  Джихан  Гюрпънар.  По  време на  взрива, който  е произлязъл  от  повреда в  електричеството е  пострадало  13 годишно  момче, което  в  това  време  е   било  на  яхтата на  Джихан  Гюрпънар.  Детето е  починало."

Как така  съвестта на  Майде проговори??   Та тя няма  съвест.
                       Започва да вика - Какво направих, аз  убих  детето.

Джихан и   Илдъръм  на  яхтата.  Илдъръм му се кара.  Съветва го да прости на  Джансу, защото е бременна.
                            Илдъръм му казва, че наистина той е прав, защото  Джансу е  единственото  същество на  земята, което най-много обича, ама и Джансу  също  много го  обича. Да не забравя  това.  Джихан и на него каза: - Точно за това не мога да й простя -  Джансу е единственото същество, в  което  съм  влюбен, което обичам до полуда и за това не мога да й простя  грешката.  Искам да й простя,  но не  мога. С  брака на  Джансу  се  срина  целият ми живот.  Аз  вече няма какво да губя. Нищо за мен няма  смисъл, щом  Джансу не ме смята  за баща.  Тя направи  своя  избор и аз не съм в  него.  С  моя  живот  е  свършено.
Това, което  Джансу направи с  мен е невъзможно да се  прости.  Не  мога да й  простя.   Илдъръм, аз  съм  смачкан, сплескан съм,  разкъсан на парчета съм.

Джихан  продължава.

Джихан  -  Илдъръм, този  човек, Бурхан на Дениз  баща  му.....как той  знае  абсолютно  всичко  за нас,  за  нашето  семейство.
                   Знае всичко от игла до конец.
                   Той знае даже и това,  което аз  самият не знам  за моето семейство.
                    Това, че  мъжът на  Дениз я е   хвърлил от  балкона , за да я убие......
                    Ами....всичките тъмни  дела  на  моя  баща  Рахми  Гюрпънар...как така ги  знае????
                    Ти се заеми и го  разбери.

Телефона на  Илдъръм  звъни.  Съобщават му, че едно дете е умряло на яхтата на  Джихан.
Илдъръм  -  Джихан, по време на  пожара на яхтата ти... в нея е имало  едно  дете.  То е  умряло.

Дилара се прибира от  срещата с  Джихан на яхтата, говори по телефона с  Джансу.  Джансу  плаче,  че  баща й  не  й  простил.
                        Джансу казва, че  разбира  баща си защо не й прощава.
                        Дилара и  Харун  се скараха още  в  градината  пред  чешмата. Тя се обиди и тръгна към  къщата. Лудият  Харун  на бегом  прескочи  стъпалата и тръгна след нея. Настигна я  в салона и я хвана за ръката. Придърпа я към  него. Крещи  колкото  сила  има.  Казва й, че заради   Джихан е умряла  Айше.

Дилара  -  Джихан не е виновен.  На  Джихан  баща  му я простреля и  после  той  умря.

Харун  -  Защо  защитаваш  Джихан  Гюрпънар ???

Дилара  -  Аз не защитавам   Джихан,  аз  говоря  истината.  Не  смесвай  всичко.  Видях се с  Джихан.
                  Но той е баща на децата ми.  Да ти кажа, ако не знаеш.  И щом като е баща на моите деца, аз  ще се срещам с  Джихан  Гюрпънар.
                  Явно е,  ние  с  теб  ще си имаме  сериозни  проблеми.

/Асу слухти на ъгъла на салона така, че те да не я виждат./

Харун - в спалнята. - Дилара, любима, признавам си....аз  съм  много  ревнив  мъж!!!.....   Много !!!!.....  Съгласен съм!!!....
                  Какво да направя???.....  Това е така???.....   Признавам си!!!....
                  Толкова съм  ревнив...като болест е....
                  Но най-големият страх в   моя  живот е да не те загубя!!!....
                  Моля те....ако аз отново  започна така да те  ревнувам....  Моля те....предупреди ме !!!.....
                  Чуй  ме...аз не съм  искал  да съм така ревнив.  Но ти  ме предупреждавай,  моля те.....
                   Кажи ми:  - Харун, ти пак  правиш  гадости,  ти  губиш  самоконтрола си !!!...   Така ми кажи, за да спра.

Дилара разбра, че  Асу  му е казала.

Б.М.  От  тези реплики и сцени аз разбирам, че сценария ни подготвя за истината, че  Харун има  психически  проблеми.
                 Това е то - маниакалната  депресия.
                 И  друго  -  Дилара вече е  убедена,  че  Асу  прави и ще  прави раздорите в  семейството й.

Вечерят. Хазал и тя е там.   Дилара каза, че  Джансу е бременна.  Хазал чу и пак  започна да   ревнува от  Джансу  майка си.
                   Завистта на  Хазал  няма  граници. Вероятно в 13-та серия, последните 2-3 минути  Хазал ще се очовечи.

Джихан и  Озан  отиват на  погребението  на  детето.

Озан  -  Татко,   ти  можеш  ли да  ми обясниш  - как е  могло да се   случи  грешка при окабеляването   на проводниците???

Джихан - Не знам,  така се е случило.  Така е написано  в  протокола......  Затваряне на веригата.

Озан  -  Татко, какво  затваряне???..  Сериозно - аз не разбирам.

Джихан  -  Аз отдавна не съм изпращал  яхтата на  оглед.  Така съм  плувал  в   морето.
                  Това е  моята  вина.

Озан  -  Татко, не започвай  пак......  Ти не си виновен .....
               Ти не си  видял  детето......
               От  къде  можеш  да  знаеш,  че  там  има  дете ????
              Престани  вече да се обвиняваш !!!....

Майдето изпратила  100 000 т. лири и един  плик на бащата на детето.

Хатидже  влиза  при  Майде.

Майде -  Хатидже, ти беше  права......  Права за всичко.....
                Не  може  кръвта да се  измие  с нова,  прясна  кръв......
                И  болката ми не умря.

Хатидже  -  Аз колко пъти  ти  казах, че така не  може.  Колко  пъти те  предупредих....
                    Сега ти  казвам - аз ще те изкажа.......    Ще те издам....

Джихан и  Озан пристигат на  погребението.   Бащата се казва  Хасан..  Изказват  му  съболезнование.
                    Хасан дава голям  плик на  Джихан, пълен с  пари.  Мисли, че  Джихан му ги е изпратил.  Джихан му каза, че тези пари не ги е изпращал той.
                    Озан  взе  плика и  го прегледа. Прочете парите колко са и го  върна на  Хасан.
                    Този плик с  парите е  на  Майдето.

К р  а й     на  73-та серия.

Приятен ден.  Всичко най-хубаво.  Моля, направете си по една  салатка, после някакъв  аперитив или  пиенце, развеселете се и си изкарайте приятно вечерта.  Аз отивам да изгледам  сериите  на   Екатерина  Велика.

# 79
  • Плевен / София
Тио,Сиси Hug Hug

Ани,на Джансу не мога толкова да се сърдя, защото тя 24 год. е копняла за майчина обич и ласка....и затова направи този избор....ще видим какво ще стане.....не че Суде е стока....но избора е на Керем с коя да продължи Peace
Скрит текст:

# 80
Мили мои сладурчета, благодаря ви  за топлото отношение към мен.
Благодаря ви, че ме изчетохте.
Благодаря ви за постовете и хубавите  думи, които отправяте.
благодаря ви, че ме изчетохте.
Аз изгледах двете серии на Екатерина  Велика.
Сега мисля да се потопя във сериала  ВО, защото от 22.30 ще гледам  Версай с крал Луй 14 - краля  Слънце.
Всичко най-хубаво.  Приятна  вечер.
Отивам да видя каква са я  свършили малките  момичета и момчета.

Е, сега като ги гледам  тези  картинки кой  Джихан да си избера???  Оня, облечения ли като личност, като човек, изкъпания или този рунтавия, небръснат, мръсен,  неизмит, рунтав и смърдящ. И до кога ще се снима с  тази  синя селска риза??  Няма ли  друга, която да облече ?????
Аман от тия  сценаристи.

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 20:54 от sisi55

# 81
Тио пропуснах те в предишния пост - нека злото да те забрави и да ти се случват само хубави неща  Praynig

Гости - това, че Джансу е отритвана от майка си, а сега, когато Джан го няма и мама й намери утеха в недолюбваната си дъщеря не е оправдание. Джансу не намери сили да признае истината на Керем коя е. Дори го лъже. Керем стигна до там да я следи - за мен това е много унизително, но той го направи. А сигурно си спомняте какво каза Джансу на времето на Мерт - че трябва да каже истината на Едже...А за нея това не се отнася - да каже истината на Керем.
По-късно ще изгледам епизода, но това, което правеше Керем  за Суде - да й прави сладки изкушения и да й сервира, го правеше, за да ядоса Джансу. Според мен Керем няма чувства към Суде....

Сиси - благодаря за преводите за 73 епизод на Парченцата  Hug Сега ще ги изчета  Peace

# 82
Тио пропуснах те в предишния пост - нека злото да те забрави и да ти се случват само хубави неща  Praynig

Гости - това, че Джансу е отритвана от майка си, а сега, когато Джан го няма и мама й намери утеха в недолюбваната си дъщеря не е оправдание. Джансу не намери сили да признае истината на Керем коя е. Дори го лъже. Керем стигна до там да я следи - за мен това е много унизително, но той го направи. А сигурно си спомняте какво каза Джансу на времето на Мерт - че трябва да каже истината на Едже...А за нея това не се отнася - да каже истината на Керем.
По-късно ще изгледам епизода, но това, което правеше Керем  за Суде - да й прави сладки изкушения и да й сервира, го правеше, за да ядоса Джансу. Според мен Керем няма чувства към Суде....

Сиси - благодаря за преводите за 73 епизод на Парченцата  Hug Сега ще ги изчета  Peace

Слънце, и аз благодаря, че ще ме изчетеш.  Ти разбра ли за какво  Дениз си е бинтовал ръката в  китката и дланта и разбра ли къде е Севинч и защо се е разделила с Йозкан ????
Тия  сценаристи  защо  разделиха втори от  трети  сезон???  Защо нямаше  приемственост на героите, на  сценария ????? 
Изтипосаха ни  една  сюрия  от  все нови персонажи и никакви разяснения.   Сякаш са се изминали във времето от втори и трети  сезон  от  40  години.
Те рускините писаха, че ще има нови 40 актьора, ама те са само за  72 и 73-та серии, ами до края на сезона ще станат  още 500 нови.Майната им.
Много богати тези продуценти - сега пък  друга, още по-голяма и красива яхта.

# 83
Сиси  Hug

Днес Ози е бил в Бодрум....Какъв ли е бил повода за посещението...Да не би да е дамата с която си бяха разменили постове в туитър  Thinking...Тя играе в Бодрумска приказка....

видео тук

# 84
  • Варна
Привет, сладуранки! Hug

И аз ви честитя отминалите празници.
На рожденника пожелавам много здраве и късмет в живота! bouquet

Ани, по повод снимките от Бодрум- тази вечер има някакъв фестивал или празник там и се е състояла предпремиерата на "Втори шанс" Така, че днес филмът вече е видял "бял свят", макар и в тясно ограничен кръг. Аз искрено се надявам сега да започнат да излизат снимки и коментари за филма и след 18 ноември, когато е официалната премиера много бързо да го качат в торентите. Peace

Ани,- за сладката "командировка"
Скрит текст:
пожелавам ти безпроблемно и весело изкарване с малкия сладур и дано да топличко, че да можете да излизате поне до детската площадка. Peace Peace Peace Peace
Сиси, благодаря за превода на Парченцата- изчетох го. Не се притеснявай- в следващата серия на Джихан ще му се наложи да поостане в Истанбул и вече може и да се вкара в "порядък"- да махне космърлъците и да облече костюмчето.
    За ВО- не вярвам Керем да се откаже от Джансу, но все пак трябва да и покаже, че трябва да вземе решение- или го зарязва и не се интересува повече от него или му се доверява и двамата преминават през всички перипетии.
   Хубава вечер на всички! bouquet

# 85
  • Стара Загора
Добро утро food010момичета Hug Hug Hug

Пожелавам ви тиха, прекрасна, споделена, усмихната неделя!
А за да е такава правете любимите за вас неща с любимите ви хора!

Бъдете добри и се усмихвайте колкото може по-често!
Нека ви бъде слънчево и приятно на душата,
а любовта да ви изпълва сърцата!

Сиси Hugмерси за превода bouquet

Ани HugБризче HugОзи е ходил вчера до о-в Кос на среща с фенове Grinning

1/10/2016Ozcan is traveling from Bodrum to Kos ..
Welkome Ozcan Deniz !!! Good luck!!!
1/10/2016
йозджан пътува от Бодрум до Кос..
welkome йозджан дениз!!! успех!!!

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 07:13 от bojana maneva

# 86
Добро неделно утро - отново слънчево и топло  Hug
Хубав ден изпълнен с много приятни изненади

Боби с удоволствие ще си изпия кафето в твоята компания и в компанията на Ози  Hug

Бризче  Hug Боби  Hug - благодаря за инфото къде и защо е бил вчера Ози  Hug
Сигурно има хабери в пресата, ама преди време слагах хаберите и правех преводи през чичко гугъл и Кралицата с основание ми правеше забележки, защото преводите бяха мнооооооооооого различни от действителните и вече се отказах да преглеждам пресата....

Бризче - относно Джансу съм съгласна с теб. Време е Джансу да си изясни какво иска и ако наистина обича Керем да му признае истината и да отстоява правото да обича пред семейството си.

Още снимки от вчерашното посещение на Ози в Бодрум...

# 87
Добро утро! Hug

Сиси Hug,благодаря за преводите! bouquet

Ани HugБоби HugБризче Hug,благодаря за инфото и снимките! bouquet

Скрит текст:
Вчера след обяд тръгнах да се прибирам с бусче,тъй като зетя беше на лов! LaughingОказа се,че няма тъй като се развалил и не е тръгнал от Б-с! По-късно тръгнах с др. до Китен и после се преместих на др. до Б-с! Laughing Прибрах се изморена,изкъпах се и сготвих! Peace
Късно успях само на бързо да ви изчета и изгледах Парчетата! PeaceДано на Джихан му светне след като видя плика с парите!Не вярваше на Озан,че може взрива да не е от електричеството!Маиде и Чаатай допуснаха грешка с парите!Тя по този начин искаше да успокои съвестта си! Peace

В деня на усмивката се усмихвайте повече днес! Wink

Хубава неделя на всички! Laughing Hug bouquet

# 88
  • Плевен / София
ето това е образец на гладко избръснат мъж за мен......с двойна контра.... Joy Joy Joy Joy
Здравейте момичета
Благодаря за кафето и пожелания Laughing
В деня на усмивката да ви пожелая и аз да имаме поводи всеки ден са усмихваме... Party и дано Бризчето е права в очакванията си скоро да се "появи" "Втори шанс" Whistling

http://www.vbox7.com/play:608d2172fa
 ето къде ще играе актрисата, която вдигаше кръвното на Ани в ПП Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 10:19 от gostenka68

# 89
Привет следобедно! Hug Hug Hug
Скрит текст:
ето това е образец на гладко избръснат мъж за мен......с двойна контра.... Joy Joy Joy Joy
Здравейте момичета
Благодаря за кафето и пожелания Laughing
В деня на усмивката да ви пожелая и аз да имаме поводи всеки ден са усмихваме... Party и дано Бризчето е права в очакванията си скоро да се "появи" "Втори шанс" Whistling

http://www.vbox7.com/play:608d2172fa
ето къде ще играе актрисата, която вдигаше кръвното на Ани в ПП Joy Joy Joy

Гости Hug,аз вече свикнах! LaughingПреди време я гледах в сериала ''Спомни си Гьонюл''(с Онур Сайлак,Гьокче Б. и Енгин Йозтюрк)!Добре,че ролята и беше малка! Peace

Ебру Йозкан и съпруга и са били на РД на Хазал Кая! Peace

Лейла Танлар в реклама!

Общи условия

Активация на акаунт