Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 545
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Бурхан пак ще забърка нещо..
Харун се занимава със сина си...
Джансу показа посаръци за бебето..
Джихан и Ди си тръгват...говорят пред колите...Джансу била щастлива,какво ще правят?
Джихан е в офиса ...пристига Бурхан и започва...Джихан Г.,какъв мъж е ,какъв баща бил..дръпна реч...
Предупреди го да стои далеч от Джансу,сега била негова дъщеря...Джихан се развика..бил убиец,да стои далеч от децата...и Бурхан извади пистолета и го насочи към Джихан..

Май това е за тази вечер!!!

“Bundan sonra her zaman yanında olacağım Cansu!”

# 136
  • Варна
кредитните  карти  на Асу били блокирани и вече била на улицата. Джан предложи да говорела за нея с някакъв Ерхан. Маидето не иска да яде. Кера вече е при Харун- направила е снимки на тефтера за срещи на Ди. Казва, че идвала някаква приятелка и си говорили малко и после заминала. Насади се Кера в офиса обаче Харун я отпрати. Хатидже се обади и съобщи за състоянието на Маиде.  Озан си спомни, че с всичко, което е направил е в ръцете на Бурхан и той няма друг избор и ще навреди на Джих. Отива на яхтата- разпитва какво е научил Джих. После пита как е научил. Джих каза, че той е питал в полицията и е разбрал. Пасле Озан се опита да подхвърли, че можело това да не е истината и да искат да го натопят. Джих каза, че този от когото е получил сведенията е надежден човек. Дениз и Джансу са на праглед. Лекаря пак настоява за преглед при специалист, а Джансу не иска. Казва, че детето е добре и няма нужда от други прегледи. Лекаря настоява да направят поне тест. Джансу се притеснява да не навредят на бебето. Озан отиде при Бурхан и каза, че  наистина е Джихан. Бурхан поиска да следи Озкан Джих. Озкан се опита да откаже, но Бурхан му каза че му е длъжник и ще работи за него.
Дениз отива при Джих и казва, че е там заради проблеми със здравето на Джансу. Казва, че ръцете и треперят и не може да държи дори чаша. Казва, че лекаря е препоръчал допълнителен преглед, но не може да я накара да отиде. Джансу се обажда и пита къде бил- той я излъга че има проблеми с проекта си и скоро ще се върне. Джих каза, че тръгват веднага.
Харун отива при Маиде и пита дали е в салона. Хатидже обясни, че спи. Харун не иска Хатидже да го нарича господин- били едно семейство. Хатидже казва, че Маиде нито яде, нито пие. Харун смята, че това е заради Айше.
Лекаря разказва и на Джихан какви са притесненията му- съмнява се за Паркинсон. Джихан не може да повярва, че младо момиче може да има Паркинсон. Дениз се притеснява дали това няма да се предаде и на детето. Лекаря каза, че преди да се роди няма как да знаят това. Дениз казва, че ще направи всичко, което е по силите му- да не се притеснявал Джих ако е решил да отпътува. Джих каза че никъде няма да ходи.
Маидето пак нарежда, че Харун нищо не правел по въпроса с отмъщението за сестрите му. Каза, че не искала да говори с него. Той бил предпочел Дилара пред сестрите си- жената на техните врагове. Харун казва, че не можел да загуби детето си и жената, която обича. Казва, че щяло да е по-добре той да лежи на мястото на сестрите си, но това била съдбата му. Маидето пак нарежда, че заради неговата любима умрели две жени.
Джих идва да разкаже и на Ди. Кзва, че е говорил с лекаря и той се съмнява за Паркинсон. Каза, че не е доказано, защото Джансу не се съгласява на тест и преглед и че трябва да я накарат да го направи. Ди му благодари, че се е погрижил за дъщеря им. Джих иска от нея да я накара да отидат на преглед, защото той не може да отиде при нея- сърдита му била. Ди казва, че естествено ще го направи.Той казва, че двамата трябва да си помагат, защото се отнася за детето им.
Харун се опитва да защити Ди, но дъртата пак нарежда- това била голяма любов- да се махал от къщата и.
Ди се обади за да каже за Джансу и че отива при нея. Джансу иска да отидели за продукти за кюфтета, защото и се ядяяло това. Ди пристига.
Харун си спомня думите на Маидето че ценната му жена е от семейството на хората провалили живота им. Айде Кера чу, че е идвал Джихан и сега ще съобщи на Харун и то точно, когато е настроен срещу нея. Джансу показва цялата къща на Ди и я пита защо е дошла. Ди казва, че иска да е до нея и всеки ден ще идва. Джансу кава че сега двете ще обзаведат и детската стая. Ди казва, че всичко ще е вече добре. Джих и той не издържа и дойде. Прегърнаха се. Джих и се извини. Каза, че не може така- те са и родители и трябва да са до нея. Джансу е щастлива. Джих хвали храната. Ди казва, че той е добър готвач- забравила ли е как готви. Джансу го пита дали ще заминава и той каза че никъде няма да ходи. Ще е тук до децата си и заедно ще дочакат раждането. Бурхан вижда обзавеждането и всичко, което е купил- вероятно Дениз ги е върнал.
Харун се грижи за сина си. Дилара казва, че не знае какво да прави и как да я накарат да отиде на преглед. Джансу е щастлива и се хвали с подаръците, които са купили. Ди я питакак се чувства и дали е добре. Тя казва, че се чувства прекрасно. Ди казва, че вече трябва да тръгва. Джих също казва, че ще тръгва. Дениз го моли поне той да остане. Джих казва че е тук и пак ще се видят. Джансу казва, че много добре изглеждали двамата – майка и и баща и. пита се дали Харун знае, че майка и е тук с баща и. казва, че не го познава, но се притеснява за нея. Ди пита Джих кога и как ще посмеят да говорят с Джансу за проблема. Джих я успокоява, че те са майка и баща и ще се погрижат за детето си. Да не се притеснява ще намерят начин да я накарат да се прегледа и ако трябва да се лекува.
Бурхан и Джихан се срещат. Бурхан ги наприказва ама така, че хубаво да го предизвика- пита го какъв баща е, та даже не зачел желанието на дъщеря си, която сега била негова снаха. Каза му да стои далеч от сина му и Джансу- те били негови деца. Джих и той се разкрещя, що за мъж бил той та си е позволил да убие бащата на сина си или поне онзи, който е отгледал сина му. И той му каза да стои далеч от децата- и от Джансу и от Дениз. Бурхан извади патлака и Джихан продължи да го предизвикава- да покажел какъв мъж е!

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 23:40 от *¨*morski_briz*¨*

# 137
Бризче Hug bouquet
Боби HugАни HugСиси Hug,благодаря за постовете! bouquet bouquet bouquet

Paramparca 75. Bölum Fragmanı

https://youtu.be/kPh3g9_-3Y4

# 138
  • Варна
Милички, мисля, че това е края. Простете ми за грешките- дори не виждам какви клавиши натискам камо ли да редактирам- надявам се, че това не ви притеснява- важното е да схванем за какво става дума нали! Peace

Ха дано вземе да се вдига рейтинга- тази вечер серията беше маааалко по-динамична, че с това 20 и кусур място просто не виждам как ще направят още 10 серии, че се прокрадваха изказвания ако се запазели челните позиции на сериала в рейтинга да приподписват договор за още серии.

Лека вечер Ви пожелавам!

# 139
Злати,   Морското ми  Бризче,  Ани, много ви благодаря за преводите и разсъжденията.

Беше прекрасна вечер.  Вие сте  вълшебни момичета, направо сте  Богини.

Не вярвах, че  Йозкан ще отиде срещу  Джихан.  Този  гламак забрави ли, че  Джихан му изплати  всичките данъчни задължения и  когато  кредиторите  продаваха
апартамента на  Кериман и  Йозкан,  защото тя го  ипотекира и  взе от  банката пари, за да  ги изпрати  в  Германия, за да освободят  Йозкан от затвора и един  мошеник  я  излъга  и й  взе всичките пари......та  банката продаваше на търг  апартамента,  Джихан  изпрати  Илдъръм на търга и  той  го  купи.  Та след  това  Йозкан и  Кериман  живеят в апартамента на  Джихан и дори  не  му  изплащат  никакъв  наем....  Тези  двамата  така наречени  шоумени освен да гледат като последните  егоисти какво друго са направили през  живота си.....а, забравих - да  плюскат.

И сега  този същият  Йозкан  стана подлец и отиде да предаде Джихан.
Мисля си, че в този момент някой  ще  влезе и Бурхан няма да стреля.
Ама не съм изгледала и озета, може да има нещо интересно.  Сега  отивам.

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 00:02 от sisi55

# 140
Милички, мисля, че това е края. Простете ми за грешките- дори не виждам какви клавиши натискам камо ли да редактирам- надявам се, че това не ви притеснява- важното е да схванем за какво става дума нали! Peace

Ха дано вземе да се вдига рейтинга- тази вечер серията беше маааалко по-динамична, че с това 20 и кусур място просто не виждам как ще направят още 10 серии, че се прокрадваха изказвания ако се запазели челните позиции на сериала в рейтинга да приподписват договор за още серии.

Лека вечер Ви пожелавам!

Ти си златно момиче. Остават още 10  серии и да  спират.  Ако продължат не се знае какви гадости  ще  измислят тези сценаристи, така наречените драматурзи.
По-добре да спират.

Важна е срещата на  Еркан  с  колегата си   Анди  Гарсия  от  Маями - Флорида.  Между другото той е от Куба.
Играеше в  Кръстникът, Недосегаемите, Бандата на  Оушън -2.  Може да  разговарят за  съвместен  проект и да приключат с  Парченцата до нова година.  
Така ще бъде най-добре и за нас, че се измъчихме с  тези простотии.
И пак не си обръсна брадата.

Ани....Ани, знаеш ли какво открих.  Спомни си  преди доста години брадата на капитан  Али - беше гъста, черна, дебела  като  четка.  А сега тази  оръфана
брада на  Джихан,  проскубана,  оредяла  даже  като се вгледаш  в  нея  ще разбереш, че даже е и   боядисана - абе  грозна  работа,  хайде вече да я бръсне.
Нали си  влезе и в  офиса,  защото и този офис в  трети  сезон  го  окалпазаниха.

Лека нощ.  Приятни  сънища.

# 141
Превод на репликите от фрагмана за 75еп. на Парчетата! Peace
Цитат
Асуман - Я чувствую себя очень близкой с тобой. Ни в коем случае не разрешай никому расстраивать тебя.
Врач - Очень сложно поставить диагноз...
Дениз - Какие осложнения?
Врач - *не понятно😁*
Джихан - Дочка, это запутанно, но конечно..
Хазал - В лифте я столкнулась с Митатом.
Асуман - Ты что влюбилась в этого парня?
Озан - Харуун! Ты убийца, ты убийца ребенка!
Харун - Сынок, следи за языком..
Озан - А если не стану? Отпусти!Харун - Будет ссора!
Маиде - Я сделала...
Харун - Что ты натворила, тетя? Асуман - Этот дневник сокровище. Джихан - Я никогда так не боялся.

Има 2-ри фрагман на ВО!Керем разбира за Джансу! Peace

Еп.15 трейлър2 Бг.суб. Висше общество

http://www.vbox7.com/play:d9b28ef2d0

Лека нощ! smile3524

# 142
  • Плевен / София
Добро утро момичета...
тази сутрин кафето ще е от мен....вие снощи сте били на кино Wink

Благодарение на Бризчето Heart Eyes,Злати Hug разбрах какво се случва в Парченцата, но се надявам да не подписват за повече серии.......
сега за фрагмана на ВО....."единственото което ме държи жив е омразата..." ooooh! това звучи лошо....не знам защо Керем от любов преминава към омраза, но на първо четене си мисля, че с основание Джансу се притесняваше да му каже, че е от ВО.....
хубав ден момичета......усмихвайте се повече.....

# 143

Здравейте, момичета!

Чета ви за среща, някаква между Анди Гарсия и Еркан. А дано се получи нещо. Ще ми се, най сетне, един турски добър актьор, а Еркан Петеккая е такъв, да пробие тази стена в Холивуд! А Анди Гарсия си е холивудска величина от всякъде!

# 144
  • Стара Загора
Добро утро food010момичета Hug Hug Hug

Да посрещнем вторник с усмивка и настроение!
Нека целият ден да бъде прекрасен, много
спорен и пълен с положителни емоции!
Желая ви късмет и незабравими мигове! Flowers Four Leaf Clover
Обичайте се и се радвайте на живота Heart Eyes

Гости waveyмерси за кафето Hug

Криси Hug

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 09:59 от bojana maneva

# 145
"От върха на висшето общество в центъра на пролетариата/работническата класа/.
Дъщерята на известното семейство Коран е и продавач-консултант в "Олива"".

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 10:08 от Лукреция

# 146
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Гости HugКриси HugБоби Hug,благодаря за кафенцето,новите снимки и пожеланията! bouquet bouquet bouquet

Епизодът от снощи! Peace
                                                  Paramparça Dizisi - Paramparça 74. Bölüm İzle

https://youtu.be/FW_fumeCIa8

Приятен ден на всички! bouquet

ПП Боби Hug вмъкнала си репортаж с Ози от Бодрум!Сега ще го видя! Wink

ПП 2 Лу Hug
-------------------------------------------------------

Редактирам за да пусна рейтинга!Покачил се е малко! Peace
В тотала от 11(миналия еп.),сега е на 6 място! Peace

TOTAL
 1 ICERDE SHOW TV 20:32 23:17 7,10 18,21
2 KIRGIN CICEKLER ATV 20:13 23:16 6,25 16,06
3 ICERDE (OZET) SHOW TV 20:00 20:32 4,08 11,74
4 SHOW ANA HABER SHOW TV 18:50 20:00 4,05 14,20
5 BABAM VE AILESI KANAL D 20:17 23:16 3,92 10,13
6 PARAMPARCA STAR TV 20:30 23:50 3,78 10,22

AB
 1 ICERDE SHOW TV 20:32 23:17 8,24 21,61
2 KIRGIN CICEKLER ATV 20:13 23:16 5,15 13,54
3 ICERDE (OZET) SHOW TV 20:00 20:32 4,41 13,97
4 O SES TURKIYE TV8 20:54 00:16 4,18 11,71
5 BABAM VE AILESI KANAL D 20:17 23:16 4,16 11,04
6 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 20:00 3,39 14,26
7 O SES TURKIYE OZET TV8 19:23 20:54 3,32 10,63
8 PARAMPARCA STAR TV 20:30 23:50 2,94 7,97

20+ABC1
 1 ICERDE SHOW TV 20:32 23:17 8,82 21,69
2 ICERDE (OZET) SHOW TV 20:00 20:32 4,88 14,39
3 BABAM VE AILESI KANAL D 20:17 23:16 4,72 11,76
4 KIRGIN CICEKLER ATV 20:13 23:16 4,68 11,56
5 PARAMPARCA STAR TV 20:30 23:50 4,63 11,68

http://www.ranini.tv/reyting

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 10:14 от Zlatina3

# 147
Привет на Злати, Морски бриз, Ани, Криси, Божи, Гости - благодаря и за кафето,  и на всички, които четат тази тема!

# 148
Здравейте, момичета!
Злати,  Hug Бризче,  Hug Ани,  Hug, Криси,  Hug, Боби,  Hug, Гости,  Hug, Лу,  Hug !

Не ми хареса фрага на ВО-то, но щом Керем е извадил такива реакции към Бедиа ханъм и Джансу, явно "чайникът му е изкипял жестоко".... Любопитно ми е какво го е провокирало...

Анди Гарсия ми е слабост... Много ми харесва като актьор. Особено имаше едни филми за Куба преди и по време на Фидел Кастро.

Довечера съм на Песента на живота. Много ми харесва  - засега!
Има драмата на турското дизи, но не е в такава степен като Съдбата, главните герои са големи сладури.

Хубав ден ви желая, момичета!

# 149
Обеден привет момичета  Hug
Най-сетни сколасах да седна пред компа...
Скрит текст:
Сутринта заведохме малкото сладурче на яслите и съм тръгнала по задачи - вече свърших всичко и е време за обяд, малко почивка и тръгвам отново. Днес трябва да свърша всички задачи, които са ми поставили,  защото обещах на бабиното сладурче, че утре няма да ходи на яслите, а ще ходим на разходка - на вън с камиончетата и той много ще слуша  Grinning
Благодаря на всички момичета за споделеното - за снощния епизод на Парченцата - струва ми се, че серията е била интересна...личи си и от рейтинга...Интересна е и новината за Еркан и евентуалното му излизане извън Турция...
Не ми хареса много втория фрагман на ВО - очаквах друго развитие...но лъжите ще изиграят лоша шега на Джансу и Керем на този етап...Но нали във всички сериали е така - стигат до дъното и след това ще изплуват......
Още веднъж благодаря на Бризка и Злати за преводите и за споделеното за снощния епизод  Hug

Диалога...
Скрит текст:
<...>
- Мне кажется есть какая-то проблема.
- Да, есть.
- Харун, что произошло?
- У нас очень большая проблема... Не могу насытиться тобой. Мне не достаточно видеть тебя только по вечерам. Я очень скучаю по тебе... Но с другой стороны, мне очень нравится то, что ты настолько привлекательная и успешная деловая женщина... Я противоречу себе.
<...>

(74 серия)

Общи условия

Активация на акаунт