Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 572
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
# 571
          Намерих Вюсал пише, че трябват още пари.  Показал е банковата сметки и  Бика, за да превеждат там парите. Нещо 1600 рубли пише.
           Но не намерих дата и час - от кога е - дявол знае.

Намерих при Вюлсал  преведен  озета за 77-ми епизод. Може и вие да сте го постнали, ама не го видях.

Джихан с джипа си пристига в къщата на  Майде.  Вика още от стълбите - Г-жа  Майде ?

Майде към  Джихан - Значи ти разбра, че твоята  дъщеря е убийца и ръцете й са опръскани с кръв.

Джихан - Дай ми този нож !!!  ....  Все още това са  твоите щастливи дни.
                Ти нищо не можеш да направиш, гжа  Майде......

Асу - Трябва да го  скрият на подходящо място.   /не знам какво/

Дилара - Джихан, какво се е случило??....  Нашата дъщеря в същност е  болна.....

Джихан нещо й говори,  ама не го пишат. Да не й казва, че  Хазал е убийца/.

След момента, когато  Кериман  счупи каната и   капсулите се  пръснаха по земята.
Джансу - Това бебе ще се роди.

Дениз - За нищо. / в смисъл - за нищо на света няма да се роди. така го разбирам. /

Селма  - към Харун - Мисля да започнем днес.
Харун - Аз не съм  сигурен,  Селма.

Сега - един мъжки глас - не разбрах кой го каза, мисля, че е Джихан, защото  на  ръката, която показва снимката на човека  е пръстена на Джихан.
             Думите са следните:
            -  Намери този  човек и му занеси  моите  пари.

Йозкан - Мене ме изпрани  куция  Бурхан.  Плащай  дълга си.

Един мъж - Внимавай какво говориш.   /тоя насочи пистолет към Йозкан.  Намеси се Дениз.
Дениз -  Пусни пистолета.
Йозкан - Дениз......    Пистолета гръмна. Нищо не дават друго за изстрела.

Харун  към  Чагатай -  Къде е този  нож ???

край.

# 572

Много   ти благодаря. Започвам ги.  Озвучката не ни трябва, защото не се разбира точно говора.  Трябват ни субтитри.

# 573

Добро утро, да ви е на сладко.  Приятен ден.
Пак започвам да търся  превода. Снощи не го намерих със субтитри.

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 12:37 от sisi55

# 574
# 575
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hug Hug Hug

Нека и в днешния ден, бъдем усмихнати, позитивни и изпълнени с обич!...

Прекрасен Четвъртък! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Сиси HugЛу Hugмерси за кафенцата и пожеланията Heart Eyes

Сиси Hugсигурно серията я няма още със субтитри Thinking
Най-вероятно не са събрали парите..... newsm78

# 576
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси HugЛу HugБоби Hug,благодаря за кафето и пожеланията! bouquet bouquet bouquet

И аз проверявах,но все още я няма със субтитри 76 серия,само озвучена! Peace

Приятен есенен ден на всички! bouquet

# 577
Привет момичета  wavey wavey wavey
Благодаря за поздравите и пижеланията за рождения ден ва моето голямо момче  Hug таткото на малкото слънчице на баба  Hug Hug Hug
Така ми се пие едно кафе...и ми е заспало, ама се въздържам...
Желая ви хебав ден

# 578
   Мили момичета, ще ви напиша    част от статията във в-к ТВ САГА  за "Твоят мой  живот".   Основно пишат биографията на Баръш  Флай.

В новия сезон   на хитовата поредица към  звездния  екип се присъединява един от най-уважаваните съвременни турски актьори.
                       След положителния образ на адвоката Селим в "Кварталът на богатите" Баръш  Флай  отново променя  рязко  своето амплоа с  ролята на бизнесмена  Харун.  Докато  Селим е отдаден на спомена за загиналата си съпруга, отглеждането на синовете си и борбата за справедливост, Харун от  "Твоят мой  живот" е ОБЛАДАН  от мисълта за отмъщение.

РОЛЯТА НА  ХАРУН.

Той е напуснал родината си преди 20 години, съсипан от смъртта на своята по-малка сестра Хаял.  Тя е влюбена в състудента на брат си   Джихан.
     Несподелената й  любов я  тласка към  самоубийство.  Харун  хвърля вината за самоубийството на сестра си върху  Джихан, въпреки, че  Хаял страда от  психическо разстройство и е емоционално нестабилна.
                          Смъртта на сестра му, обаче не е единствената причина за дълбоката омраза  на Харун  към бившия  му  приятел - след неговото заминаване в  чужбина Джихан се жени   за  годеницата му  Дилара.

Сега....тук   спирам,  защото не мога да пиша глупостите   на този журналист   Асен  Константинов.
                             Този господинчо въобще не си е направил  труда да прочете сценария или най-малкото да изгледа до тук  сериала, а пише  глупост след глупост.
                              1. Никога  Харун  Ергуван не е бил студент. Никога.  Той е бил  последна беднотия, баща му не е имал пари дори и да му купи едно билетче и да заведе  сина си  на  Парк при  катерушките и  люлките.  Харун само от  улиците е гледал  през  оградите   красивите и богати студенти да се разхождат из  дворовете на ВУЗовете. Това е истината.  Така, че  Джихан и  Харун  никога не са  били състуденти.  Класовото разслоение сред студентите.
                                Хаял е била любовница на  Джихан, не дават от къде. Те двамата са били гаджета. На 2 пъти през любовния им период Джихан казва на Хаял, че иска да се  запознае с  брат и.  Така.....по този начин  Джихан се запознава с  Харун - сестрата на Харун  Хаял ги  запознава.  Джихан вижда в Хаял едно красиво момиче, което е нестабилно,  много ревниво и много нервно. Спомнете си  разказа на  Рахмито за  Хаял.  Рахмито я е познавал, защото Хаял е била все у тях поради една причина .......Хаял е била толкова ревнива, че е ревнувала  Джихан   от  майка му.  Това е истината.  Хаял е забранявала на  Джихан да комуникира с  майка си,  даже и да й говори.  Джихан вижда, че няма да може да живее с  това момиче и така й предлага да се разделят. Така Джихан се разделя с Хаял, но тя не е искала да се разделят.   После пак ще се върна тук. Сега да отида на другата голяма грешка на   Асен Констатинов.
                              2. Дилара никога, ама никога не е била  годеница на  Харун. Това си го измисля ветричавия  журналист.  От тримата - Дилара, Харун и  Джихан  само Дилара е била със синя   кръв - само тя е била от  Висшето общество на  Турция. Джихан е бил  средна ръка  човек.-  не е бил беден, но не е бил и богат.
Но Рахмито е можел да изпрати сина си да учи в  университет.  Джихан  отива да учи.  Дилара - също .....и двамата са в един  ВУЗ и се познават  добре.
Сега....тука.......Покрай Джихан  Харун  вижда и се запознава с Дилара. Харун се влюбва много  силно в  Дилара, пише й стихове, пише това тефтерче с любовни излияния. Чрез  Джихан Харун попада в  тайфата  им. Но Дилара никога не е имала и най-малкото желание да дружи с  Харун,....  ама защо???....  Защото Харун е беднотия, а целия сериал има една основна линия - класовото разслоение  между бедни и богати в  Турция. Дилара не е можела да си помисли да има каквато и да е връзка с  мъж  от  бедната каста на Турция.   Дилара   е  държала на дистанция също и  Джихан, но  Джихан е бил красавец, после е бил колега  от университета, така, че  Дилара е била  свързана с Джихан.
                            Една вечер след  студентско  парти Дилара кани Джихан в нейната къща - тая която гледаме всяка серия, кани го в салона, Джихан остава да преспи у тях....така Дилара и Джихан  сексуално се привличат и извършват първия си полов акт, при  което  Дилара  забременява.
                            Дилара казва на Джихан, че е бременна и си прави тази сметка - Джихан ще бъде добър баща на децата ми. Не е богат, но е умен, красив, работен и  много отговорен.  Ето...така Дилара и Джихан решават да се оженят  заради бременността на  Дилара. От тази бременност  се  ражда  синът им - Озан.
                            Речено - сторено. На бърза ръка ще се женят, защото корема на Дилара расте и ще стане за резил.
                             3.  Този  журналист пише още една  глупост.....пише, че  Харун  заминава за  чужбина и след като е  заминал  Дилара и Джихан се  женят.
                                    Истината е такава.
                                    Хаял все си е представяла, че  Джихан ще се върне отново при нея и двамата ще се оженят.  Но не става така по поръчката на  Хаял.
                                    Дилара е жена от  висшето общество на Турция - нейната сватба е едно от  най-големите  светски събития на годината.  Всички вестници пишат надълго и нашироко  за сватбата на най-красивата двойка в  Турция, на най-богатата дама, на най-богатата дъщеря.  Хаял  следи пресата и в деня, когато  Джихан и  Дилара сключват  гражданския си  брак, маниакалната психоза на Хаял се отключва, тя откача и  точно на стената  на кея, където са се целували  Джихан и Хаял, тя решава да се самоубие. Джихан и Дилара имат  сватба, Хаял  се самоубива и намира  смъртта си  на стената на тяхното  любовно  гнездо.
                                    В този момент Харун е бил там - в Истанбул. Той  знае цялата истина - и казва на леля си :  - В този ден, Джихан и Дилара пращят от щастие.....те са на седмото небе.....тяхната сватба покори целия град.....точно в този момент  сестра ми  Хаял  намери  смъртта си.
  Когато  Джихан  и Дилара летят от  неимоверно голямо  щастие, аз  погребах  сестра си  Хаял в черната земя....положих я в леденостудения й гроб.
И после вече след този момент  Харун  отива да живее в Дубровник, там влиза в съдружие със съпруга на тази новата мацка  Селма Пак.  Тогава чрез  мошеничества и изнудвания мъжът на Селма бива  вкаран в затвора, където се самоубива.  Така Харун  Ергуван  забогатява.

Продължавам със статията на   Асен  Константинов.

Чувствайки се наранен и ограбен,    Харун  подготвя своето  отмъщение.
                                      Харун   успява да натрупа огромно състояние и  влияние в  бизнес средите1 които възнамерява да използва като оръжия в  НУПРИМИРИМАТА СИ ВОЙНА С  ДЖИХАН.   В тайната си стратегия Харун  разчита на помощта  на адвокатката Джандан, С КОЯТО ЗАПОЧВА ИНТИМНА  ВРЪЗКА.   Чувствата му обаче изцяло са насочени към  Дилара, която никога не е преставал да обича.
                                      Харун изисква безпрекословно подчинение  от  Джандан и останалите си  служители и съюзници.
                                      Харун  вдъхва страх у всички с  НЕПРЕДСКАЗУЕМИТЕ СИ  ИЗБЛИЦИ НА ГНЯВ, С ДЕМОНСТРАЦИИ НА  НЕОГРАНИЧЕНАТА СИ ВЛАСТ И  НЕОЧАКВАНИТЕ ПРОМЕНИ В  ПОВЕДЕНИЕТО СИ.

Зад  маската на  ексцентричен  ЗЛОДЕЙ обаче  Харун скрива  своята  чувствителност и почтеност, дълбокото си емоционалност  и  чувство  за  справедливост.

"Нуждаех се от подобен противоречив  характер, в който да има известна доза ЛУДОСТ  и  артистичност.
                                          Веднага приех предложението на продуцентите да се включа  в продукцията !!!".  Това споделя  Баръш Флай.

ПЪТЯТ  КЪМ   УСПЕХА.

Българските зрители помнят блестящите му превъплъщения в  много различни като  темперамент и  социален статус  персонажи  от  сериалите "Готова на всичко", "Езел", и "Момичето с  червения  шал".
                                        В родината си 44-годишният майстор на  сложните  характери е определян като актьор - хамелеон, а изявите му пред камерата и на театралната сцена будят  възхищение както сред публиката,  така и между  критиците.
                                       Пътят към  славата не е нито лесен, нито кратък. Баръш  Флай е   син на  държавни  служители - баща му е  техник в радиостанцията "Гласът на Турция", а майка му е  преподавател по литература..  Денството му преминава  в  различни  градове, докато семейството се установява в ДИАРБЕКИР.
 В гимназията младежът не се отличава с представителна  външност, но  впечатлява преподавателите си в Консерваторията в Анкара с  майсторството в пресъздаването на крайни емоционални състояния, със сценичното си обаяние.
                                      Талантът му продължава да се развива на сцените на Държавния театър в столицата и градския театър в Измир, а скоро и телевизионните продуценти откриват комедийните му  заложби.
                                      Баръш е уверен в драматичните си способности и постепенно успява  да се наложи сред най-търсените  и уважавани изпълнители на главните роли в киното и на  малкия екран.
                                      Веднага след  финала на успешния  проект "Кварталът на богатите" е  ангажиран във вече  натрупалия популярност  "Твоят мой живот" на глобалния лидер в индустрията -  Ендемол.   Това е първата мащабна продукция на компанията  Ендемол в  Турция.
                                      Баръш  Флай казва:  Много съм  щастлив, че съм част от толкова професионален екип.   Няма лесни роли, всеки образ има своята сложност и вътрешна логика.   Харун е  тайнствена личност,    която се  разкрива  бавно е поднася  много  изненади!!!.  
                                     Появата на мистериозния  Харун е внимателно подготвена за края на първи сезон на поредицата и тай се превръща в двигател на напрегнатото и изпълнено с  обрати  действие.  След като  звездата на продукцията,  
                    Нургюл Йешилчай напуска  и героинята й Гюлсерен загива на сватбата си с Джихан, отношенията  на  Харун и  Дилара  попадат  в   центъра на сюжетната линия.
                                      В стартиралия през трети сезон на сериала   Дилара най-накрая открива спокойствието и семейния уют заедно с Харун, от когото има син.

/има още малко.  После ще го препиша. Излизам./

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 16:48 от sisi55

# 579
Привет следобедно! Hug

Ани Hug,
Скрит текст:
Аз пиех кафето почти права и в движение,когато бях при внучката! Laughing

Сиси Hug,и аз четох статията,нали си купувам в-к ТВ Сага! Peace

Няма превод на 76 еп.! Peace Май ще го гледаме озвучен! Laughing

Цитат
<..>
Дениз - Давай, пей лекарство.
Джансу - Хорошо, выпью. Сейчас?
Дениз - Сейчас.😶

(76 серия)

# 580
                      Така и така съм започнала да пиша за статията, да я завърша поне.

Продължавам от пост № 578.

подзаглавие - СЕМЕЙСТВОТО НАД  ВСИЧКО.

Подобно на героя си  Харун, Баръш  Флай е отдаден на семейството си.  Среща  бъдещата си съпруга актрисата   Есра  Ронабар, позната на българските зрители от сериала "Истанбулска приказка", /Б.М. има още една  важна роля - в сериала "Памуковата принцеса" игра приятелката на Йомер Асланбаш - тя наистина беше вече годеница на  Йомер, ама  Асен Константинов не знае, ама   пък ние знаем./....та я среща след постановка в Измирския театър.
Признава, че се влюбва от пръв  поглед в  нея, но му се налага да промени темпераментния си и избухлив характер, за да завоюва  сърцето й.
                     Двамата сключват брак през 2006  та година, а 2 години по-късно  се ражда синът им Рави Рюзгар.  Името Рюзгар, което в превод от турски  значи "вятър" избира Есра, а Баръш  добавя към него прилагателното за "син".
                     Двойката преживява брачни трудности преди 3 години, заради  тежка автомобилна катастрофа, в която  Есра  претърпява  физически и психически  травми.   С  общи  усилия  успяват да спасят  връзката си.   Баръш  Флай не крие бащината си обич и гордостта, които изпитва  към 8 годишния си син Рюзгяр.
/Б.М. - един път са го написали Рюзгар, втори път се го написали Рюзгяр - хайде кажи кое е правилното име???/.
                    В края на миналата година двамата участват заедно в телевизионна реклама за автомобилни  гуми, които повишават  пътната безопасност.

к   р   а   й.    Това е статията във в-к ТВ  САГА.

# 581
Привет следобедно! Hug

Ани Hug,
Скрит текст:
Аз пиех кафето почти права и в движение,когато бях при внучката! Laughing

Сиси Hug,и аз четох статията,нали си купувам в-к ТВ Сага! Peace

Няма превод на 76 еп.! Peace Май ще го гледаме озвучен! Laughing

Цитат
<..>
Дениз - Давай, пей лекарство.
Джансу - Хорошо, выпью. Сейчас?
Дениз - Сейчас.😶

(76 серия)

Слънце, здравей, знам, че ти си купуваш вестник от  друг път, ама другите момичета не знам дали си купуват?
Хайде и аз да отида да видя има ли нещо преведено със субтитри.  Ако няма може би  вече няма да  го превеждат със субтитри, вероятно е скъпо.
После ще се опитам да видя дали мога да го превеждам от  слуха си. Лошото е, че  шпикера може само един звук да произнесе малко по-различно и аз да го възприема по друг  начин. Това е лошото. че има идиоми - фразеологични съчетания с особена специфика, които ако са написани, зрителния превод е много по-точен от слуховия.  Но ще се опитам, пък каквото стане.

# 582
Среднощен привет момичета  Hug
Тази вечер не гледате ВО - ще гледаме превода.
Злати  Hug Сиси  Hug
Сиси неуморна си - и статийте във вестника ни пишеш...
Злати
Скрит текст:
Когато съм тук изобщо не пия кафе..Днес ми беше много заспало, но не смея, да не им създавам проблеми...
Утре ще пускат снимките на Парченцата...Да видим какво ново ще се случва в епизода...
Ако научите нещо за случващото се тази вечер във ВО - пишете....
Иначе лека и спокойна нощ  Hug

няма да играя тази игра вече, мерт!

# 583

Добро утро, по едно кафенце за ободряване и тонизиране.
Приятен петък.   Хиляди мили привети
 Днес да се заредите само с положителна енергия, защото идват 2 почивни дни.

# 584

Добро утро, по едно кафенце за ободряване и тонизиране.
Приятен петък.   Хиляди мили привети
 Днес да се заредите само с положителна енергия, защото идват 2 почивни дни.

Благодаря, Сиси, за кафето и пожеланията! newsm51 newsm51 newsm51 love001

Общи условия

Активация на акаунт