Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 482
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Привет по обяд  wavey
Днес обиколих половината град - голямо препускане 
И сега ще си почивам докато гледам сериалите и отново действие  #Crazy Да идва по-скоро времето за ВО, че да си почина  Thinking
Приятен обяд на всички

Скрит текст:

Лу  Hug

Ани,
Скрит текст:
Обожавам да готвя в такъв пръстен гювеч! Невероятна става храната! Пека агне, което е до 10 кг. Лелееее, разказвам Ви и си мисля какво да сготвя на щерката и внука в гювеча, който тук в София е  по-малък!

# 31
Лу
Скрит текст:
Всичко можеш да сготвиш - със зеленчуци разбира се. Нали сега има всякакви. Можеш например да сготвиш джолан - става превъзходен. Месото пада от кокала само. Може и пилешко - без кожата...И задушен заек...Предлагам ти само възможности с месо, че да не се чудят твоите какво да й ядат на манджата  Grinning Grinning След като моя внук иска каймичка и месо, какво остава за твоя....
Довечера на линия ли сте  newsm78
Епизода ще бъде кофти, та да сме заедно и взаимно да си даваме надежда.....

# 32
Привет мили съфорумки  Hug Hug Hug
Ани  благодаря за прекрасно оформрната темичка  Hug Heart Eyes

Енгин е имал рожден ден на 27.09. нека да е жив и здрав и да ни радва с прекрасни сериали .

"Олива" в действие...

# 33
  • Стара Загора
Привет,момичета Hug Hug Hug

Завърнах се от панаира Grinning Хубаво си прекарах с внучето! PartyИ баба се вози на колички и въртележки,и яде захарен памук Laughing

Ани Hugгювеча ти за обяд изглежда много вкусно и съблазнително eat 

Лу HugГости HugТио Hugи за всички момичета,които ще се отбият в темата:скара и бира от панаира... beer2 cook

Скрит текст:

Хапнете,пийнете и Ози ще ви прави компания Heart Eyes Party

Приятно гледане на ВО tv

# 34
Боби  Hug Тио  Hug
Тио за цветята  Hug и прекрасния колаж  smile3521
Да е Честит рождения ден на Енгин - Керем  baloni И актьора, който играе Левент е имал рожден ден - да са живи и здрави, много любов и още успешни проекти  newsm10
Боби а така - на време черпиш с биричка и скара от панаира....
Менюто за епизода на ВО е готово.....ако някой е загубил апетит - няма страшно  Naughty Ози ще ни разяжда  Grinning

Висше общество - YÜKSEK SOSYETE

Всеки четвъртък от 20.00 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук:  

# 35
Реклами...
Само 15 мин. ли ще бъде озета  newsm78 или има реклами и по време на озета  Thinking

Не разбрах защо Сюрея се отказа да се развежда - за да бъде победител пред Ишил, или, за да предотврати одумките във висшето общество  Naughty Naughty

Моля ако имамомичета на линия да пускат постове, за да се редуваме...защото и на мен ще ми се наложи да не пиша....

# 36
  • Стара Загора

# 37
Здравейте мили мои момичета, приятна вечер.  Знам, че тази вечер има ВО, ами като няма време.
Простете ми, ще превеждам 73-та  серия на  Парчетата. Ще гледам в неделя ВО.
Съжалявам.    

Започвам  - серия № 73  Парчетата   с руските  субтитри.  Злати, Златенце, не знам дали ти благодарих  за  постовете.
И да съм - няма лошо.  много ти   благодаря за постовете за  Парчетата.
Нощес го изгледах, за да разбера какви са репликите между Джихан и  Дилара на яхтата.
Мисля, че руснаците го пишат   "барка".  Не  знам защо???   Барка е шлеп. Между шлеп и яхта има голяма  разлика.
И друго - за стотинките - руснаците пишат  копейки, ама те са руските  стотинки, а турските само си мисля, че са  куроши, но нито съм ги виждала, нито съм чела нещо за тях. Така, че простете ми, ако съм  сбъркала.
Много ви обичам.  

Моля, ако някое момиче е около страницата да пусне един  пост.  Предварително ви  благодаря.

# 38
Керем скубе цветята, които баща му беше засадил за Джансу.....
Мамашите уж ще превеждат, но все още не са започнали....

Сиси съжалявам, но не знам колко е удачно да правиш тази вечер превода на Парченцата - тази вечер се излъчва Висшето общество....

Джансу сподели със сестра си, че е влюбена....

я влюбилась

Работаю в Оливе

теперь скажу, не спрашивай как, начала работать там и влюбилась

Керем зовут, очень люблю

это тот, с которым мама хотела поженить?

да, он

что Ты делаешь?

очень люблю

Не смогу забыть

сестра, не рассказывай маме, я же тебе доверилась

ты поговоришь с папой?

да, я тебе помогу, го ты немедленно кончай с эти

Ееее знаем змията как ще помогне на Джансу....

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 21:23 от MAMA-AN

# 39
Последен пост....
Керем казва на родителите си, че са се разделили с Джансу....

-я вам кое-что скажу, больше не спрашивайте

мы с Джансу расстались, не спрашивайте

почему?

без вопросов

сынок, мы же с ней познакомились, очень подружились

не смей, все кончено, кончено!!!!

МАМА не вмешивайся, боюсь тебя обидеть, все с Джансу кончено!!!

Как же Керема жалко... 😢

# 40
                                          серия №  73  на  Счупените    парчета.
                                           Това е началото на серията.

Озан посреща  баща си  на летището. Виждат се, развълнувани, прегръщат се, целуват се и тръгват.  Отиват  в  моргата  на  съдебна медицина, за да разпознае  Джихан  трупа  на  баща си.
                    Полицаят  вдига  чаршафа на  трупа,  Джихан го  гледа, после гледа вещите, които му дадоха  от там. Гледа и недоумява какво става.
Джихан - към  полицая - Това не е моят  баща.
                    Полицаят казва, че на документите пише, че това е трупа на Рахми  Гюрпънар.
Джихан  -  Да, вещите са на баща ми, но трупът не е на баща ми.  Това не е татко.
                  Към  полицая -  Затвори,   затвори.....  /да затвори вратата на долапа на моргата.

Джихан излиза отвън в коридора.  Там е Озан, Чака го.
Джихан - към  Озан - Този труп не е на моя баща.  Това не е баща ми.
Озан  -  Как така???
Джихан  -  Това не е моят  баща,  Озан.   Този труп е на някой  друг  човек.
                   Честно ти казвам - Който труп беше вътре в  моргата не е на баща ми.  Не знам на кого е. Не го познавам.

Харун и Дилара в  спалнята.  Харун е кротък, тих.  /Много ми харесва играта на  Баръш  Флай.  Дано не съм  обидила някое момиче./
                        Харун иска да се помирят.  Дилара недоумява как така  може   Харун да постъпи така с нея.  Дилара е  очудена и много  замислена от  постъпката
на  Харун.  Дилара му  казва, че  направо е  шокирана  от  поведението  на  Харун. Как е възможно такова  държание от  страна та Харун.

Харун  -  Дилара, моля за извинение.
                Не  можах са се  сдържа. Не  знам  какво ми стана??  Сякаш не съм  аз.
                Дилара, аз не разбирам  какво става с  мен ???   Какво  правя ???
               Когато те видях  как  говориш  с  този  мъж, не можах  да се овладея.  Не бях  на себе си.
               Не знам каква е тази  адска  ревност  в  мен.

Дилара - Ние  вече  разговаряхме  по  този  въпрос.  Ахмед е мой  приятел.
                Естествено, че ще се срещам  с  него  и  ще  разговарям.
                Какво, според теб  трябва да направя???
                Да не говоря  с  никой  ли???  Да не се усмихвам  на хората ли???
                Харун,  какво искаш  да  направя ???

Харун  -  Аз наистина не разбирам  какво  правя???
                Сякаш не съм аз, а някой  друг  човек.
               Разбрах, че  много те  ревнувам.

Дилара  -  Да ме ревнуваш ???
                  Харун, аз какво съм  направила, че ти да ме  ревнуваш ???
                  Проблема е, че ти не ми се доверяваш.

Харун  -  Какво да кажа,  любима???
                Как  мога да кажа  такова  нещо,  естествено, че ти се доверявам.
                Аз  много  силно те обичам, за това е.  Моля те, разбери ме, аз много те обичам.

Дилара  -  Не те  разбирам,  Харун.
                  Аз  такова  отношение  не  го  разбирам.
                  Въобще не разбирам  държанието ти пред хората  към  мен.

Кериман  в  дома  на  Джансу.  Даже е измислила  имена за бебето на  Джансу.
                        Ако е момче да се казва   Озджан,  ако е  момиче ще се казва   Суден.
                        Джансу не харесва нито едно име за бебето си.

Джихан и  Озан на пейката в  съдебна  медицина.

Джихан  -  Твоят дядо, моят  баща, в  края на краищата ,.....каквото и да  става....ще  става....
                  Озан, сине, когато ти ми  съобщи, да дойда и да разпозная  трупът  на  баща  си, не знам как съм дошъл до тук.
                  Нищо  не  помня.....  Даже и това не  знам.

Озан  -  Добре, въпреки, че това не е дядо ми.
              Това е добре.  Но  къде е дядо ???
              Какво прави???   Какво  яде???   Какво  пие ???

Джихан  -  Озан, сине, не се разстройвай,  мислейки  това.
                  Рахми  Гюрпънар е  някъде  по  Земята, някъде живее със сигурност.
                 Душата ми  е разкъсана на прачета, сине.
                 Целият съм  разкъсан на парчета.
                 Въобще не мога да си  простя.
                 Озан,  Айше   умря заради  мен.  Казват, че е нещастен  случай, че е случайно, но аз  не  мога  да си  простя.
                Не мога въобще да си простя,  макар, че  татко натисна  спусъка и  пистолета  гръмна.
                Вината за смъртта на  Айше е само моя.  Аз  не  успях  да я  предпазя,  да я   спася.

Понеже   съм  на тези  сцени, да пиша - рускините в  техния  форум  пишат, че  виновна за смъртта на Айше е  самата  Айше.
                Когато  Джихан й  е  казал:  "Айше махни се от там", тя  защо не се е махнала и куршумът нямало да я убие, а е отишла направо при тях.
                Коментират, че Айше като  психиатърка  все се набутва   отпред при   драмите и така  Рахмито я е убил.  Коментират  момента,  когато Айше се изкачи на покрива на една сграда,  където  Мерве  беше решила да се хвърля от  покрива, нали  Айшето също като нея и тя си провисна  краката  над улицата, над бездната.

Джихан  -  Не  мога да простя  на  леля ти   Дениз,  Озан.

Джихан говори за сестра си, която също е  Дениз и е умряла когато съпруга й я е хвърлил от терасата долу на плочника.

Джихан  -  /продължава пак - На Дениз... не мога да й простя !!!

Това е  много  важно,  защото от  тук  ще се разплете за прошката на Джансу.
Джихан  -  Мъжът, убил  Дениз  /сестра му/  пред  очите на татко.
                  Той я е хвърлили от  балкона долу на Земята и тя е умряла.  И баща ми толкова  много години е  мълчал.
                   Как това   може да се прости,  сине???  Не мога да простя!!!
                   Както сега е модерно да простя.
                   Ако бях  знаел  за  твоята  леля  Дениз??.....  Тя ми беше  изключително  скъпа на мен.
                  Твърде кратък  беше  нейният  живот - само 19 години.

Озан  -  Ако  беше  жива ???......Добре.Трябва да подпишеш  протокола.
              След като подпишеш ще отидем  при  мен.  Ще  хапнем  нещо,  ще  пийнем  нещо.

Джихан  -  Аз ще отида  в  хотела,  сине.
                  Искам да остана малко  сам.

Озан  -  Татко, аз ще ти позволя ли да отидеш в  хотела ???

Джихан  целува  Озан.

продължавам.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 07:26 от sisi55

# 41
Последен пост....
Керем казва на родителите си, че са се разделили с Джансу....

-я вам кое-что скажу, больше не спрашивайте

мы с Джансу расстались, не спрашивайте

почему?

без вопросов

сынок, мы же с ней познакомились, очень подружились

не смей, все кончено, кончено!!!!

МАМА не вмешивайся, боюсь тебя обидеть, все с Джансу кончено!!!

Как же Керема жалко... 😢

Има превод на руски онлайн на    
https://vk.com/wall-36692495_105454

# 42
Хахаха....Ишил извика една репортерка и реши, че ще направи предаване по тв-то, но репортерката се обади на Сюрея, тя насмете Метин и Метин изпрати полицаи в дома на Ишил - не разбрах с какво я заплаши, но на Ишил на бързо й мина мерака да се показва по тв-то.....

# 43
                            Продължавам от пост № 40.

Хазал и  Асу  са на дискотека.  Забавляват се.  Пият нещо. Приказват празни приказки.

Асу каза, че е имала 3 брака и 3  развода.    Хазал недоумява.

Хазал  -  Три пъти си била омъжвана?  Шегуваш  се.

Асу  -  Не, два пъти  бях  ангажирана.
                      смеят се и се забавляват.

Кериман в къщата на  Джансу.
                               Отива в  кухнята.  Там е прислужницата на  Джансу и  Дениз.
                               Кериман я учи как да прави салата.  Кериман пак яде, яде зеле.
                               Прислужницата се  казва Гулсум, а Кериман й казва Гулюмсер.
                               Кериман пита за  Бурхан. Пита Бурхан идва ли при тях?  Кога идва??
                              Гулсум казва, че от  време на  време  идва.
                             Кериман пък  пита, ами те ходят ли при него??

Кериман  -  Той от тук далеко  ли  живее?
Гулсум  -  Не, близко е. Може пеша да се отиде.До спирката има магазин. Там има огромна къща.

Кериман си говори наум - ще го намери, Ще отиде в  къщата му. Продължава да яде. Въобще не е спирала.

Хаджер пак при  Енгин. Стои си там и го кани в неделя да ходят на разходка.  Пристига  Йозкан.
                   Йозкан се кара на  Кериман, какво прави  там???  Тя го излъга, че  Джансу я е  извикала, че е болна.
                   Целта на Кериман е да събере информация как да се добере до  Бурхан.    

Майде  звъни на Хазал, но тя не чува телефона в  дискотеката.

Хазал и Асу пак в дискотеката. Дойде един мъж  да я забавлява Хазал  и тя го изгони, както си знае.
      Каза му, че ще се обади  в  полицията.

Асу иска да разбере що за птица е Хазал.  Асу трябва да се   внедри в личния, дори в интимния  живот на  Хазал, за да може да я манипулира.
     Сега  Асу ще извива  Хазал  като  мокър  чорап.

Харун и  Дилара

Сдобриха се. Той влиза при нея, носи й една  роза и й казва, че е откъснал  най-красивото  цвете за нея, ама тя била по-красива от  цветето.

Харун  -  Моля те, прости ми.... Аз много  силно  те  обичам.
               Не трябва така да ме наказваш,  аз не мога да издържа.  Аз  много  силно те обичам.
              Аз до такъв степен те обичам, че това не  мога да ти го обясня, защо е така???
              Ти повече няма ли да ме обичаш???

Дилара  -  Естествено, че те обичам.  И ще те обичам.
                  Но..... това, което ти направи ...няма обяснение.
Харун  -  Аз ти се заклевам...и  аз  нищо не разбирам.
Дилара  -  Стига, не трябва, как така ти нищо  не  разбираш??
Харун  -  Аз това не ти го  казвам  като оправдание.
               Но аз толкова  дълго  те  чаках....
              Понякога даже не мога да повярвам, че ти вече си  моя  жена.
              Ако аз сега, даже и да те загубя, все едно - заклевам ти се.....аз  нищо  не  разбирам!!!

Дилара  -  Харун, ние вече от една година  имаме брак. Ние имаме син  едногодишен.
                  Как така ти все още да не вярваш, че аз  съм  твоя  жена ???

Харун  -  Дилара, понякога  ми се струва,  че те  губя.
                Аз  много се притеснявам, боя се, че ще те загубя.

Дилара  -  Харун, ти  много  силно  ме  обиди.

Харун  -  Аз ти обещавам, повече няма да се повтори.
               Повече така  няма да те обиждам.

Дилара  -  Обещаваш  ли??

Харун  -  Обещавам.  Ще  кажеш ли, че си ми простила.

Дилара  -  Простих ти.

/Прегръщат се, целуват се. /   

Майде  звъти на Хазал. Тя е в  стаята си.  Майде я вика у тях.

продължавам.

# 44
                                               Продължавам от  пост 43.

Хаджер в апартамента на  Кериман.  Свива в лозови  листа  сърмички.  Йозкан и Кериман пак се карат за  ядене  и  за  пари.
                               Йозкан цопа ръката си пред  лицето на  Хаджер  в  купата със сърмите, грабна една и започна да плюска.
                               Изяде я като послепял и после грабна и втора  сърма и нея изяде.

Йозкан и Енгин пак се скараха за работата.   Енгин му набива в главата, ама тоя голям  кътил.
                             Обажда се Бурхан.  Кани  Йозкан да отиде при него на закуска. Нашият пропищя  света, че брат му Бурхан е много добър.
                             Енгин му казва, че ще го прекара за 400 000 долара, ама Йозкан се перчи. Фука се, че са сватове и няма да му иска парите.

Дилара и  Харун  пътуват в  колата.

Харун  -  Не се притеснявай за сестра си.
Дилара  -  Аз  много  добре  я  познавам  сестра си.
                  Нейното  внезапно  появяване в  нашия  живот  ще  наруши  порядъка ни.

Харун  -  Много  мислиш.  Какво  може да ни навреди?  Може даже и да ни помогне.
               Виж даже двете с Хазал как намериха общ  език..
              Снощи  двете отишли да се веселят.
              За моите очи това е хубаво.

Дилара - Те сутринта си пристигнаха  у дома.  Кое е това  правилното?

Харун  -  Ти преувеличаваш.
                Лелята и племенницата са се разхождали.  Какво толкова е станало??
                Хазал е пълнолетна.
Дилара -  Всичкото е свързано  с  Асу.
                 Асу е неуравновесена.  Не  знае  какво  прави ??
                 Ту е добра, ту е лоша, ту е странна.
                 Да приключат  вече  тези  дела  с наследството и Асу  да се върне  в   Америка.
                 Между другото - аз обичам  Асу.
                 В същност тя е моя  сестра.  Ние  с  нея  заедно  израснахме.
                 И имаме много  хубави  спомени.   Но се боя.

Харун  -  От какво се боиш??

Дилара  -  Аз не искам да се наруши  нашият  живот,  Харун.

Харун  -  Нашият  живот  никой  не  може да наруши.

Асу при  Джансу и  Дениз

Асу вече се появи и пред  Джансу и Дениз  на гости  в  тяхната къща.
                   Весела, засмяна.  Носи кутия  с подаръци.
                   Асу - разказва за  Америка, за майка си,  била  болна.
                  Асу подхвана темата  като дете  Джансу колко  много е  била  влюбена  в  баща си  Джихан.

Асу  -  Един път Дилара дойде в  Америка и с нея дойде е Джансу.  Тя беше на 5  годинки.

Джансу поиска да отидем  в  Дисниленд. Тя го е видяла по рекламите  в Америка.

Аз и Джансу отидохме на Дисниленд със    самолет, настанихме се в хотел  точно  срещу  Дисниленд.
            Влязохме вътре.
           И  изведнъж   Джансу  започна да  плаче, че  иска  баща си.  Какво ли не правих, за да я отклоня.
           Искам при  татко,  искам  при татко.  И като  плаче това 5  годишно дете - иска  Джихан.
           Аз бях  в  невъзможност и  позвъних  на  Дилара,  естествено.
          През  този  ден  Джихан имаше  съвещания.
          Нищо не  можеше да се направи, сълзите на Джансу не спираха.
          Джансу каза - връщаме се обратно и с първия  самолет  се  върнахме обратно.
         После се заклех, че  повече  никога    и никъде няма да водя  Джансу.
         И.....  наистина.... как е баща ти???  Какво  прави ??
Джансу  -   Не  знам,  лельо.

Асу  -  Ако ти не  знаеш,  тогава кой  може да знае,  Джансу?
           Ти си  вечната и единствената  любов  на  Джихан !!!
          За  Джихан  светът е на една  страна,  ти на  друга.

Дениз  -  Джихан  пътува по  моретата.  Когато  слезе  на  брега,  ще  позвъни  на  Джансу.

Асу  -  Тоест, вие се срещате.  Много  се  радвам.

Кериман към  Бурхан.

Кериман  взе  кутията със сърмите  на Хаджер, приготви се и ще отива на гости  на  Бурхан. Мята се из  стаята като  въртоглава.
       Излезе и тръгна  да търси  къщата на  Бурхан.

Общи условия

Активация на акаунт