Звездни компромати - 301 част

• 144 818
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
Моя Емре (футболист на Ливърпул) какъв пуловер извади...Да не е от на Кание колекцията

Ти не се прави, че си се загледала в пуловера. Това "Моя" в смисъл като твоя, нали? Да не му е името Моя на тоя твоя?  Joy   Crazy

# 706
Меркантилница, засрами се, Емре Джан играе и в националния на Германия, ама ти покрай Нойер друг не забелязваш.  hahaha

# 707
 Ааа, тя инфантилната ми го показа тоя вече, знам го, обаче сега като прочетох "моя" и за миг си помислих, че грешно съм му запомнила името тогава  Laughing
 Днес сутринта паднах от леглото на събуждане, може нещо главата да съм си размътила. И да не си помисли някоя перверзница, че нещо при бурен секс съм се изплющяла на земята, не, даже сам сама си бях  Naughty Не знам как се случи, уж исках да стана, а паднах още по-ниско!!  hahaha
 Нещо ако говоря несвързано да знаете на какво се дължи!

# 708
# 709
  • София
Те да не би да са наели Николета и компания да им фотошопва снимките  Rolling Eyes

# 710
Гуинет знае ли,че се е снимала е въпросът?

# 711
  • София
Докарали са я като 20-годишна мадама!   Laughing
Тя си е готина де, не може да й се отрече.

# 712
Николета и съветник за снимките ще е била. Втората снимка е потресаваща просто с тия дядо и баба, гледащи отстрани. ooooh!

# 713
  • Пловдив
Николета и съветник за снимките ще е била. Втората снимка е потресаваща просто с тия дядо и баба, гледащи отстрани. ooooh!
Това от онази реклама с количките на КАМ. нЕкои хора още помним, като слон съм.

# 714
http://www.eva.bg/article/25736-Guinet-Poltrou-predi-i-sled

Тия дни четох, че нямало да се гримира, за да показва колко добре изглеждала с нейната линия натурална козметика, като гледам снимките от инстаграм, явно си говори каквото и изнася на момента

# 715
Ева Л
Скрит текст:
Страхотно сако и обувки.  Heart Eyes

# 716
Една от героините в Любовни авантюри /Джос/ носеше същото сако, но в червен цвят в  5 епизод на  4 сезон. Впечатлих се и аз.

# 717
Гуинет е безумна на тия снимки!  ooooh! Харпърс Тутракан ли е изданието? (нищо лично към града)

Меркантилница, баш па на главата ли си падна?!  Laughing Hug Тогаз няма страшно Peace

# 718
# 719

Ти остави брича, ами в лице е като 50 годишна Thinking

Общи условия

Активация на акаунт