Звездни компромати - 301 част

• 144 818
  • 767
  •   1
Отговори
# 720

Точно това си помислих като видях първата снимка...

# 721
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз не и давам повече от 25

# 722
  • София
Чак като петдесетгодишна не изглежда и ако качи някое килце, ще се позаглади малко.

# 723
Чак като петдесетгодишна не изглежда и ако качи някое килце, ще се позаглади малко.

Аз съдя по познатите ми, които сме 40+, всички изглеждаме къде, къде по свежи и по-млади от нея. Явно е доста тежко да си принцеса.

# 724

Аз съдя по познатите ми, които сме 40+, всички изглеждаме къде, къде по свежи и по-млади от нея. Явно е доста тежко да си принцеса.

Да бе, ще ви се hahaha При нея е от прическата и тоалета, прекалено строги и официални са. И никакви бричове не виждам, виждали сте вие бричове...

# 725

Меркантилница, баш па на главата ли си падна?!  Laughing Hug Тогаз няма страшно Peace

Хахаха, мръснице!  Joy То и аз си го помислих, за какво да се обяснявам при положение, че с цяла, ударена, или дори без глава все същите глупости ще напиша и никой няма да усети никаква разлика! Но съм си честна и винаги си признавам всичко!

Да бе, хич не ми се ще, бонбонче, мерси да изглеждам като дюкесата, ни в тяло, ни в лице я харесвам. Peace Откакто я знам съм в чуденка на какво се дължи ужасната и суха кожа. Че тя собствената и майка,  която май е към 60год. изглежда по-добре от нея. Няма нужда.
Нищо им няма на тоалетчето и прическата, на снимки по джинси и без прическа изглежда по същия начин.
За бричове не знам, а и не са ми важни.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 09:20 от меркантилница

# 726
  • До морето
То пък твоя Шиши много убав  hahaha

# 727
 На живо виждала ли си го?!  Twisted Evil

# 728
Аз нито я харесвам, нито не. Безразлична ми е, Даяна, която също не ми беше любимка беше по-хубава от нея. Херцогинята е прекалено слаба и на тези години вече започва да се отразява на лицето, липсва му пълнота и свежест. Иначе не е набръчкана или увиснала като 50-годишна както я характеризираха.

Младежкото излъчване е много повече от това да нямаш бръчки - форма и структура на тялото и лицето, начин на обличане, маниер също.

# 729
 Абе, Вики Бекъм май си е запълнила бузките нещо? Сега като стана дума за пълнота на лицето се сетих за нея.  Simple Smile Много свежичка напоследък, хм? Нищо общо с вампирския вид от преди няколко години.

# 730
Абе, Вики Бекъм май си е запълнила бузките нещо? Сега като стана дума за пълнота на лицето се сетих за нея.  Simple Smile Много свежичка напоследък, хм? Нищо общо с вампирския вид от преди няколко години.

Празният поглед обаче си е все същият Rolling Eyes

# 731
Няма такава скумрия като Вики.
Аз пък страшно харесвам Дукесата. Всичко ме кефи и тяло, и коса, и муцуна.

# 732
На мен ми харесват само краката от коляното до глезена Simple Smile

Сестра й също изглежда доста става, явно ген.

# 733
Aлиша Кийс:
Скрит текст:

Найлона пак е избухнала с визия на труженичка от магистралата:

Скрит текст:

И следния дълбокомислен пост, позволявам си да цитирам тази "мъдрост":

"Едни минаваме през всички тези стъпки, а други се задоволяват само с първите две, до живот и с всеки следващ...💑💍👰🏽👼🏼👨‍👩‍👧❤️ GM "

Скрит текст:

Мисля, че ако има дъно...тази вече копае надолу...надолу...

# 734
  • Благоевград
Възлюбеният на Софи Маринова със самостоятелна песен и най-вероятно част от "Пайнер". Потресена съм. Говорни дефекти, ужасна визия, отврат песен. Не е за хора със слаби нерви  Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=GECMY4AY3vA

Общи условия

Активация на акаунт