Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 36

• 70 355
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Stasi55,  при мен сърчице се чу в 8 г.с. В 6-та е раничко според мен.  Grinning Ако правилно разбирам, че може би чакаш близначета, все пак наистина изчакай с огласяването докъм 3-4 месец, защото дотогава си е опасно и познавам доста случаи, в които е останало едничко, пу-пу! Та колкото по-малко хора знаят сега, толкова по-добре Simple Smile
Petkova25, да, 13 седмица е добре да се запишеш за ЖК. Ако вече сте видели плоден сак и сте чули сърчице, то други важни моменти не си изпуснала Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 14:27 от helios13

# 556
  • София
Хелиос благодаря мила за съвета   newsm51

Аз още не съм казала на никой почти.На родителите си съм казала,на шефката и най-добрата приятелка.
Защото ми става лошо в офиса и да не се притесняват.
Но определено вече съм малко притеснена защото лекарката,която ме следи от три седмици ме кара да ходя всяка седмица и доколкото я познавам се притеснява нещо.Миналата седмица като каза,че са близнаци бях малко шашната,но тази ще я попитам дали всичко е ок.
Почвам да свиквам с идеята за близнаци (двуяйчни са) и ми става едно милоооооо. ЕЕЕ и доста ме е страх,че малката беше трудно бебе и си беше за две,но все пак с две си е две.

Днес е вторник,аз до петък ще се побъркам!

# 557
Да, миналата седмица 7г.с. и 3 дни чухме тонове и ми го показа, като бобче е;)))
До тогава не бях казала на майка ми и беше смешно, щото аз бях сама в кабинета и доктора, който познава добре и мен и майка ми отдавна  я извика и казва: Ела да чуеш тоновете на внука ( хаха беше много смешно и тя беше супер изненада и щастлива де)

Значи ще си направя Даун и след това се записвам за ЖК.
Благодаря! Simple Smile bouquet

# 558
  • София
Петкова25, голяма изненада е било  Simple Smile

Мен ми беше смешно защото като казах на майка ми,че съм бременна беше радост, но след това като бях на преглед и се върнах от лекар тя ме пита
-"Всичко ок ли е с бебето?" И аз  я питах " За кое от двете питаш ?!"  такава физиономия направи,че чак ми стана смешно.
А най-добрата ми приятелка ми каза "Лелелеле,тебе Господ как те "мрази"  хахаха, но най-безценната беше на гордия татко.

# 559
Ооо каква беше неговатаа?
А аз се надявам,че е едно, нали няма шанс да се покажат 2 след някоя седмица? Хаха Simple Smile)
А в коя седмица горе долу може да се познае пола, иска ми се до Коледа да зная, но май ще е раничко...

# 560
На мен пола ми казаха на първа ФМ, т.е около 13 седмица и то с уговорка, че е сигурно на 80%. После потвърдиха, но аз докато не я видя бебка, няма как да съм на 100% сигурна Wink

# 561
На мен ми казаха в края на 16,седмица,и оттогава на всеки преглед само потвърждат,че e мадама.

# 562
Simple Smile)) Честитоо, и аз искам момиченце,  но да видим.
Твоя термин кога е  Miss_Bingley ?

# 563
  • София
Ами за пола не знам точно,защото моята лекарка ,която следеше и първата ми бременност и сега ще ме следи ми каза доста рано,но каза,че не се подписва още и на ФМ вече ми потвърдиха Simple Smile  

Сега ми е интересно с близнаците,но ми е по-важно да са здрави Simple Smile

# 564
Петкова,мерси.Пожелавям ти да е каквото искаш.Но.само да сме живи и здрави!
Термина ми е 20 март.
Както казва моята докторка,която си правела статистика за желанията на жените за пол-изводите й са,че всички жени,които искат момичета,имат момичета,с много малко изключения,когато мамите не били съвсем наясно със себе си 😃

# 565
Каквото такова, важното да са живи и здрави;))
На мен пък доктора не ми каза кога, или по точно аз забравих да попитам oops:  Embarassed Rolling Eyes
Но си смятам някакси, че ще е Юни месец някога, ще видим важното е всичко да е наред;)

# 566
Petkova,  и аз на първия преглед забравих да питам за термин, а и те не ми казаха, и погледнах на снимката, която ми дадоха от ехографа, имаше някакво съкращение и дата. Та предположих, че това е термина и така и се оказа. Ама предполагам не на всички снимки излиза.. погледни си за всеки случай.

# 567
Термина и в нета можеш да си го изчислиш,моя беше точен.

# 568
Ааааа мерси, не се бях сетила, после като се прибера след работа ще погледна;)) Леле, ако е посредата на Юни ще съвпадне с на свекито Рд ...офф  Joy baby_neutral Joy Joy Joy Joy

# 569
  • София
Петкова,виж какъв подарък ще й направиш живи и здрави   Party

Общи условия

Активация на акаунт