Операция на щитовидната жлеза -12

• 94 052
  • 833
  •   1
Отговори
# 60
  • При розите и топлата вода ......!
sisitons, като че видях моите изследвания, макар и по- завишени. По схемата на K.Lera Hug Hug Hug, вземам куркума и пектин. Куркумата ме е по-гадна, но аз съм добро прасенце и ям и пия всичко. Пектина ми е много приятен. Все се каня да пия сутрин и сляно ленено  семе, ама неща не мога да се организирам. Към декември ще направя изследвания и ако не се е паднал холестерола ще мина на станини. Sad
Явно липсата на жлеза е причина за висок холестерол, ама ще се борим, няма как.
Фри, на червеното вино и аз съм фен, пък и на бялото-всяка вечер по чашка. Холестерола си ми е висок де. Wink

# 61
  • Варна

Фри, на червеното вино и аз съм фен, пък и на бялото-всяка вечер по чашка. Холестерола си ми е висок де. Wink

Важното е да ти е кеф и по-малко да ти пука  Wink

Таз година мисля да си включа изследване за остеопороза,какво ще кажете?
На 39 г. съм,две години без жлеза newsm78

# 62
  • Варна
  Дали е от липсата на жлеза....
Моя холестетрол е много под нормата ,пък съм 100 кила жена,дали не е толкова малко заради хормона?
Аз куркума не съм  взимала,но редовно си боцкам джинджифил и мед от манука

# 63
  • Варна

skabiela холестерола не винаги зависи от килата.Имам комшийка от години лошия и холестерол  е завишен,а почти не яде месо или тлъсто.Не е вегетарианка,но казва,че не обича месо.58 кг. е  Rolling Eyes

# 64
  • Милано
sisitons, като че видях моите изследвания, макар и по- завишени. По схемата на K.Lera Hug Hug Hug, вземам куркума и пектин. Куркумата ме е по-гадна, но аз съм добро прасенце и ям и пия всичко. Пектина ми е много приятен. Все се каня да пия сутрин и сляно ленено  семе, ама неща не мога да се организирам. Към декември ще направя изследвания и ако не се е паднал холестерола ще мина на станини. Sad
Явно липсата на жлеза е причина за висок холестерол, ама ще се борим, няма как.
Гелика,как са ти триглицеридите?Опитай всичко преди станините HugКолко ти е висок холестерола?Тук нормата е до 200.Моят беше 248,последният път тук в Италия 225,а седмица по-късно в Бг 5,23 при норма 5,1...

# 65
...Таз година мисля да си включа изследване за остеопороза,какво ще кажете?
след като не си в менопауза не би трябвало да има опасност. Има ли нещо общо м/у ЩЖ и костите?

# 66
  • Варна
...Таз година мисля да си включа изследване за остеопороза,какво ще кажете?
след като не си в менопауза не би трябвало да има опасност. Има ли нещо общо м/у ЩЖ и костите?

Между Ел тироксина и костите има общо,до колкото знам Rolling Eyes

ааа и също някои заболявания на щитовидната жлеза водят до остеопороза

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 16:19 от Глухарче

# 67
Мисля че може би да, но само ако имаш проблеми с паращитовидните. Ако калция и фосфора (и евентуално вит. Д ако ти се дават още 30лв за изследване) са ти ок то нищо ти няма, не се побърквай Laughing
Аз си правих веднъж такова изследване с някакъв уред ми гледаха костната плътност на глезена на крака. Казаха ми че съм в пред-остеопороза - остеопения, да си направя изследвания за горните неща, те бяха в норма и толкова. Сега пия чат-пат вит. Д, колаген като се сетя и се опитвам да ходя редовно на фитнес, въпреки че ужасно ме мързи  Mr. Green

# 68
  • Варна
Момичета ето ви лекарство за лош холестерол Simple Smile

http://zdraven.bg/%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%80%D0 … 1%80%D0%BE%D0%BB/

# 69
Глухарче, смей се ти, ама на мен не ми е смешно Grinning. Ендото каза, че холестерола е от жлезата и това, че я няма. Каза млечна диета, риба 2 пъти седмично и ми разреши кашкавала, дето на него живея. Каза че не е забранен и заради него си вдигнала калция постанови. Аз четох, че е солен и мазен и , че не се препоръчва при холестерол, ама тя все пак е доктор. Изрично ме предупреди да не взема да пия пектин, каза освен стомашни проблеми друго няма какво да си докараш от него #Crazy. И ме отказа, на мен и не ми понася де, аз пробвах , но не мога да го пия. За кръвната захар дето ми е 6, 69 май беше при норма  6, 1 като разбра, че в 10, 30 съм изяла 2, 3 с. л. мед с бял хляб каза ти пак малко захар си показала  Joy. Иначе беше се засилила да ми прави глюкозно обременяване, аз й викам айде не, абе така си говорим с нея. Аз тук си се смея де ама след 3 месеца ще искам на личната да ми пусне пак изследвания. Малко ми вдигна хормона , ехото е добре на остатъка от жлезата, няма възли. Обаче кака ви е вече 93 кила и сериозно съм се замислила да ги свалям и ще видя как ще са тези изследвания тогава. Дано имам успех с килограмите, защото а сваля едно кило, а веднага почвам да мравучкам и ми пада калция, та не знам как ще е, ама ще се лъжем нещо. Хубава вечер на час Hug

# 70
  • Варна
Абе Сиси,хората ти казват ракията помага за лошия холестерол.Ако пък не помогне след две ракии ще ти е все тая  Laughing

# 71
 Абе Сисито ,как пектина ще вреди на стомах,ами аз го вземам точно за стомаха   Simple Smile.Аз го бъркам с много малко мед и прибавям клеева тинктура.Можеш да сложиш и канела и става супер вкусно.Не бива да се приема продължително време ,защото заедно с вредните вещества отмива и важни микроелементи от червата.Затова сега почивам,а иначе го вземам от доста време.
 Фри,между ЩЖ и костите има много общо,особено след цялостното премахване както е при мен.
 Мен ме гони грипа вече втори ден.
 Бъдете здрави и хубав уикенд!

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 16:47 от gia_n

# 72
И аз съм чула, че пектинът е полезен за стомаха и за жлъчката и за черния дроб и намалява холестерола. ММ го взима и го хвали, на мен ми е гаден и не го ща.

Сисито, бяха писали в тази тема преди години, че било полезно лимонов сок с лъжица зехтин да се взима сутрин на гладно. Аз слагах и мед, но при теб мисля, че медът не е препоръчителен... Ето тук има забранени и препоръчани храни при висок холестерол http://www.greenway-bg.com/dieta-pri-visok-holesterol-i-trigliceridi.html .

gia_n - общото е с паращитовидните жлези, а не с щитовидната жлеза. Ако при операцията паращитовидните жлези не са засегнати, наранени или травмирани и стресирани то проблеми няма да имаш. Това зависи от качеството на самата операция и от оператора.

# 73
  • Милано
Пектина помага на стомаха,действа като метличка за всички отрови....тук много го пият, само че предпочитат соев пектин....моят мъж му е гаден и свали холестерола хапвайки 2 ябълки на ден:) И да, на месец прием правя седмица почивка Naughty

# 74
Благодаря момичета Hug, казвам само какво каза ендото тъкмо да питам за пектина и тя ме предупреди да не съм посмяла да го пия, не си измислям Peace. Ендото е добро, проверено Wink

Общи условия

Активация на акаунт