Къде в Пловдив? - 67 тема

• 81 254
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, къде мога да отида да си заверя здравната книжка? Мога ли примерно в Писанец или Хронолаб или трябва в ХЕИ?

# 721
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли дали в Пловдив има магазин за обувки на Гидо-Пещера?
Трябват ми дамски боти 42-43 номер. newsm78

Гидо мисля,че имат магазин на Гладстон  Peace Само в движение обаче съм го виждала... Имат и сайт http://obuvkigido.com/?gclid=CMOR1-KGptACFcHNGwodAe4Jow,на който е посочен някакъв телфон за поръчка,проверете  Peace
На Гладстон са Gotti не Gido. Gido нямат магазин в Пловдив само онлайн, но провери в Тенденз, те зареждат някои техни модели.

# 722
  • Пловдив
Привет!
Знаете ли какво се случва с МОЛ Галерия newsm78 Работят ли там,какво...и Уайкики затвориха ли го?
И от мен лош глас за новия мол...просто нищо!

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 08:15 от mystic woman

# 723
Здравейте, къде мога да отида да си заверя здравната книжка? Мога ли примерно в Писанец или Хронолаб или трябва в ХЕИ?
В лабораторията,която ще правиш изследвания,ще внесат резултатите в здравната книжка.После при ЛЛ за печат.Ако е нова книжката,трябва и в ХЕИ да отидеш за печат,защото се водят на отчет.Преди 2-3години искаха и проба за манту,но сега не знам,питай по-добре ЛЛ.

# 724
  • до едно тепе
Привет!
Знаете ли какво се случва с МОЛ Галерия newsm78 Работят ли там,какво...и Уайкики затвориха ли го?
И от мен лош глас за новия мол...просто нищо!
Уайкики в Галерия затвори още в началото на септември. От тогава не съм ходила. Онзи ден бяхме в него в новия мол. Имам чувството,че не е зареден особено със стока, а мъжкото е направо празно ooooh!

# 725
  • Пловдив
Някъде да се намират евтини флашки? Не е нужно да са с голям обем, за момента ми е важна цената.

# 726
  • Plovdiv
Миналата година си изкарвах здравна книжка изследванията ги направих при лл, проба от манту също искаха и после заверка в хеи-то.

# 727
  • Майничка
Някъде да се намират евтини флашки? Не е нужно да са с голям обем, за момента ми е важна цената.
Най-евтино, извън промоция, съм вземала в емаг - към 6лв. 4ГБ. Обаче имах долна граница за обем.

# 728
  • Пловдив
Ще ми се нещо до 4 лева  Embarassed

# 729
  • Майничка
За проект ли е? Виж дали в някое от по-малките компютърни магазинчета не могат да ти направят цена за бройка с малък обем - около университета, по "Руски"... обаче предупреждавай, че искаш фактура. Друг вариант е да изчакаш черния петък, но там трябва да реагираш веднага, т.е., да имаш предварително одобрен бюджет.

# 730
  • Пловдив
Ще следя, благодаря  bouquet

# 731
По левчетата може би.

# 732
  • Пловдив
Може и три за лев  Laughing

# 733
Магазините тип всичко за един лев, Евроленд и подобни.

# 734
  • Пловдив
Здравейте!
Надявам се някой да се отзове с мнение за добър  ресторант и да не е прекалено скъпо.
Рядко имаме възможност да излизаме на заведение и много се ядосвам, като се окаже, че не си струва.
Живеем в района на данъчното на Радецка и последно ходихме на Голям Бунарджик. Нито обслужването, нито храната ни хареса. Чух за ресторант Рая, но последното мнение в нета ме обезкуражи.
Ще се радвам, ако някой е ходил скоро в читав ресторант в района  Hug

Общи условия

Активация на акаунт