Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да препоръчате индийски ресторант в Пловдив?
Къде мога да рециклирам стари телефони?
Можете ли да потвърдите точната дата на откриването на Mall Markovo Tepe или е само още октомври като информация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да препоръчате индийски ресторант в Пловдив?
-
Къде мога да рециклирам стари телефони?
-
Можете ли да потвърдите точната дата на откриването на Mall Markovo Tepe или е само още октомври като информация?
-
Можете ли да препоръчате логопед за моя 6-годишен син, който се бори със звука "s"?
-
Търся зъболекар, който е подходящ за почти 4-годишно дете. Условието е да има лесен достъп до паркинга.
Някой да подскаже.

, трябва ми бърза помощ относно търсените от мен неща. Искам да направя подарък на майка ми като и купя някаква рокля, от типа на ежедневните. Преди съм намирала на Илиянци, но днес като ходих нямаше абсолютно нищо (от това, което търся). Затова искам да ме насочите къде другаде мога да намеря. Много ще съм благодарна