Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 195
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Търся малко хотелче около Гранд, или стаи под наем

има едно хотелче...ама ми се губи името Hug Някой да подскаже.

Реал. Peace

# 106
Здравейте, доста търсих, но не намирам телефон, на който да да си запиша час при доц. Орбецова (ендокринолог). Във връзка с името й намирам само централен телефон на База 1, УМБАЛ Св. Георги и това е.
Приемам идеи и за друг добър ендокринолог в Пловдив. Проблемът, за който търся е с надбъбречната жлеза.

# 107
Записвам се с въпрос. Wink
Къде приемат стари телефони за рециклиране?
Имам цели три. Sunglasses
Не си давай телефоните за рециклиране, много лесно може да се открадне и злоупотреби с личната информация вътре, даже и да са не работещи! Ако работят, ги подари на някое познато дете, ако не работят първо ги изгори на подходящо място, после в кофата за боклук. Не е най-екологичния съвет, но е най-безопасния...

# 108
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile, трябва ми бърза помощ относно търсените от мен неща. Искам да направя подарък на майка ми като и купя някаква рокля, от типа на ежедневните. Преди съм намирала на Илиянци, но днес като ходих нямаше абсолютно нищо (от това, което търся). Затова искам да ме насочите къде другаде мога да намеря. Много ще съм благодарна  bouquet

# 109
Здравейте, доста търсих, но не намирам телефон, на който да да си запиша час при доц. Орбецова (ендокринолог). Във връзка с името й намирам само централен телефон на База 1, УМБАЛ Св. Георги и това е.
Приемам идеи и за друг добър ендокринолог в Пловдив. Проблемът, за който търся е с надбъбречната жлеза.
д-р Димитър Георгиев/Медлайн/ или д-р Мечкаров/каб. е на ул.Арабаконак / Peace

поня за съжаление не мога да помогна, но операторът не ви ли насочи къде да продължите  Confused

# 110
Здравейте, момичета,

Незнам дали въпроса ми е за тук, моля да ме извините, ако не е.
Тъй като ми предстои закупуване на жилище, съм в размисъл за жилищни комплекси Корона и Орхидея. Искам да попитам има ли съфорумки, които вече живеят там и ако може да споделят мнения.

Благодаря ви предварително.

# 111
Аз вече се ориентирах към  Орхидея 2. Корона не ми допадна. Просто няма  да има въздух .

# 112
Записвам се с въпрос. Wink
Къде приемат стари телефони за рециклиране?
Имам цели три. Sunglasses
Не си давай телефоните за рециклиране, много лесно може да се открадне и злоупотреби с личната информация вътре, даже и да са не работещи! Ако работят, ги подари на някое познато дете, ако не работят първо ги изгори на подходящо място, после в кофата за боклук. Не е най-екологичния съвет, но е най-безопасния...

Доста първична реакция
Да сте чували за опция "фабрични настройки"
изтрива всяка информация така, че никой специалист не може да я възстанови
Гарантирано от личен горчив опит

# 113
Ерин е абсолютно права, подкрепям! Никой нищо не може да ти докопа от съкровената информация, имат го дори и старите апарати като опция.

# 114
  • Пловдив
Ако примерно ти е изгорял дисплея, как точно ще върнеш фабричните настройки  newsm78

# 115
Разбирам
Посоката, която взимаме е много интересна
При изгорял дисплей, неработеща батерия, липса на достъп до меню "настройки-възстанови фабричните настройки", моля махнете батерията първо /по-старите смартфони и тел с копчета имат тази опция/
Може би тук е моментът да се вмъкне че батерията е възможно най-опасната част и основният замърсител
Моля не я горете!
Останалата част от пластмасата изгорете свободно

При смартфони, които не отделят батерията си и не е възможно да се отиде в меню фабрични настройки, сега ще проявя изобретателност и ще отида на нивото на разговора - вземете едно чукче, малко дамско, натрошете дисплея леко и никой гарантирано няма да направи усилието да ви открадне информацията...

Все пак кошове за батерия и техника има във всички офиси на мобилни оператори, касите на големите магазини /Билла със сигурност/ и магазините за техника.
Колко е опасно да хвърляме, горим батерии и други подобни ритуали http://e-vestnik.bg/6477/%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0 … %B2%D1%8A%D1%80d/

Извинявам се за иронията, наистина опитах да се въздържа. Няма случай да съм отишла да си купя зарядно, дисплей или каквото и да е да не чакам след някой, който доброволно си оставя мейл, парола на мейл, id и парола към него, за да му свалят снимки, особоводят място, настроят облака или нещо друго. Всичко доброволно предадено накуп. При това море от актуална и доброволно предадена информация, наистина ми е над нивото на фантазиите за конспирация, как при неработещ телефон/дисплей някой ще си играе да го възстанови, за да открадне информацията. 

# 116
  • Пловдив
Ерин, говорих по принцип, примерно ако не се предаде на специално място, а да речем просто се изхвърли  Peace Съзнавам, че в днешно време е много лесно да се намери информация и данни за повечето от нас.

# 117
  • Пловдив
Къде в кв. Кичук Париж мога да платя данък имущество?

# 118
Телефоните ми са нагризани от кучето, не им работят изобщо дисплеите, не знам как да изтрия ифото, ако изобщо има такова. Sunglasses
Още не съм ги занесла, но тъй като никога не изхвърлям опасни отпадъци, като батерии, в общия отпадък, ще ги нося със сигурност. Peace
Те са обикновени, не смарт.

# 119
  • Берлин
Добро утро.
Искам да ми купят и изпратят няколко лака на Голдън роуз/захарен ефект/. Къде има избор,за да пратя мама?
И някой да знае какво се е случило с магазина за големи или XXXXLLL облекла от подлеза на Аптека Марица?

Общи условия

Активация на акаунт