Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 435
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, къде в Пловдив мога да си купя качествен смартфон на изплащане?

# 286
Ами аз го написах във връзка с репликата на Мис 74, че викат децата в училище. Биха могли да се оплачат, да.

ЗлаВещица, на нас така ни каза класната,че са казали от Министерството, даже и в сайта на училището са го написали, няма да учат,но трябва да са там /говоря за 07.11.,деня след изборите/,явно някъде ще ги водят  Rolling Eyes Rolling Eyes

Не че съм особено доволна,защото пак ще е доведете ги в 8.00ч. и елате в 12.00ч. да ги вземете  Cry

# 287
Само за учебните заведения е почивен ден. Не съм сигурна обаче за ДЯ и ДГ

То хубаво е почивен, но присъствен,тоест децата пак ги искат да са в училище  Simple Smile

Ваканция е,няма как да ги искат в училище.А и да си правят такива сметки,ще имат поздрави от мен  Laughing

Аз говорих за деня след изборите на 07.11. /някой питаше/, иначе да ваканцията си е ваканция и никой не ги вика  Peace

# 288
  • Пловдив
Мисс74,на 7 ми нас не ни ангажират с нищо.Почивка е за децата.Ако имате семейни планове,не се съобразявай с училището.Поне аз не бих се съобразила

# 289
  • Пловдив
Явно конкретното училище в случая си прави собствени тълкувания, но пък вчера май мернах в сайта на МОН, че 07.11. е присъствен ден. При нас досега е бил присъствен само за колектива, при това и ние сме имали възможност да си пуснем ден отпуска, ако нямаме работа в училище.

# 290
  • Пловдив
Денят след изборите е неучебен за учениците , но присъствен /работен/ за учителите. Същото важи и за деня след балотажа. Никой не вика деца в училище на 7-ми просто защото децата нямат право по наредба да са там в този ден.

# 291
Привет!
Търси се скромна квартира (за до 150 лв) за младо семейство.
Подробности
https://www.facebook.com/dbmplovdiv/photos/?tab=album&album_ … 10153985635676374
Благодаря !

# 292
  • Пловдив
На 7.11-ти може да са планирали нещо по "Твоят час" , което трябва да се прави в неучебни дни.

# 293
  • Пловдив
Денят след изборите е неучебен за учениците , но присъствен /работен/ за учителите. Същото важи и за деня след балотажа. Никой не вика деца в училище на 7-ми просто защото децата нямат право по наредба да са там в този ден.

Тарараааааааааааааа,нас ни вика класната за занятия по програмата Моят час на 7 ми.Нооооо моята щерка не е сигурно дали ще се яви.Зависи дали ще си измислим нещо по-интересно за правене

На 7.11-ти може да са планирали нещо по "Твоят час" , което трябва да се прави в неучебни дни.

Да,нашата госпожа така е решила.Не знаех,че Моят час се провежда в неучебни дни.Предполагам няма проблем,ако моята щерка леко се обърка и не отиде на 7 ми  Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 22:39 от ♥Elfita♥

# 294
  • Майничка
По принцип, "Моят час" е само в неучебно време, т.е., след/преди училище или в неучебни дни.

# 295
  • Пловдив
И във формуляра, който се раздава на родителите за съгласие го пише  Laughing

# 296
  • Пловдив
Че то може ли да не се съгласиш......Но може да не отидеш.  Mr. Green Дъщеря ми е само втори клас, а аз съм вече тотално отчаяна от безумията в образУванието. Защото определено не е образование.  Whistling

# 297
  • Пловдив
И във формуляра, който се раздава на родителите за съгласие го пише  Laughing

ММ я води и попълва бумащината.Но е много вероятно изобщо да не е прочел какво пише в заявлението за Моят час

Че то може ли да не се съгласиш......Но може да не отидеш.  Mr. Green Дъщеря ми е само втори клас, а аз съм вече тотално отчаяна от безумията в образУванието. Защото определено не е образование.  Whistling

Peace 

Тъй като сте по-напред от нас,ще трябва да последваме вашия пример.Няма как  Mr. Green Hug

# 298
  • Пловдив
Ами не знам, но този проект ми харесва за децата.
Скрит текст:
В смисъл аз се побърквам от писане и от бюрокращина по него, но по план децата ще учат допълнително музика и смятам, поне съм заложила да свирят на музикалните инструменти, да направя мажоретен състав за празниците, да пеят песни, които са хубави и не мога да ги обхвана в училище, да ги заведа на детска опера или друго представление и заедно с всички колеги, които имат кръжоци по проекта да ги заведем на една две екскурзии с опознавателна цел (за сметка на проекта).
При нас ще го провеждаме след учебните занятия по времето за организиран отдих и спорт и занимания по интереси и почивните дни ще са само за екскурзиите.

# 299
Добро утро ! Къде се премести изгорелия магазин за дървени мебели срещу Младоженския дом? Или кой може да ми направи здрав диван с матрак ?

Общи условия

Активация на акаунт