Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 257
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Купих ютия от Лекси в Гранда. bouquet

# 331
  • тук-там
Зъбарски рентген в събота или неделя? newsm78

# 332
  • Пловдив
Детски очен лекар- Др Васил Маринов,
http://www.fihealth.bg/67.php#07
работи със здравна каса.На регистратурата ще ти дадат информация за работно време.Часовете бързо се изчерпват.Успех !
Много благодаря !
Ние там бяхме и сме доволни ,но искаме и др.мнение по нашия проблем .
Още ведъж много благодаря !
Ако не ви е късно, д-р Матушка Лесинска. Кабинетът й е на Бунтовнишка 30. Приема по здр. каса. Трябва да се обадите предварително за час. Peace

# 333
  • Пловдив
   Мисля, че този на ул. " Капитан Данаил Николаев" работи в събота и неделя. В гранда преди години също си спомням, че правихме снимка.

# 334
  • тук-там
   Мисля, че този на ул. " Капитан Данаил Николаев" работи в събота и неделя. В гранда преди години също си спомням, че правихме снимка.

bouquet Благодаря, забравих за този на Д. Николаев.
В Гранда - цъ. Ако става въпрос за клиника Станков, или има и друг? newsm78

# 335
  • Пловдив
Здравейте момичета. Искам да ви попитам, да ме насочите, откъде може да се купи плат за работно облекло, който да е здрав, да търпи често пране. Благодаря ви.

# 336

Орбидент, ул. Филип Македонски 29, ет 4, зад Лайпциг
На сайта им пише, че работят и в събота и неделя от 9 до 19
Имат кабинет и на ул. Р.Даскалов, но там никога не съм ходила.

# 337
  • Пловдив
Някакви детски танци/модерни или хип-хоп/ в района около Военна болница за дете на 9г. да препоръчате?

Здравей, аз мога да ти препоръчам да прегледаш сайта на Пловдивски културен институт, той е в района на Понеделник пазара, но от септември насам предлагат много и различни курсове

# 338
  • Майничка
Някакви детски танци/модерни или хип-хоп/ в района около Военна болница за дете на 9г. да препоръчате?

На ул."Родопи", в сградата, в която е сладкарница "Колекция", има брейк и хип-хоп в събота следобед. И през седмицата имаше, но е в късен час.

# 339
И тук да ви попитам....
Препоръчайте ми градина или занималня за полудневни посещения на 3 год дете? За Мечо Пух имате ли отзиви?

# 340
  • Тра-ла-ла
Дали някъде по центъра и в района на Централна гара може да се намери такъв часовник?! Някъде от порядъка на 25лв е, не е нещо марково. Или да ми кажете магазини за часовници, където да се провери евентуално. newsm78
Скрит текст:

# 341
Здравейте, момичета, не знам дали  е за тук въпросът ми, но моля някоя от вас, ако знае да ми препоръча добра козметичка за оформяне и почистване на вежди. Писни ми от некадърно свършена, претупана работа, неразбрали, нечули, непоискани съвети от псевдо козметички.

Освен това искам и да попитам дали някой има мнение относно Центъра за лазерна естетика Инканто (бившото Пикасо), става въпрос за почистване на лице?

Благодаря Ви, предварително!  Hug
Салон Естетик в Тракия. Peace

# 342
  • Пловдив
Детски очен лекар- Др Васил Маринов,
http://www.fihealth.bg/67.php#07
работи със здравна каса.На регистратурата ще ти дадат информация за работно време.Часовете бързо се изчерпват.Успех !
Много благодаря !
Ние там бяхме и сме доволни ,но искаме и др.мнение по нашия проблем .
Още ведъж много благодаря !
Ако не ви е късно, д-р Матушка Лесинска. Кабинетът й е на Бунтовнишка 30. Приема по здр. каса. Трябва да се обадите предварително за час. Peace
Благодаря Ви много !
И там ще проверя .

# 343
  • Пловдив
Здравейте,
може ли да ме насочите откъде да купя много, много голям размер еластично/стягащо боди с чашки без банели?
В тези магазини за макси дрехи, които са споменати в темата, има ли бельо, да потърся там?

# 344
В Макси Мод има бельо.

Общи условия

Активация на акаунт