Къде в Пловдив? - 67 тема

• 81 345
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
12-ката ходи до Мол Марково тепе, не до Мол Пловдив. Моето предложение е да се качиш на маршрутка 4-ка и на панаира да прехвърлиш на автобус 15. И автобусите и маршрутките са на 1 лев билета.

# 601
Да, но от Автогара Север само тя ходи до Смирненски.
Другия вариант е да се прикачи на автобус, който ще я спре на най-близката спирка, да речем от центъра.

# 602
От 12 може да слезе на бул. "6-ти Септември" и от спирката там (срещу "Неделя") може да хване 10 или 15, които точно пред мол Пловдив спират.

# 603
Фондан съм виждала в магазина за бонбони на Събота пазара.

Къде продават кленов сироп? Ако може да не е био Grinning
По принцип всичкия кленов сироп е био  - торена и пръскана кленова гора няма  Laughing просто такава е технологията на производство! Някои производители обаче се изхитряват и лепват етикет био и скубят повече пари, разчитайки че хората не знаят как се произвежда сиропа! Най-важното на етикета на бутилката да пише 100% чист кленов сироп - без добавка на царевичен сироп и др.!

# 604
Благодаря за насоките. Тоест ако хвана автобус 12 от автогара Север и мога да сляза на спирка, близо до Мол Марково тепе?!

# 605
Момичета, някой виждал ли е универсално дистанционно за климатик?

# 606
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря за насоките. Тоест ако хвана автобус 12 от автогара Север и мога да сляза на спирка, близо до Мол Марково тепе?!
Да, спира точно отпред пред Мол Марково Тепе.

# 607
  • Пловдив
Автомивка има зад новата църква до Тони 2000. Мият съвсем прилично.
Багажник знам, че не са длъжни да мият освен ако изрично не помоли клиента.
Същото се отнася и за пепелник. Нямат право да отварят. Джапка също.

# 608
  • Пловдив
Интересувам се от магазин за огледала с голямо разнообразие. Някакви идеи?

# 609
  • тук-там
Има ли около автогара Север, комплекса на Пещерска фотостудио? Трябва ми за най-обикновена паспортна снимка.

# 610
  • Пловдив
Има срещу църквата "Иван Рилски" - фото "Дъга".
Синът ми ходеше преди 2-3 години под блоковете на "Дунав", от страната на Френската, но не знам дали още съществуват там.

А между другото днес ходих да гласувам до "Яворов"  и стъкларницата отзад я няма.

# 611
Интересувам се от магазин за огледала с голямо разнообразие. Някакви идеи?

Не помагам много, защото не е в Пловдив, но най-голямо разнообразие огледала има в Айко /прилични цени/
/алтернативата в Пловдив е ателие за хубави рамки, примерно в Капана, и да се направи на огледало - не излиза по-евтино, но пък има много красиви профили и че получават стилни неща/
Също и онлайн сайтовете за декор - Галеро имат  налични на Иван Вазов  пресечката на Каро доста неща на първо ниво и продават на цените им от сайта.

# 612
Момичета, някой виждал ли е универсално дистанционно за климатик?

Във ВикиВат има със сигурност.

Неприятно изнендана останах, че са обърнали посоката на движение на еднопосочните улици, които свързват бул. Руски с Авксентии Велешки мисля, че се казваше, явно като са отворили кръстовището след ремонта са го решили, също и улицата от 6ти Септември към Данаил Николаев покрай училище Петър Берон.

# 613
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за глината  bouquet. Първо ще погледна в аптеката Авеню, защото ми е много удобна, а ако не открия ще търся другите магазинчета

# 614
....
Неприятно изнендана останах, че са обърнали посоката на движение на еднопосочните улици, к...също и улицата от 6ти Септември към Данаил Николаев покрай училище Петър Берон.

Тази улица не е ли двупосочна ?

Виждали ли сте някъде ТРИЧУП къна ?

Общи условия

Активация на акаунт