Къде в Пловдив? - 67 тема

• 81 327
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Да ми препоръчате ортодонт, за дете ми трябва.
Др.Янковски поликл.на р-нт Стадиона Peace
Още един негативен глас за този доктор,обърка цялото лечение на синът ми.Такива безумни решения беше взел,че вместо да помогне забави лечението.За помощ се обърнах към денталния факлутет в Пловдив,за мен това беше най-добрия избор.Детето ми попадна на  добър обучаващ се ортодонт и вече е на финалната права,,цената за лечението му е повече от поносима.

# 646
  • Карлово
ортодонт-д-р йозгюр
чувала съм добри отзиви и за симова
+1 от опит.

# 647
Къде поръчвате ортопедични обувки на дечицата ,освен Мечо пух ? И да сте доволни-да не са като менгемета.

И аз с това питане, но за младеж, ако има значение. След преглед при двама всеизвестни ортопеда, ревмокардиолог пак ни изпраща при ортопед, защото според нея категорично е с плоско стъпало, което те не са видели  Confused
МНого съм доволна от Доц.Спасов в спортния диспансер.
Трапезица, огромно благодаря за споделеното  bouquet

# 648
ортодонт-д-р йозгюр
+1 от опит.
Много повърхностна консултация ни направи. Можело да ни сложи скоби, пък ще видим.

# 649
Зимни завивки, от които сте доволни ??

ROxyma dream

# 650
  • Пловдив
Къде мога да занеса за ремонт лампа,от онези високите около 1,80-2 метра,които си стоят сами на земята.За предпочитане в района на Сточна гара,Централна гара,Военна болница,ВСИ,Тракия.Двата сервиза за ел.уреди,в които питах,не поправяли лампи. Rolling Eyes

# 651
Универсално дистанционно за климатик сме купували от магазин за климатици  Peace

bouquet

# 652
  • Пловдив
Аз да попитам нещо, правя картички в къщи, дали има някъде някаква малка книжарница където мога да си ги дам да ми ги продават  newsm78

В Капана има доста магазинчета за ръчно правени неща, в някои от тях има неща от различни творци - иди, разгледай и поразпитай. Ако имаш интерес мога да говоря с една позната, където има магазинче там?  Peace

Къде има богат асортимент на ключове и контакти /търся цветове различни от бяло/ на що-годе приемливи цени?
До момента съм проверили в Мосю Бриколаж и магазина до него с осветителните тела.

# 653
  • до най-прекрасния мъж
Аз да попитам нещо, правя картички в къщи, дали има някъде някаква малка книжарница където мога да си ги дам да ми ги продават  newsm78

В Капана има доста магазинчета за ръчно правени неща, в някои от тях има неща от различни творци - иди, разгледай и поразпитай. Ако имаш интерес мога да говоря с една позната, където има магазинче там?  Peace

Къде има богат асортимент на ключове и контакти /търся цветове различни от бяло/ на що-годе приемливи цени?
До момента съм проверили в Мосю Бриколаж и магазина до него с осветителните тела.
Провери в ТМТ на кръговото на Скобелева майка.

# 654
ТМТ, Италмодалуче, Мегалукс
/не знам дали отговаря на критерия приемливи цени, но съм сигурна ще имат разнообразие и различни класове/

# 655
ортодонт-д-р йозгюр
А по повод препоръките за ортодонт, някой има ли отзиви за работата на д-р Маневска? По- скоро " за" или по- скоро " против" ?

# 656
  • Пловдив
Маневска - против. Доктор Симова - за . Личен опит с две деца . Едни Деймън брекети и едни обикновени за двете ми деца.

# 657
Момичета, имате ли представа къде бих могла да дам за ремонт бебефон?
Преди 3-4г. аз дадох моя на един техник на телевизори, но не помня какво му беше. Пробва се човека-оправи го. Още работи, въпреки, че е бутан, хвърлян доста от децата. От най-простите е.
Благодаря за съвета - занесох го на такъв техник, ще пробва човекът.

# 658
  • Пловдив
Маневска - против. Доктор Симова - за . Личен опит с две деца . Едни Деймън брекети и едни обикновени за двете ми деца.
За коя Симова говориш? Ако може и координати  Flutter

# 659
Благодаря! За д-р Юлиана Симова ли става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт