Къде в Пловдив? - 67 тема

• 81 285
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Да за д-р Юлияна Симова говоря  - 0888788454

# 661
Който ще прави ортодонтско лечение е добре да проучи и д-р Джуркова

# 662
Аз бих препоръчала д-р Кръстева,тя е ортодонт преподавател в денталния факлутет,но има и кабинет.

# 663
ортодонт-д-р йозгюр
чувала съм добри отзиви и за симова
А по повод препоръките за ортодонт, някой има ли отзиви за работата на д-р Маневска? По- скоро " за" или по- скоро " против" ?
Аз съм за. Даде ни решение и план за действие за проблемите при моето дете. Детето се повлиява добре, резултати видимо имаме, дори за външни наблюдатели. Проблемът ни освен естетически е основно с костен характер и ако не се коригира, може да има сериозни последици за живота на детето.
Важно е за мен, че сравнително се стараят да спазват графика си - имало е единични закъснявания в часа, до 15-20 мин. 

Д-р Кръстева също ни я бяха препоръчали, но не съм правила лично консултация с нея.

# 664
  • Пловдив
при д-р Джуркова водиха познато детенце. Не съм в час, но определено има забележителни резултати Peace

# 665
И от мен едни глас за д-р Анна Джуркова  Peace

Някой ползвал ли е услугите на лабораторията в медицински център Света Анна на бул. Ал.Стамболийски? В страницата им във Фейсбук излиза, че е лаборатория "Медицел", но нищо не съм чувала за тази лаборатория. Мога ли да й се доверя и да си направя изследванията там?

# 666
  • Пловдив
Подфорумът е "на пазар", а не "ортодонти", както стана от известно време. Има си здравен подфорум.

# 667
  • Пловдив
Здравейте! Да ви попитам знаете ли къде продават от турския чай  Догадан? взимах го от едно магазинче за перилни препарати близо до НОИ,но хич не ми е удобно.. Rolling Eyes

# 668
Универсално дистанционно за климатик сме купували от магазин за климатици  Peace

А на каква цена е , че ще трябва да се сменя  ooooh!....

# 669
Универсално дистанционно за климатик сме купували от магазин за климатици  Peace

А на каква цена е , че ще трябва да се сменя  ooooh!....

Вземахме го преди години и ще питам ММ дали помни цената му, че той го купи. Най-добре е да питате в такъв магазин, защото цената със сигурност се е променила.

# 670
Бихте ли ми казали къде в Пловдив има библиотека, където има по-нови книги (худ.литература).Бях в библиотеката на Вазов, но нямат много нови трилъри.

# 671
  • Пловдив
Има си нови трилъри в Иван Вазов,просто е въпрос на късмет дали ще ги има,когато ходиш.

# 672
Мисля, че намирането на нови книги в Иван Вазов си е до късмет. Ако са върнали книги - ще намериш. Личното ми впечатление е, че в кварталните библиотеки почти няма нови книги. Поне в Георги Търнев е така.

# 673
  • Пловдив
В читалището в Смирненски има нови книги

# 674
Читалище Данов до Екоплекс има  някакви нови книги,но зависи и какво търсиш .Членския внос е 20 лв на година. Peace

Общи условия

Активация на акаунт