МултиСпорт карта?

• 300 694
  • 1 008
  •   2
Отговори
# 870
Официално разбрах, че картите за придружител от месец Март стават 100лв. тъй като Мултиспорт не целят да работат с “придружители” и се надяват да ги редуцират.
Хайде сега да напишем задружно по един гневен мейл и да им създадем малко работа, за мен това е 100% увеличение и не е приемливо!
При нас за придружители от 60 лв стават 99лв. още от февруари.

# 871
Официално разбрах, че картите за придружител от месец Март стават 100лв. тъй като Мултиспорт не целят да работат с “придружители” и се надяват да ги редуцират.
Хайде сега да напишем задружно по един гневен мейл и да им създадем малко работа, за мен това е 100% увеличение и не е приемливо!
При нас за придружители от 60 лв стават 99лв. още от февруари.
Фирмите, в който картите се ползват по-активно ще ги засегне по-рано. Това е политиката на Мултиспорт - плащаш за него, но ако може да не го ползваш.

# 872
Писмо от днес:

Карта MultiSport става дигитална

Да, точно така! Карта MultiSport става дигитална.
А ти може да тестваш като получиш ранен достъп до приложението. Местата са ограничени до 500, така че побързай да се запишеш.

Тестът започва от 01.02.2023 г. За да си от първите, трябва да имаш активна карта и е важно да знаеш, че веднъж след като преминеш към дигитална карта MultiSport, пластиката става неактивна.

# 873
  • София
И при нас стана 99 лв. за придружител. За служител е 60, от които 50%  поема фирмата ни. Мен не ме засяга, защото няма голяма разлика с това, което плащам сега. За придружител определено трябва да се замисли човек дали си струва. Мен наскоро ме попитаха да извадя втора, сега ще видим каква ще е реакцията като кажа, че е 99 лв.

# 874
Доста е като пари, но поне бързо се избива като стойност. Ще посетиш нещо по-скъпо 3-4 пъти и готово.

# 875
Те добре искат да редуцират придружителите, но тогава да си променят условията за съвместна работа с малки фирми.
Фирмата, в кояго работя , е от 7 човека. Мултиспорт не искат и да чуят за договор с нас.

# 876
Те добре искат да редуцират придружителите, но тогава да си променят условията за съвместна работа с малки фирми.
Фирмата, в кояго работя , е от 7 човека. Мултиспорт не искат и да чуят за договор с нас.
Не искат да работят с малки фирми, но не искат и с много големи, които използват прекалено много. Не знам каква им е, но моята карта ще я прекратя и ще се насоча към pulse или next level.

# 877
Аз не мога да разбера от какво печелят? Единствено от тези, които не си ползват картите ли имат сметка. В момента плащам 45 лв., а от другия месец става 60 лв. Ползвам я главно за групови посещения. Едно посещение е 10 лв. В момента правя 5: посещения и съм избила картата. В такъв случай, предполагам, че не печелят от мен и от клиентите, които я ползват в голяма част от месеца.

# 878
  • София
Благодаря за препоръките по-нагоре.
Изваждаме карти и на децата. Някоя от вас пускала ли е дете на тенис с Мултиспорт? Simple Smile Нещо доплаща ли се?

# 879
Пратили са ми имейл, че картата става електронна.

# 880
  • София
Аз не мога да разбера от какво печелят? Единствено от тези, които не си ползват картите ли имат сметка. В момента плащам 45 лв., а от другия месец става 60 лв. Ползвам я главно за групови посещения. Едно посещение е 10 лв. В момента правя 5: посещения и съм избила картата. В такъв случай, предполагам, че не печелят от мен и от клиентите, които я ползват в голяма част от месеца.

За теб посещението е 10 лв, но не вярвам спортният клуб да получава толкова.
Отделно има такива като мен, които след жестока експлоатация на картата в рамките на 5 години, вече 10 месеца само плащам без да ползвам.

# 881

За теб посещението е 10 лв, но не вярвам спортният клуб да получава толкова.
Отделно има такива като мен, които след жестока експлоатация на картата в рамките на 5 години, вече 10 месеца само плащам без да ползвам.
Multisport работят с различни цени.
там където аз бях инструктор посещението беше 17 лв , а самите Мултиспорт заплащаха 10лв за същото посещение.
Накрая на месеца администраторите им изпращаха протокол за броя посещенията, които те осребряваха.
Със сигурност с всеки фитнес/студио са се договаряли еднолично. С нашето студио , за различнните дейносто също бяха различни цените.

Всяка фирма , в която ежемесечно постъпват някакви суми , винаги печели. И с ФДЗО ( фондове за допълнително здравно осигуряване) е така.
Ние си гледаме от собствения ракурс , и си мислим, че едва ли не , губят пари , но в по- широк мащаб, не е така.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 23:19 от Serendipity*

# 882
Serendipity, off topic:
От 2013 г., Фондовете са застрахователни дружества и се занимават със здравно застраховане. Здравното сигуряване е свързано с Държавата.
Не знам колко години са работили като фондове, но е факт, че вече десет години след промяната, всички продължават да ги наричат така Simple Smile

# 883
  • София
Със сигурност печелят добре, а и наистина има много хора, които не си ползват картите. Пулс също си печелят по такъв начин заради техните обвързващи договори.

# 884
И за мен това 100% увеличение е меко казано драстично...
Нали се набляга на спорта, да се спортува, да се води здравословния начин на живот. Много хора ще се откажат, защото е непосилно финансово.
Не знам дали с гневни мейли нещо ще се промени. Дали няма други начини....

Общи условия

Активация на акаунт