МултиСпорт карта?

• 300 723
  • 1 008
  •   3
Отговори
# 855
Единствено в World Class ползваш всичко на едно посещение Wink

# 856
в next level на България те питат дали си за фитнес или за групови, но реално не знам как го следят дали го спазваш
може да отидеш на  Лес милс и после да отидеш и във фитнеса
сега гледам, че рекламират и йогата, много го харесвам индиеца как води
не съм пробвала, но като влезеш, не ходят след теб да те гледат какво правиш
а и сауната им не работи от години, могат да пуснат малко аванта за фитнеса

# 857
Herzen, точно на бул. България ме интересуваше дали следят, ако след групово занимание посетиш и фитнеса. Мисля скоро да го пробвам, благодаря ти за отговора!

# 858
Herzen, точно на бул. България ме интересуваше дали следят, ако след групово занимание посетиш и фитнеса. Мисля скоро да го пробвам, благодаря ти за отговора!
Аз обикновено обичам преди групово да се разгрявам и тичам на пътеката, разтягам се и не е имало проблем до сега, което е супер.

# 859
  • София
И при нас ги вдигат 01.02.2023 г.: Sad
За служител: 69 лв.
За придружител: 99 лв.
За MultiSport KIDS: 39 лв.

Предлагат все пак MultiSport LITE:
За служител: 39 лв.
За придружител: 69 лв.

Но на мен не ми върши работа..
При нас ще са така от 1 март.

# 860
Привет,

Можеш, ако направиш всичко наведнъж в едно посещение, не можеш да влезеш два пъти. След като се чекираш за груповото имаш свободен достъп до останалата част. Поне в този до The Mall е така.

Някой може ли да ми каже дали с карта Multisport разрешават посещение в един и същи ден и на фитнес и на групова тренировка в  Next Level? Благодаря!

# 861
  • SF
Какво включваше Multisport Lite?

# 862
Какво включваше Multisport Lite?

На предната страница:
При нас не се предлага. Какво включва Lite версията?
https://benefitsystems.bg/lite/
LITE - 5 основни спортни активности - фитнес, бойни изкуства и спортове, плуване, народни танци, аеробни занимания (табата, зумба, пилатес). Йога не включва! А аз основно на йога ходя.

Multisport - Пълен пакет - всичко с LITE + йога, ракетни спортове, СПА процедури, солни стаи и много други
+ Сезонни спортове като каяк, ветроходство, ски, кънки на лед и други.
+ Отстъпки в над 200 магазина и обекта със спортни стоки, хранителни добавки, възстановителни процедури и други.

# 863
  • 1st floor
За ползващите карта Мултиспорт - вдигнаха ли цените на картите във вашите фирми и колко плащате преди и сега за вас, придружител, дете? Знам, че навсякъде е различно, но искам да сравня цени.

# 864
НеПоКоРнА, само 3 поста нагоре..

# 865
  • 1st floor
НеПоКоРнА, само 3 поста нагоре..
Благодаря! Много съм зле! Като търсих темата, останах с впечатление,  че не е повдигане отдавна и директно си пльоснах въпроса без да чета. Явно с някоя от другите за Мултиспорт съм сбъркала рано сутрин преди да си изпия кафето. Grinning

# 866
  • София
Привет, къде могат да ми помогнат да направя шпагат? Grinning

# 867
  • София

В Stretchingschool, но не мисля, че работят с Мултиспорт карти.

# 868
POLE DANCE BULGARIA В различните дни има стречинг за мъжки или женски шпагат, което е отбелязано в графика.

# 869
Официално разбрах, че картите за придружител от месец Март стават 100лв. тъй като Мултиспорт не целят да работат с “придружители” и се надяват да ги редуцират.
Хайде сега да напишем задружно по един гневен мейл и да им създадем малко работа, за мен това е 100% увеличение и не е приемливо!

Общи условия

Активация на акаунт