Дългото чакане след трансфер 54

• 52 114
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
Жани,не спира кървенето.Тече черна кръв,ужасно е. Sad

# 751
Ечелина  Hug Heart Eyes това, което си написала може да го напише само силна и борбена жена  bouquet Господ ще те дари най-скоро с така мечтаното бебе, сигурна съм. Желая ти успех следващия път  Hug

# 752
и си пожелавам някой ден и аз да мога да се запиша тук с положителен тест.
Е как, още със следващия трансфер  Hug
Стефи, а обилно ли е или зацапва ? Дано всичко е наред, цял ден те мисля откак прочетох  Confused Hug
Мен ме побъркаха тия менструални болки  Confused, ни ношпа, ни бусколизин, ни свещички, нищо не помага братче  Tired

# 753
Жани обилно е,все едно съм в цикъл.С разликата,че кръвта не е червена а е черна.Досега не бях виждала такова нещо.
Явно не ми е било писано.Вдругиден да потвърдят и приключваме. Tired

# 754
Стефи, моля се да не си права  Praynig Hug
Надявам се утре да спре, дано. Все пак е добре това, че кръвта не е червена.
 Hug

# 755
Момичета, от мен новини чакайте в четвъртък- искам сериозен резултат, затова се мотам, дано да ви зарадвам:)))
Надявам се утре Стаси да затвърди +резултат. Стискам ви палци на всички и се вълнувам за всяка от вас.

# 756
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 757
Жани обилно е,все едно съм в цикъл.С разликата,че кръвта не е червена а е черна.Досега не бях виждала такова нещо.
Явно не ми е било писано.Вдругиден да потвърдят и приключваме. Tired
Мойта приятелка е с таково черно течение от 5г.с сега е в 9г.с още й прицапва.Имала е малко отлепване на едното бебе.Кураж не губи надежда  Peace

# 758
Момичета, тази сутрин се престраших да препишкам един тест, макар че знам, че е много рано. Но уви- втората чертичка се появи веднага макар и бледа, но я има. Все пак си имам едно на ум, че може да е грешен, но надеждата остава последна. В петък ще пусна кръвен. Тогава ми е 9ти ден и няма как да не се знае истината вече.

# 759
Момичета, тази сутрин се престраших да препишкам един тест, макар че знам, че е много рано. Но уви- втората чертичка се появи веднага макар и бледа, но я има. Все пак си имам едно на ум, че може да е грешен, но надеждата остава последна. В петък ще пусна кръвен. Тогава ми е 9ти ден и няма как да не се знае истината вече.

Натали , тихичко честито  bouquet И много стиснати палчета за петък  Praynig

# 760
Браво Натали  Hug
Стеви , не губи кураж , момиче  Praynig

# 761
Натали,ни то с тез бременелска симптоми хич не съм изненадана за втората чертичка,така че в петък чакам трицифрено стойност Simple Smile

# 762
Благодаря ви момичета! Пак си имам едно на ум, че може и да не е верен резултата. От една страна нямам прегнил или нещо подобно, само поставям утрогестан. Макар, че теста не беше за ранна бременност, а някакъв обикновен. В петък задължително ще пусна теста и се надявам ЧХГ-то да е височко.
Успех на всички, които ще се тестват тези дни.

# 763
Успех Натали!! Стискаме палци за много, много висок ЧХГ  Hug

# 764
  • София
Момичета, пуснете нова тема, че накрая ще се скарат вече Peace

Общи условия

Активация на акаунт