Дългото чакане след трансфер 54

• 52 118
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
Знам,че ранните тестове не са хубава работа,но реално на 9, 10 ден като цяло си показват как е хавата.Разбира се,ако са тридневни стойността ще е малка.Аз винаги съм тествала на тези дни и не са ме подвеждали.Ако няма прегнил или друго де...

# 736
И аз си мисля, че все трябва да покаже някаква ориентировъчна стойност. Моите шушулки са петдневни и вярвам, че са ме харесали и ще покажат в петък. Естествено следващата седмица пак ще повторя теста когато са ми казали, но като нямам търпение така ще е Simple Smile

# 737
Стефи,какво стана мила?
При мен нещата не се развиха добре.Започнах да кървя.
Уринният тест е все още положителен,но ще видим в четвъртък как е ЧХГ-то.
С такова кървене не очаквам нищо хубаво. Cry

# 738
Стефи, да не е извънматочна? Болки имаш ли?

# 739
Марианка,с две прекъснати тръби съм.Болки имам на моменти,но са поносими.

# 740
Това отпада значи. Попитах, понеже при моята извънматочна на младини, имах положителен тест и кървях, но с болки. Тръбата ми беше започнала да се пука.
Освен да лежиш и чакаш....

# 741
  • София
Съжалявам за негативните разултати.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще изгрее слънце, нищо, че сега вали  bouquet

Между чакащите забелязвам такива със много бременелски симптоми и очаквам скоро положителни тестове.  Heart Eyes

Много бързо пишете - не мога да ви насмогна с темите. Утре ще пусна новата.  bouquet

И малко прашец за всички

babydust7 babydust7  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 742
Хоп , под прашеца  Simple Smile Praynig bouquet

# 743
  • Vratza
Хоп и аз под прашеца  newsm79 newsm79 newsm79

# 744
И аз се мушкам под прашеца, дано да помогне  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 18:02 от tedi1014

# 745
Магнолия,наистина тази темичка много бързо я "изядохме".Както във всяка,така и в тази,има и радост и болка.За мен щастлива ще е някоя следваща,но дано да закрием тази само с положителни тестчета  Praynig

# 746
Айде и аз под прашеца  Hug

# 747
И аз се пъхвам под прашеца и се надявам двете шушулки да са се хванали Praynig  newsm79

# 748
llrock3, kimbi, стискам палчета, момичета  Hug
Станислава, чакаме утре да ни зарадваш  Hug
Радинела, не се отчайвай, вярвай, че дори и малко, сакчето ще навакса! Съгласна съм с Електра. Всичко ще е наред  Hug
e4elina, много съжалявам за минуса  Tired, прегръщам те силно  Hug
Стефи, спря ли кървенето, ако не е - поне намаля ли ?  Hug

# 749
Благодаря ти, Жана  Hug Скоро ще се наредя тук отново (имам много замразени).
Успех на всички на опашката! Чакам да споделяте много радостни вести, за да се вълнувам и преживявам с вас и си пожелавам някой ден и аз да мога да се запиша тук с положителен тест.
И може би е странно и аз не съм съвсем наред, но се чувствам много по-добре сега, макар и разочаровано за кратко, отколкото през мъчителните дни в очакване на неизвестното. Даже днес се смях много и от сърце, някак ми олекна.
Горе главите, момичета. Всяка от нас ще има своя звезден миг bouquet, и когато това се случи да не пропуснете да поръсите останалите за късмет (че ще се наказваме Wink)

Общи условия

Активация на акаунт