Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 497
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • хасково
Здравейте! От днес съм във вашите редици, имам за свалчне поне 20 кг. Реших да съм  на протеини 7 дни, въпроса ми е сутринта в млякото да слагам ли овесени трици или е за вторият етап?
 Днес за закуска кафе с прясно мляко 30 мл. обяд ядох една скумрия следобяд извара и за вечеря две яйца на тиган без мазнина и извара. Вода 2 литра
Достатъчно ли е?

# 646
stankova малко ти е яденето, че и закуска нямаш. Овесените трици са от първия ден на режима, т.е. от първия ден на първа фаза. Има рецепти за различни вариации на закуска с овесени трици. Аз до ден днешен - повече от 5 години след спазването на режима си правя палачинка с три супени лъжици овесени трици, 1-2 яйца и запичам е тефлонов тиган. След това я мажа с извара, поръсвам с шарена сол и редя с някакво филе (за режима пуешко и пилешко са идеални) и сгъвам на две. Не стой гладна, режима не цели глад и не се отслабва с глад. Яж докато се заситиш, дори и да трябва да ядеш 4 или 5 пъти на ден.

# 647
  • София
Станкова, добре дошла!
Аз лично започнах триците от първия ден, отначало ги бърках с кис.мляко и ги изчаквах малко да набъбнат, но като ми писна открих попарката с прясно мляко и канела, и дюканските хлебчета и палачинки от трици.

Днешната ти манджа е добре, но е малко а и аз не бих наблягала на изварата в ударния етап.
Виж на първа страница закуските и другите предложения на мис Марпъл - страхотно разнообразие!

И готви, готви, готви!  Не може да се кара дълго на сухи филета, тъй да знаеш... Мен лично в протеиновите дни ме спасява шкембето от воденички, ако не обичаш телешко шкембе и супите в смесените дни.

И много ми допадна новата теория на доктора за редуването на П/ПЗ вече 1/1 - първия път го правехме всички 5/5, и беше много тегаво... А отслабването си ми върви без разлика.
УСПЕХ!

# 648
  • хасково
Благодаря ви момичета за отговорите.
Днес за закуска хапнах 6 сл кисело мляко, за обяд 2 бр яйца 4 бр пилещка подбедреница  без кожа за вечеря 2 бр. бутчета, 1 яйце и извара. Вода 2.5 л. За утре менюто е същото.

Хубава вечер на всички!

# 649
  • София
Благодаря ви момичета за отговорите.
Днес за закуска хапнах 6 сл кисело мляко, за обяд 2 бр яйца 4 бр пилещка подбедреница  без кожа за вечеря 2 бр. бутчета, 1 яйце и извара. Вода 2.5 л. За утре менюто е същото.

Хубава вечер на всички!

А триците?

# 650
Здравейте, момичета!
Сега се присетих за режима на Дюкан на който съм изключително благодарна.Вече повече от 10 години успявам да задържа резултатите постигнати с този режим.
Говорим за повече от 20 свалени кила.
Спазвам си протеиновия четвъртък веднъж в седмицата.Пия си много вода .Не е трудно, защото успях да си създам правилни хранителни навици.
Успех на всички!
Яжте много и пиите много вода.Това е ключът към успеха с този режим.

# 651
  • София
Благодаря ти Джуди, че сподели  Hug
Аз първия път изтървах прасето след шестата година, и сега повтарям - ама вече знам!
Никакви простотии, когато си стигна целта!

# 652
Здравейте, момичета, започвам днес за втори път за съжаление и с не съвсем добра мотивация. Смятам да се отчитам тук та дано потръгне Simple Smile

# 653
  • София
Здравейте, момичета, започвам днес за втори път за съжаление и с не съвсем добра мотивация. Смятам да се отчитам тук та дано потръгне Simple Smile

Кураж!
Защо нямаш добра мотивация?

# 654
Здравейте! И аз от вчера съм на режима. Прегледах куп диети и реших, че май само тази имам шанс да изпълня. За закуска ядох кис.мляко с овесени трици, после за обяд пилешко филе на скара, следобяд 2 сварени яйца, а за вечеря 2 телешки кюфтета на тиган скарата. Сутринта ставам и първата ми работа беше да се премеря и що да видя цели 600гр. Ако ги свалям така, просто ще е супер. Сега се връщам да ви чета, май ще ми отнеме седмици Simple Smile

# 655
  • Пловдив
Здравейте момичета!Влизам с питане-всички ли консумирате обезмаслени млека и извара?Дали ако си ползвам с нормална масленост ще има резултат? Hug

# 656
Здравейте Дюканки .И аз съм с вас от 3 дена , за първи път правя диетата . Има ли такива , които са свалили повече от 25, 30 кг .

# 657
  • София
Има!
Когато правих първия път режима, много от нас свалиха по над 50 кг!

# 658
  • Варна
Здравейте, момичета! Връщам се във вашите редици, правя диетата за 3-ти път (никога не съм я изкарвала докрай, а само по месец, сваляла съм по 5кг.) Тази зима ми беше много депресираща, килограмите пак се върнаха...НО! През август ще се омъжвам! Всяка булка иска да изглежда добре, аз също... Та мотивацията я имам, да видим докъде ще я докарам. Аз си хапвам доста, това, което ми харесва в диетата е, че може да не се съобразяваш чак толкова с количеството. Започвам 59кг., целта ми е -7... Не са много, но аз съм си ниска и трътлеста, изглеждат повече върху тялото ми. Смятам да ходя на народни танци три пъти в седмицата по 2 часа, това си е доста скачане, не знам дали ще се прежаля у дома да тренирам с гирички и клекове, но съм оптимистка. Grinning Grinning Grinning Искам да ви попитам, как постигате по-добри резултати? Като си хапвате само филета, мляко, яйца и пресни салати, или експериментирате с различните рецепти за десерти, сосове и другите адаптирани по Дюкан рецепти. То като се готви по Дюкан, не, че не ти се хапват забранени храни, но може страшно да си обогатиш режима и понякога не се усеща. Преди съм яла дюканска палачинка с шоколад, еми то все едно не си на диета, хем е вкусно, хем се засищаш. А ако ям примерно трици с кисело мляко и едно варено яйце отделно, корема ми стържеееее и се чувствам сякаш отслабвам хаха а като се замислиш, използват се едни и същи продукти, но под различна форма.  Вие какво мислите? Simple Smile

# 659
Здравейте момичета!Влизам с питане-всички ли консумирате обезмаслени млека и извара?Дали ако си ползвам с нормална масленост ще има резултат? Hug

Ще има резултат с нормална масленост, но ще е малко по-бавен. Логиката на Дюкан е следната: искаш да гориш мазнини - поне не си ги добавяй в храната наново!

Аз никога не съм си правила тези десерти и специалитети, и не ми е пречило да отслабвам. Спазвала съм диетата два пъти, през 10 години и около десетина кила съм смъквала за 2-3 месеца, но после има и задържане няколко месеца.
В момента не съм на тази диета, просто се отбивам, прелитайки. Wink

Успех на всички! Прелъстена, стискам ти палци, сигурна съм, че ще си най-хубавата и стройна булка! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт