Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 431
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, много благодаря за съветите....Teriyaki, Не предполагах, че крилцата са нережимни:(Ще тр да им махам кожата май, ще си имам занимавка:))

Lucie, и з си мисля че протеините ми бяха малко, тази седмица ще се коригирам и ще изключа чушки и лук и зелена салата и да видим дали ще потръгнат нещата. Много ми хареса рецептата за режимната майонеза, ще я пробвам задължително!

Решила да наблегна на рибката да видим дали ще тръгне кантарът надолу.Намерих из старите теми кое кисело мляко е режимно и се успокоих най-накрая:))Значи мазнини+ въглехидрати трябва да са по-малко от процента протеини , за да се води плодовото кисело мляко режимно.

З:2 с л лъжици овесени трици със кисело мляко и канела;
о: бяла риба( нз как се казва на български-'cod' на английски) и 2 яйца омлет
в: Ще е една цяла скумрия и ако съм още гладна кисело мляко

Гледам да пия колкото се може повече вода и да се похваля, не си и помислям за сладко, а си мислех че не е възможно:))

Begeli-Добре дошла и успех!

# 706
  • София
Забравих да кажа, че яйцето за "майонезата" е рохко сварено, а не сурово.

# 707
  • София :(
     Добра ви вечер, прекрасни!
Първо моля да ме извините за нахлуването; второ - става ми мило, че виждам познати муцунки и трето - имам въпрос. Аз заради него и влязох в темета де.
Не бях си купувала скоро трици и  след няколкодневни провали с изпитани рецепти установих, че това, което продават в Кауфланд е всичко друго, но не и трици. Вие от къде си ги вземате и имате ли подобни наблюдения над споменатите?

# 708
  • София
     Добра ви вечер, прекрасни!
Първо моля да ме извините за нахлуването; второ - става ми мило, че виждам познати муцунки и трето - имам въпрос. Аз заради него и влязох в темета де.
Не бях си купувала скоро трици и  след няколкодневни провали с изпитани рецепти установих, че това, което продават в Кауфланд е всичко друго, но не и трици. Вие от къде си ги вземате и имате ли подобни наблюдения над споменатите?

ООООООО, кого виждам!!!!  Heart Eyes
Мименситкааааа!!!!

Как си с килограмите? Веднага да докладваш!
Дали да не си подновим регулярните срещи в Дивака, а?
Спомням си ги с голямо умиление, особено коледната среща и срещата с розовия дрес код - какви времена бяха...
Триците купувам от всякъде - Метро, Фантастико, селския магазин ... Тези на Биосет най ми пасват.
Само Кауфланд нямам наблизо.

# 709
  • София :(
   Хич и не питай, Lucie Blush
А срещите и аз си ги спомням и ми липсват,  бяха страхотен стимул. Точно какъвто ми липсва, за да се взема в ръце. Е... и "техниците", ама те с всяка година все повече намаляват...

# 710
  • София
Мименситка, телефона ти същия ли е?

# 711
  • UK
За един месец Дюкан съм минус 9.2кг.

Като гледам снимките на първите дюканки (поздрави на старите дюканки, страхотни сте!), за 4 месеца визията ми би трябвало да се промени. Дано!

# 712
Здравейте, да попитам , кефирът разрешен ли е?Teryaki,  страхотен резултат!

# 713
Teriyaki, поздравления за резултата! Предполагам без никакви прегрешения си постигнала този резултат. Колко общо имаш да сваляш?

# 714
2 Ден ПЗ. В момента съм точно 50кг. Продължавам с тренировките в залата. Не знам дали е режимно, но тъй като имам ниско кръвно и много движение съм си купила протеинови барове подсладени със Стевия, на FitSpo, поне заместват необходимостта от нещо сладко.

# 715
  • София
2 Ден ПЗ. В момента съм точно 50кг. Продължавам с тренировките в залата. Не знам дали е режимно, но тъй като имам ниско кръвно и много движение съм си купила протеинови барове подсладени със Стевия, на FitSpo, поне заместват необходимостта от нещо сладко.
Направи си сама барчета, знаеш ли колко рецепти има в нета .... все ми попадат пред очите и много ме изкушават, ама не смея да си направя  Smiling Imp

# 716
Направи си сама барчета, знаеш ли колко рецепти има в нета .... все ми попадат пред очите и много ме изкушават, ама не смея да си направя  Smiling Imp
Пробвах няколко рецепти, но едното заприлича на лава, а другото не искам да коментирам, явно не съм направила нещо както трябва Simple Smile . Напоследък нямам доста време и освен барчетата хапвам и по някой друг ментов бонбон без захар, но се чувствам постоянно гладна Sad

# 717
  • Велико Търново
Здравейте и от мен!Понеже няма тема в този подфорум, която да пропускам и чак ме е срам Crazyреших да пиша днес.
Резултатът от първите ударни пет дни е -3.7 кг.
Доволна съм, продължавам напред като мисля да редувам 2 П и 2 ПЗ, докато постигна желаната визия.
Книгата я имам още от времето на първите теми тук, но сега съм си поставила амбициозната задача да прочета темите от началото Blush

# 718
  • София
Сиска, страхотен резултат!
Четенето на старите теми на мен ми подейства ударно първия път когато правих Дюкан, преди точно 10 години.
Задържах си тогава свалените килца (25) около 6 години, обаче накрая се освиних ...
След проба на всякакви диети, се върнах пак към сигурното  Stuck Out Tongue Winking Eye и досега за около 4 м съм свалила 18 кг, радвам се много.
Защото съм на преклонна възраст!

Този път правя 1П/1ПЗ, според новите изследвания на Дюкан - и действа. 2/2 също е добре.

# 719
Здравейте и от мен!Понеже няма тема в този подфорум, която да пропускам и чак ме е срам Crazyреших да пиша днес.
Резултатът от първите ударни пет дни е -3.7 кг.
Доволна съм, продължавам напред като мисля да редувам 2 П и 2 ПЗ, докато постигна желаната визия.
Книгата я имам още от времето на първите теми тук, но сега съм си поставила амбициозната задача да прочета темите от началото Blush

хаххаа подписвам се под този пост с две ръце и два крака Simple Smile
Имам един успешен опит в далечната 2008 -ма вече, но издържах много малко. Около месец, за който свалих почти 10 килограма, но го правих по много неправилен начин. Карах цели 10 дни урдарния период (защото бях над 100 килограми) и последиците за здравето ми бяха доста критични - стойностите на белтъка в урината и хормона на стреса бяха много завишени.
Сега покрай Сиска :*  и още една девойка се засилих отново. Трудно ми е, защото протеините са последното нещо на света, което обичам. Може би по-малко обичам само да се чувствам дебела Grinning
Не си поставям огромни амбиции за ударния период, защото зеленчуците ми липсват ужасно много. Но ще издържа поне 3 дни, а после ще видим. Амбицията ми е за 5, но не искам да се разочаровам от неуспех, за това първо да докарам до 3, а после ще видим.
Менюто за днес ми беше
З - тричава палачинка с обезмаслена извара и 16 гр. шунка.
О - едно пилешко бутче и едно пилешко крилце.
В - пилешки крилца.

За утре съм намислила
същата закуска, омлет за обяд и риба за вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт