Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 451
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Браво Сисонка, и повече дрехи ще стават и ще стоят все по-добре!  smile3501

# 61
                                    Привет ,   привет     Simple Smile
   Сисонка, много здраве ,   любов и много смъкнати килца. Толкова си щастлива. Да знаеш как се радвам заедно стеб. newsm44 smile3501   
 Аз сега се заковах  на кръгли 100кг. Да видим как ще е на протеини

# 62
  • Варна/Благоевград
Здравейте, днес кантара пак си стои на същото място.  Crossing ArmsИмам опасения, че е от един десерт с нишесте, които направих, но ще видим още 3 дни имам да го ям. Днес ми е последен П и май ще си остана само с вчерашния минус.
За обяд мисля да отида да си купя една скумрия на скара от някъде, че нещо ме мързи.
А снощното пиле на сол стана просто великолепно. Сочно и крехко, много лесна идея, които не я е пробвал препоръчвам.
Вещи, Душка благодаря ви за милите думи. Simple Smile

# 63
  • Пловдив
Преди много години бяхме установили, че нишестето се използва само за сгъстяване на ястия, а когато се направи на крем се задържа. Може да е било и случайно, но при няколко момичета ефектът не беше много добър и не го препоръчвахме.

# 64
  • Варна/Благоевград
Няма да правя повече въпреки, че не беше голямо количество -3 равни супени лъжици, които ще ям 3-4 дни, но все пак.
А ястия може да се сгъстяват и не се задържа така ли?

# 65
  • Пловдив
Става въпрос за царевичното нишесте - маизена - в първата книга Дюкан го разрешава за сгъстяване на ястия.
Лично аз се придържам към първата книга и игнорирам останалите. Не го налагам, така съм решила за себе си.

# 66
  • Варна/Благоевград
Аз също гледам да се придържам към първата книга само какао използвам от новите храни и така ще си остане. Днес кантара пак е на същото положение и общо за 5 п си останах -1,300 все си мисля, че щяха да са повече аз не бях яла глупавото нишесте. Crossing Arms
 Днес имам още малко от него изяждам го и никога повече. Дано поне като спра да го ям да не задържам повече от него. ooooh!

# 67
  • Варна/Благоевград
Пак съм аз, ама тоя път ще се хваля малко. Sunglasses имам днес минусче от 0.300 гр. И официално закръглих 20.100 кг.  Stop Първата ми цел е постигната  #Crazy доволна съм от себе си, чувствам, че правя нещо правилно и хубаво за мен. Свалих ги за два месеца и седем дни. Следващата ми малка цел е още 10 кила, надявам се за около месец и половина. А след това да падна на двуцифрено тегло на което не съм била от около десетина може би години. Само от мен зависи дали ще го направя за себе си.  Rolling Eyes Praynig
Пишете вие никакви ви няма, после да не се оплаквате, че не смъквате bouquet
Вещи чета старите теми и много се надъхвам, но не съм попадала там на инфо за сухото мляко. Харесала съм си един шоколадов браун на Смайлс, но се страхувам да не задържа от него. Нещо да ме посъветваш?  Rolling Eyes
Смайлс обръщам се и към теб. Чета както казах стари теми и знам защо не пишеш вече, но ако имаш желание може да драсваш отвреме на време. Макар, че темата е много замряла, мисля ще ни бъде полезно. Simple Smile bouquet
До скоро момичета.

# 68
  • Варна/Благоевград
Момичета какво става с вас, всички ли се отказахте? Недейте така, поразписвайте се отвреме на време.
При мен си върви бавно, днес 0.100 гр, вчера 0.300 и така. Вече съм тово число на кантара. От утре започвам Пз.Днес мисля да мина през Кауфланд да си купя Ескуиза, до сега не съм яла и да си направя утре закуска с филе и блат за пица. Трябва да е вкусно, ще видим.

# 69
Момичета какво става с вас, всички ли се отказахте? Недейте така, поразписвайте се отвреме на време.
При мен си върви бавно, днес 0.100 гр, вчера 0.300 и така. Вече съм тово число на кантара. От утре започвам Пз.Днес мисля да мина през Кауфланд да си купя Ескуиза, до сега не съм яла и да си направя утре закуска с филе и блат за пица. Трябва да е вкусно, ще видим.

Аз все още спазвам режима, но не съм 100% стриктна при съставките, т.е хапвам понякога чисто свинко месо ( без тлъстини), добавям малко краве масло към супите. Съгреших като сложих чиа в овесените бисквитки, ама тя е доста полезна и богата на аминокиселини, така, че мисля, че не е минус за режима.
Купих си разтворим Гурме Колаген ( с хиалурон, биотин и колаген тип 1 и 3) на Neocell и вместо закуска го разтварям в 300мл. обезмаслено мляко, много засища. Пия и пробиотици на Lactofor за редовен стомах.

Но няма как да  не съгреша, защото спортувам адски много и се нуждая от повечко енергия. Всеки ден правя над 12км ходене с кучето и съм скапана Simple Smile
Отслабнала съм адски много, чак взех да се притеснявам, понеже всичко ми е голямо и ме е страх да не си навлека някой проблем.
Не ми липсва нищо от "Забранените" храни и мисля да си продължавам с този начин на хранене докато ми е ок.

# 70
                                   Здравейте ;-                                                                                                                                                                                                                                         
От шест дни съм се тръшнала на легло.Такъв грип ме е налегнал ,направо не е истина.Иначе продължавам да съм първа Дюканка.Незнам дали е от лекарствата ,които взимам обаче не съм мръднала и грамче.Седя си на 99.500кг. и това си е.
 Утре започвам  ПЗ и ще видим дали ще мръдна надоло.

# 71
                                   Здравейте ;-                                                                                                                                                                                                                                         
От шест дни съм се тръшнала на легло.Такъв грип ме е налегнал ,направо не е истина.Иначе продължавам да съм първа Дюканка.Незнам дали е от лекарствата ,които взимам обаче не съм мръднала и грамче.Седя си на 99.500кг. и това си е.
 Утре започвам  ПЗ и ще видим дали ще мръдна надоло.

Бързо оздравяване! Понякога се задържа вода от някои лекарства!Ако имаш проблем със задържането на течности трябва да минимизираш максимално солта. Аз по едно време пиех LiquidOff, особено лятото. Но има известен риск да се съчетава с протеинова диета.

# 72
  • Варна/Благоевград
Уфф пак ще се оплаквам да му се невиди. Тази 5 ца П ми е много слаба. Rolling Eyes След цял ден на риба не помръднах и с грам. Sick Вчера бях на пиле за вечеря и на трици, ескуиза и филе за закуска и филе и бъркани яйца за обяд, та предполагам затова днес съм с 0.400 гр. Плюс. Отдавна не бях покачвала. Иначе имам още 20 кила до втората ми цел а,ма нещо ми се опъват доста.  ooooh!
Единственото радостно е, че в петък в Н&М имаше намаление и награбих 2 поли, без да ги пробвам, като бях сигурна, че няма да ми станат и с идеята да са ми стимул. Те пък взеха, че ми станаха и двете. Едната е от тези с висока талия и широка плесирана надолу. Една идея ми е опъната на талията, но мога да я нося без проблем и сега. След 5-7 кила сигурно ще ми заспи. Ама тея 5 кила може да ги свалям 5 месеца.  #2gunfire
Оплаках се, ама не ми мина, хич даже. Извинявам се за негативния пост.

# 73
Уфф пак ще се оплаквам да му се невиди. Тази 5 ца П ми е много слаба. Rolling Eyes След цял ден на риба не помръднах и с грам. Sick Вчера бях на пиле за вечеря и на трици, ескуиза и филе за закуска и филе и бъркани яйца за обяд, та предполагам затова днес съм с 0.400 гр. Плюс. Отдавна не бях покачвала. Иначе имам още 20 кила до втората ми цел а,ма нещо ми се опъват доста.  ooooh!
Единственото радостно е, че в петък в Н&М имаше намаление и награбих 2 поли, без да ги пробвам, като бях сигурна, че няма да ми станат и с идеята да са ми стимул. Те пък взеха, че ми станаха и двете. Едната е от тези с висока талия и широка плесирана надолу. Една идея ми е опъната на талията, но мога да я нося без проблем и сега. След 5-7 кила сигурно ще ми заспи. Ама тея 5 кила може да ги свалям 5 месеца.  #2gunfire
Оплаках се, ама не ми мина, хич даже. Извинявам се за негативния пост.
Колкото по-малко остават за сваляне, толкова по-труно. Добра идея е да съчетаеш диетата с някакъв спорт или пък разходки Simple Smile

# 74
  • Варна/Благоевград
Днес кантара пак не мърда. Изобщо не ми остават малко кила, над 130 съм в момента и точно затова се ядосвам, вярно свалих 20 , но ми се искаше по бързо да става. А съм толкова режимна и вода пия и се храня и пак нищо. Много рано ми се струва за задържане, едва два месеца и половина са минали.... Уфф, а не мога да се сдържа и да не се тегля всеки ден...

Общи условия

Активация на акаунт