Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 549
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
А някой като мен, който да е долен прегрешител и да пие по чаша вино по време на диетата? Пусто-това и маааалко мед в кафето ми останаха като удоволствия... въпросът ми е дали ще навредят ужасно на захранването.

# 601
NiaV при първото ми спазване на Дюкан бях абсолютно стриктна във всяка една фаза и нещата се случваха много бързо тогава. След хормонални таблетки качих доста килца и реших пак да заложа на Дюкан, но не писах в темата, защото реших че няма да премахна чашката винце след вечеря. Оказа се, че пак бързо влезнах във форма, въпреки винцето. Мед не съм си позволява още от първото спазване на режима и съвсем отвикнах от него, но съм го слагала само в чая преди, а чай пия рядко. Кафето от сто години си го пия без захар. Та включих се само да кажа, че виното няма да навреди много на режима, но не го и приемайте като призив и позволение, че може да се консумира по време на режима.

# 602
А някой като мен, който да е долен прегрешител и да пие по чаша вино по време на диетата? Пусто-това и маааалко мед в кафето ми останаха като удоволствия... въпросът ми е дали ще навредят ужасно на захранването.

Хаха, много ясно, че ако се добавят удоволствия, диетата няма да действа, както е предвидено. Simple Smile

# 603
Така е със сигурност. И аз не агитирам никого, но чаша вино вечер ме поддържа блага и добра...

# 604
Joy ...колко сродни души намерих, наздраве Wink

# 605
О момичета, как ми олекна! Това с "лимоненото ми вино"изобщо не ми се получи. Въртя ,суча и хоп винцето самичко се наляло в чашката:)Но по добре винце отколкото Валидолче:innocent:                                        
Благодаря за инфото относно лимонената вода. Нея ще я спра и ще прегрешавам с истинко винце:wine_glass:
От 4 дни съм на диетката и 2 кила със сигурност надолу, но от вчера съм в МЦ та се надявам ,че като отмине ще съм още по на минус.

# 606
Привет момичета! Никой нищо не пише, а аз пак имам питанка. Може ли да се хапват гъби?

# 607
Привет момичета! Никой нищо не пише, а аз пак имам питанка. Може ли да се хапват гъби?

Гъби може, когато са позволени зеленчуците.
За мен това е леко несправедливо, защото гъбите съдържат много белтъчини и малко въглехидрати, но това е положението.

# 608
Здравейте, мисля да започвам диетата, но ми е малко трудно да измислям рецепти. Та да попитам някой има ли книгата " Моята диета в 350 рецепти" в онлайн вариант?

# 609
  • Испания
Здравейте, мисля да започвам диетата, но ми е малко трудно да измислям рецепти. Та да попитам някой има ли книгата " Моята диета в 350 рецепти" в онлайн вариант?

Рецепти да искаш!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=589897.0

# 610
Kiki_Miki, добре дошла и късмет!

# 611
  • UK
И аз започнах. Месото го правя на слоу кукър и става много крехко. Предпоръчвам на всяка дюканка такава тенджера.

Uncommon- ти докъде си с режима?

# 612
Smileys, Uncommon Благодаря Simple Smile

Да ви попитам какво сирене си взимате, като марка и от къде го купувате? Видях в рецептите, че пише обезмаслено сирене за мазане, но в Била не видях да има такова.

# 613
В България единственото подобие на сирене за мазане, което е подходящо за режима е на Екскуиза 0,2%. Мисля, че го има само в Кауфланд.
Аз ползвам един крем за мазане от Лидл, но той е 8% мазнини и не мисля че е подходящо за първа и втора фаза на режима, а аз за щастие отдавна вече съм извън тях, но закуската си ми остана палачинка от овесени трици намазана с такова обезмаслено крема сирене и някакво филенце. Yum

# 614
Smileys, Uncommon Благодаря Simple Smile

Да ви попитам какво сирене си взимате, като марка и от къде го купувате? Видях в рецептите, че пише обезмаслено сирене за мазане, но в Била не видях да има такова.

Аз си правя крем за мазне с обезмаслена извара, сол и малко кисело мляко/ за да е като крем/. Става перфектен крем за мазане и за похапване.

Общи условия

Активация на акаунт