Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 767
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Взех си наградата от Биодерма. Харесва ми, нищо, че нямам акне ...  Laughing
45 мл гел и 5 мл крем.
Ако купите до 31.10 крема в пълноразмерен вариант, ще ви изпратят 100 мл от гела безплатно  Peace

# 691
За играещите в Куинс - ако купувате 2 х 1 литър от Фантастико има скреч карти с награди: кутия сок Куинс Праскова, чаша или пуф.

# 692
# 693
Вчера намерих Троя с кодове,взех 5,то трябвало 6 за кафе машина. ooooh! Нищо де,ще взема още ,но въпросът ми е има ли и там "печеливши часове" като при други игри? Съмнявам се за машина,но поне кутия Фафли да спечеля.  Laughing

# 694
  • у нас
За вафли Хипер като регистрираш код веднага ли разбираш дали печелиш?

# 695
Да.
И при Троя е по-същия начин.

# 696
  • у нас
Ивекс,  bouquet  Значи не печеля  Sad

# 697
  • Сандански
Някой получи ли съобщение за потвърждение на доставка на термочаша от играта на нескафе с гиф?

# 698
Някой получи ли съобщение за потвърждение на доставка на термочаша от играта на нескафе с гиф?
При мен нищо, освен името ми в списъка...

# 699
  • Под Слънцето

Щели да звънят по телефоните. Така ми отговориха на стената си.

# 700
И на мен нито са ми писали, нито са ми звънели...Скоро няма ли да има ново теглене - сигурно и там всички ще спечелят и затова организаторите изчакват - за да не звънят поотделно за всяка чаша?

# 701
Безплатно тестване на шампоан и балсам Нивеа:
http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/10/spechelete-nivea-hairmilk.html

Успех!

# 702
И аз имам чаши от Нескафе и честно казано и да не ми се обадят за тях няма да се разсърдя Joy То аман от чаши. Виж за голямата награда е друго нещо Naughty

# 703
# 704
Смятам да докарам фафлите до 100 и ако нищо не се падне ще им ги пратя да си ръфат опаковките обратно   Crossing Arms
Ооо тези вафли Хипер,а аз се ядосвам за моите 30 кода и нищо. От Троя купих само 5 вафли и с втория код уцелих кутия с вафли. Може късмет да имаме за дрон Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Късмет на всички

Общи условия

Активация на акаунт