Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 117 045
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Аз винаги пресявам брашното и използвам точно такова сито - за мен е много удобно, а и събира голямо количество брашно Peace

# 196
Имам същото сито, но за 250 гр, за 4 лева от няколко години. Това на Лидл е за 500 грама.

# 197
  • Варна
Имате ли впечатления за ситото, което ще пускат следващата седмица? Удобно ли е и лесно ли е за употреба? За пекарната ми трябва ежедневно брашно и се чудя дали това сито би ме улеснило? Ако можеше и да го мери като го сее  Grinning
Ситото го коментирах още миналата година. Много е удобно, заема по-малко място. Остава въпросът с цената - доста висока. Същото сито в Икеа е на по-ниска цена (пак неръждаема стомана), за тези, които могат да го вземат от там или някой близък да им купи. Аз лично от Икеа го взех.

# 198
  • София
 Преди малко си взехме играчките.  newsm44
Загледах домашните комплекти, но не ми допаднаха.
Скоро си изхвърлих стария гофретник, та и аз се чудя на двойния от следващата седмица.

# 199
Здравейте,преди време пускаха уред за почистване на прозорци-доволни ли сте,върши ли работа ?
Аз съм от доволните  Peace

# 200
  • софия
Имате ли впечатления за ситото, което ще пускат следващата седмица? Удобно ли е и лесно ли е за употреба? За пекарната ми трябва ежедневно брашно и се чудя дали това сито би ме улеснило? Ако можеше и да го мери като го сее  Grinning
Ситото го коментирах още миналата година. Много е удобно, заема по-малко място. Остава въпросът с цената - доста висока. Същото сито в Икеа е на по-ниска цена (пак неръждаема стомана), за тези, които могат да го вземат от там или някой близък да им купи. Аз лично от Икеа го взех.
В ИКЕА е за 250 гр.

# 201
Преди малко си взехме играчките.  newsm44
Загледах домашните комплекти, но не ми допаднаха.
Скоро си изхвърлих стария гофретник, та и аз се чудя на двойния от следващата седмица.

Ако успееш да идеш на шатрата(виждам че си от София), там досега винаги е имало двойни гофретници, обаче от тези със сменяемите панели По 20-25 лева, вече не помня точно. Аз малко преди това си бях купила единичен гофретник от Кауфланд за около 15 лева и ме хвана яд, че после видях в шатрата за 20тина лева по-хубав.

# 202
  • Козлодуй
Днес ходих на Лидл купих си един от шивашките комплекти в кутията с калерчетата, взех си овлажнители за радиаторите, домашен комплект - не ми стои добре но топли. Обожавам техните ароматни свещи защото не пушат и наистина хубаво меришат ама тия дребните тия в чашите трудно се палят ако я загасиш и не изгарят до край. Simple Smile Раздаваха играчки и като попитах ми казаха че когато ми се обадят тогава ще има за мен за сега ме нямало в списъка Simple Smile

# 203
Здравейте,преди време пускаха уред за почистване на прозорци-доволни ли сте,върши ли работа ?
Аз съм от доволните  Peace

Доволни сме всички от уреда, но ако става въпрос за оня с резервоара за вода Peace
Щото гледам другата седмица само перо ще има...да не стане объркация Naughty

# 204
Какво мислите за универсалния прах за пране формил гел 40 пранета?

# 205
Здравейте,  имам нужда от 3 точки на лидъл - децата  някъде са ги запилели... а имам  заявена играчка и чакам да ми се обадят .Ще бъда благодарна някой ако може да ми помогне Heart Eyes

# 206
Нещо да кажете за Melangerie coffee pods?

# 207
Имам една излишна точка на Лидл.

# 208
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Здравейте  Simple Smile
Имам си нов хладилник и No frost  Mr. Green та трябва всичко да е в кутийки и фолио. Всеки път гледам на брошурите кутийките с капак, по няколко в комплект. Има ли някоя от Вас такива? Пластмаса ли са или има и стъкло? Доволни ли сте от тях?
Мога да ти препоръчам други кутии, не от Лидл. Но са по-скъпи.
Moже ли да споделиш от къде са кутиите,че и на мен ми трябват.
Някой дали ходи за дамските дом.комплекти,да знам дали да се разкарвам на обяд

С пластмасови и стъклени кутии е пълно не само в големите вериги, изключая в случая Лидл, но и във всеки магазин за домашни потреби и магазини 1 лев. И със сигурност цените са по-ниски от Лидл. Peace
Скоро бях гледала и в Т-макс.

# 209
Малко офф: В Икеа има хубави кутии, пластмасови - 16 броя за 7 лева, различна големина.
От другата седмица в Лидл си харесах потниците. Тези от миналата година не са ми мръднали. определено ще се запася с още  Peace

Общи условия

Активация на акаунт