Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 117 014
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Да ти кажа аз с количка едвам оцелях по обяд в Лидл в седмицата с прословутите якета. Жал ми стана за продавачката, която се мъчеше да ги подреди и каза, че в такива дни откарват и до 1 през нощта...

# 256
И аз бях там. Едва го намерих този Лидл. А той точно до Джъмбото.

Служителите си вършеха идеално работата. Като изключим, че чупливи неща се хвърляха от кашоните и естествено ставаха на парчета още с изсипването или ровенето. Усещането е, че разпродават бракувана стока (основно връщана или отлежала). И аз загледах гофретниците, но всички останали бяха с ужасно скъсани кашони и реших да не рискувам. На място не ми се гледаше дали са надрани плочите.

Взех си основно дреболии. Направи ми впечатление, че имаше различни пикови моменти - в един момент вътре беше пълен кошмар - товарните колички, бебешки колички и пазарни колички, които не могат да се разминат, в един момент на касите беше ужас, а имаше моменти, в които се търпеше. Към 5 вече лудницата стана невероятна и се ометох.

Най-много се дразня на разни заядливи бабки/лелки, които не пропускат да отбележат къде съм си помъкнала бебето или да съм излязла на дъжда, защото видиш ли плачело. Аман!

# 257
  • В една слънчева къща...
Точно гофретник ми трябва, че моят /не много ползван/ започна да залепва ужасно. Но този двоен сигурно е и голям, пък и не ми се дават толкова пари. Ех, защо няма шатри и при нас Simple Smile

# 258

Най-много се дразня на разни заядливи бабки/лелки, които не пропускат да отбележат къде съм си помъкнала бебето или да съм излязла на дъжда, защото видиш ли плачело. Аман!

А ти къде си си помъкнала бебето? Щото чудо има в шатрите.

# 259

Това сериозен въпрос ли е? Ние хората с бебета нямаме ли право да пазаруваме?! Като не им изнася да се изнасят те!!! И аз много се дразня на подобни коментари, но никога не си премълчавам!

# 260

Това сериозен въпрос ли е? Ние хората с бебета нямаме ли право да пазаруваме?! Като не им изнася да се изнасят те!!! И аз много се дразня на подобни коментари, но никога не си премълчавам!

Не смятам, че такава шатра е подходящо място за бебе. А здравето на бебето ми е по-важно от продажба на боклуци.

# 261
A някой видя ли да дозареждат? Щото, ако е било такава навалица, утре едва ли ще са останали кой-ззнае-колко-ценни и неизпочупени неща.

# 262
  • София
A някой видя ли да дозареждат? Щото, ако е било такава навалица, утре едва ли ще са останали кой-ззнае-колко-ценни и неизпочупени неща.
Пролетта случайно попаднах на шатра в Младост. Дозареждат. Изсипват от високо, народа се блъска като стадо. Аз издържах не повече от 15 мин. вътре. А не ми пречи бутаницата, тренирана съм.
Не бих причинила такова бутане на бебе или малко дете.
Ами озверялата тълпа щеше да ги помете. И за какво - за върнати боклуци или старомодни дрешки.

# 263
Хайде да си седим с бебетата до третата им година само вкъщи, а?
Разбира се, че ще ходя в шатрата, в мола, в кауфланд, в лидл, на море, във влака, в рейса и на всякакви обществени места с бебето, здравето му не е застрашено, спокойно!  Нека всеки си решава за себе и за бебето си.

# 264
Всеки си решава . Щом ти е толкова важно да ходиш в шатра.

# 265
  • Sofia
Много грозно изказване! Какво е това включване "Защо си помъкнала бебето в шатрите?" и "Щом ти е важно да ходиш в шатрите..."???

# 266
  • София

Ето ви шатрата 15 минути преди да "отвори"  Mr. Green

Аз съм ходила със сина ми, в пазарската количка нищо му няма, разглежда си, играе си с нещата, кротува. 

# 267
  • Бургас
Явно с бебетата освен в къщи, другаде не трябва да се появяваме. Все на някой пречим! Или в най-добрия случай сме некадърни майки! Crazy

# 268
  • София
Правят шатри и в Пловдив, имаше разпродажби миналата година и във Варна /но не съм сигурна, че беше точно шатра/
Във Враца пък имат склад с постоянно намален асортимент всеки ден. Все забравяме да отидем, когато минаваме от там, но няколко приятелки редовно си пазаруват.

# 269
Много грозно изказване! Какво е това включване "Защо си помъкнала бебето в шатрите?" и "Щом ти е важно да ходиш в шатрите..."???

Ходиш, щом ти е неотложно , обаче не мрънкаш.  Peace  
Скрит текст:
Да не говорим, че в някои държави сигурността на детето не я преценяваш само ти, и не можеш да го водиш със себе си, където ти скимне - там ако някой те докладва на социалните, те очакват маса проблеми. Тука е спокойно в това отношение - децата сами си се гледат - в градинките, на паркинга пред блока.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт