Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 117 012
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Стандартна гаранция - Ок, обаче как ще докажеш, че на бележката е точно този уред?!?  newsm78 Никъде не пише какво си купил, само "артикул" и цената. Даже понякога ги сортират и пише примерно - 7 x 5 лв. и т.н.
Наистина ми е чудно...

Иначе за бебетата. Всяка майка си знае, обаче да помъкнеш новородено или малко бебе, не мисля, че е добре. Скоро видях в претъпкан магазин баща носеше почти новородено в слинг/кенгуру. Главичката му клюмнала настрани, но таткото зает да разглежда стоките в магазина.  ooooh! Tired

# 286
,50 лв е тавата, най вероятно  е друг вид

# 287
,50 лв е тавата, най вероятно  е друг вид

Тази със стъкления капак ли? Имам я. Пека редовно в нея.

# 288
Да , мн благодаря, фурната ми е доста силна и се надявам с капак да не прргарят нещата.пише под 180 градуса да е фурната, мога ли на по висока да пека? А мога ли на котлона да запържвам и след това да слагам във фурната ястието?

# 289
  • Варна
Във Варна дали ще има шатри newsm78

Тази снимка(на шатрите ) хич няма да ме откаже,писнало ми е все да отстъпвам ,и аз не харесвах такива бутаници ,ама когато парите са кът ,хич няма да се замислям...
Отивам и се бутам и аз Crossing Arms Crossing Arms
Само да има и във Варна. newsm78

# 290
Опашки има периодично, за да няма струпвания вътре. Пускат по 10-20-30 човека, не е толкова страшно всъщност.

# 291
  • София
Момичета, къде точно се намира шатрата в Младост?

# 292

Не е в Младост, а на Ботевградско шосе.

# 293
Шатра в Младост имаше преди време.  Сегашната е на картинката.

# 294
  • София

Не е в Младост, а на Ботевградско шосе.

Благодаря, далече ми е, ще пропусна Simple Smile

# 295
  • София
Има ли някъде в сайта им инфо за тези шатри - къде са точно и от кога до кога? Аз не открих такова.

# 296
Някой да е ползвал спрея за почистване на фурни?:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=47583

И като цяло от кои препарати сте доволни, които са от понеделник?

Сгъваемата кофа и кошница ми изглеждат много практични..ще забърсвам по една от тях Simple Smile

# 297
Има ли някъде в сайта им инфо за тези шатри - къде са точно и от кога до кога? Аз не открих такова.
Момичета, ама какво повече искате като инфо?!?  newsm78 Направо ви се чудя.... хората ви казват - сега има, там и там, от толкова до толкова и т.н. Цялата информация ви се поднася без ваше усилие и вие пак недоволни...

Афродита, извинявай, ама наистина не разбирам какво допълнително може да те интересува за тези шатри?

И ние си взехме играчките, за тях не ми беше досадно, но сега с тези шатри много дразните.  ooooh!

# 298

Нали по-горе написах къде е сегашната шатра.
Обикновено седмица преди това пускат реклама по радиото и няколко дни преди да я открият има подобна карта във фейсбук и след това в сайта на Лидл.
Точни дати няма, когато си решат, правят шатри.

# 299
  • София
Някой да е ползвал спрея за почистване на фурни?:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=47583

И като цяло от кои препарати сте доволни, които са от понеделник?

Сгъваемата кофа и кошница ми изглеждат много практични..ще забърсвам по една от тях Simple Smile

Аз съм ползвала спрея доста добър е, не мога да кажа, че е от най - силните, но ме учуди, че изчисти всикчо - за тези пари очаквах само да замаже. Иначе съм доволна и от таблетките за тоалетна.

-------
6tastliva -
Скрит текст:
не знам какъв ти е проблема или просто днес си кисела, но досега четох само за 1 шатра - на Ботевградско. Може и аз да съм пропуснала нещо.  

Афродита, извинявай, ама наистина не разбирам какво допълнително може да те интересува за тези шатри?
Да те светна, ама София е голям град и ме интересува има ли и други шатри, къде се намират и с какво работно време са?
Редакция: Слагам уголемен шрифт за да не пускам нов пост - ако прочетеш може и да разбереш, че питам за други шатри, освен тази на ботевградско, аман от заяждане.

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 14:45 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

Общи условия

Активация на акаунт