Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 699
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 660
По-горе обясних. Това, че детето автоматично получава американско гражданство, по никакъв начин не се отразява на статута на родителите. Когато американското гражданче стане на 21 години, може да спонсорира родителите си за зелени карти. Ако са нелегални, остават такива, но пък могат да си заведат и отглеждат гражданчето извън САЩ.

Ясно. Ако се навия за второ ще раждам там. Не че ще тръгна да се местя ама пък нека има избор детето като порастне Simple Smile

# 661
Ако се навия за второ ще раждам там.
Няма ли да ти излезе солено? Това май е скъпа екстра там. Laughing Peace

# 662
Ако се навия за второ ще раждам там.
Няма ли да ти излезе солено? Това май е скъпа екстра там. Laughing Peace

Не. И сега където съм не е много евтино Wink

# 663
  • Sunshine state
Цитат
Това е абсолютно невярно.
Тук обсъждаме САЩ, за Европа не съм наясно.
Преди изказване на категорични мнения по въпроси, с които не сте наясно, вземете попрочетете малко.
Статута на родителите няма значение, родено ли е тук детето, то придобива американско гражданство.

Ок, извинявам се. Просто не мислех, че е толкова лесно някой да получи американско гражданство. Какво се случва с родителите, които са със статут нелегални? Питам от любопитство Peace
За тях не се променя нищо.  Peace

# 664
  • Down south
По-горе обясних. Това, че детето автоматично получава американско гражданство, по никакъв начин не се отразява на статута на родителите. Когато американското гражданче стане на 21 години, може да спонсорира родителите си за зелени карти. Ако са нелегални, остават такива, но пък могат да си заведат и отглеждат гражданчето извън САЩ.

Ясно. Ако се навия за второ ще раждам там. Не че ще тръгна да се местя ама пък нека има избор детето като порастне Simple Smile
Няма да си първата, нито последната, ако Тръм не промени нещо в това отношение.
Чвала съм хора да го правят. Идват, раждат тук и после се връщат с детето обратно.
 Целта е един ден детето да има по-голям шанс.

# 665
Да. Peace
Наши познати направиха така.
И двете ми деца са родени в Щатите, аз получих гражданство като се омъжих за мм, той пък има от дете.

# 666
Родителите на гражданин могат да получат път към озаконяване само ако са минали инспекция на границата и са извън статут.  Без такава и на 21 детето не може да ги спонсорира без да напуснат странта и да си изчакат бана.

# 667
Освен че дете, родено от чужденци в САЩ автоматично получава американско гражданство, дете родено в чужбина от американски граждани също е с американско гражданство ако се подадат нужните документи. Това последното се знае от малко хора. Особено българи върнали се в България и с двойно гражданство, хал хабер си нямат че може да си родят американче в България, стига да поискат. Даже е достатъчно само единият родител да е с американско гражданство, ако отговаря на някои условия.

# 668
Да. Peace

И двете ми деца са родени в Щатите, аз получих гражданство като се омъжих за мм, той пък има от дете.
Ивексче, след брак с американски гражданин не дават ли само зелена карта, и там после след Еди колко си години се подава за гражданство, не съм наясно.

# 669
  • Down south
Да, първо условна зелена карта и после останалото.

# 670
Нямах време да пиша, но да, аз имах зелена карта тогава. Peace

# 671
В Европа е обратното на САЩ. Детето получава гражданството на родителите, а не на държавата в която се ражда.

# 672
Да, първо условна зелена карта и после останалото.
И аз така знам.

# 673
  • Scotland
Освен че дете, родено от чужденци в САЩ автоматично получава американско гражданство, дете родено в чужбина от американски граждани също е с американско гражданство ако се подадат нужните документи. Това последното се знае от малко хора. Особено българи върнали се в България и с двойно гражданство, хал хабер си нямат че може да си родят американче в България, стига да поискат. Даже е достатъчно само единият родител да е с американско гражданство, ако отговаря на някои условия.
На мои пизнати детето е родено в Бг,но вече си има US паспорт. Само майка му е с американско гражданство Simple Smile

# 674
  • offshore & overseas
Родителите на гражданин могат да получат път към озаконяване само ако са минали инспекция на границата и са извън статут.  Без такава и на 21 детето не може да ги спонсорира без да напуснат странта и да си изчакат бана.
Това не го разбрах изобщо. newsm78 newsm78 newsm78
Какво излиза, че родителите трябва да напуснат страната, след като детето се роди ли? Или? Ако искат да получат гражданство, де, не по принцип.
Или просто искаш да кажеш, че трябва да пребивават легално в САЩ?
Не че ей ся шсъ втурна да раждам четвърто дете в непозната държава, но ми стана любопитно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт