Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 312
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 705
Cumbria   от колко години кандидатствате?

# 706
Cumbria   от колко години кандидатствате?

От 1  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 707
Е, добре е. Има хора дето слагат по една нула след единицата Simple Smile
Късмет!

# 708
 hahaha Аз със моите 15, какво да кажа?!?

Животът си продължава и това е.... Mr. Green

# 709
Значи може да се каже, че си лотариен човек Joy

# 710
Значи може да се каже, че си лотариен човек Joy

Толкова пъти съм виждала отказ, че вече не ми дреме!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Преди години си мислех как ще ме изтеглят /или мъжа ми/ и как заминаваме, как си оправяме нещата в България и т.н.  Mr. Green Сега хич и не помислям!  Whistling

# 711
  • Варна
След 3-тия отказ претръпнах аз  Laughing Ако стане - супер.Ако не - животът си продължава.

# 712
  • Scotland
Пет пъти отказ досега  Mr. Green Гадничко си е,даже доста, всеки път да споделиш,че пак си ударил гредата,но какво да се прави,късмет. Всеки път след отказа ми е адски криво и сдухано,после дойде време за ново подаване,пак надежда,докато чакаш е все надежда. Хем искам да идва май,хем не  Laughing

# 713
  • offshore & overseas
Според мен, за да не се вговнява човек тотално, не трябва да възлага прекалено много надежди на лотарията, ами да си чопли и други пътища и да си търси щастието. И тогава ако се окаже, че (пак) не е изтеглен, просто си казва „Жалко! Но какво пък, значи така е трябвало да стане.“ И си продължава смирено по пътя. Следващата година ако реши, пак може да си пробва късмета. И така, докато се получи, или докато му омръзне. Laughing

В моя случай все повече ми става ясно как шансът да ме изтеглят за втори път е в пъти по-значим, отколкото шансът да убедя лъв ми, че искаме да заминем. Но засега поддържам илюзията, че поне второто зависи от мене. Блажени са верующите. hahaha

# 714
  • Scotland
Според мен, за да не се вговнява човек тотално, не трябва да възлага прекалено много надежди на лотарията, ами да си чопли и други пътища и да си търси щастието. И тогава ако се окаже, че (пак) не е изтеглен, просто си казва „Жалко! Но какво пък, значи така е трябвало да стане.“ И си продължава смирено по пътя. Следващата година ако реши, пак може да си пробва късмета. И така, докато се получи, или докато му омръзне. Laughing

В моя случай все повече ми става ясно как шансът да ме изтеглят за втори път е в пъти по-значим, отколкото шансът да убедя лъв ми, че искаме да заминем. Но засега поддържам илюзията, че поне второто зависи от мене. Блажени са верующите. hahaha
То и ние сме на това дередже,аз по-лесно ще спечеля,отколкото да го убедя да зареже всичко тук и да тръгне  Mr. Green Амаааа,надявам се все пак. Предполагам всеки си живее живота и си се развива тук,странно е да се опреш само на лотария,ама пак си е гадно като видиш YOU HAVE NOT ....  Mr. Green

# 715
  • offshore & overseas
Е, аз говоря за специфична нагласа, която дори за по-голяма достоверност може да включва алтернативи. То ясно, че всеки си крета тук и се е установил по-малко или повече. Особено пък по-старичките като нас, на по 40 и кусур години.

На мен например няма да ми стане неприятно, ако не сме сред изтеглените. Естествено, ще се радвам много да спечеля, но ако не, здраве да е. Така е с всяка лотария. Мен по-скоро ме гризе любопитство дали или и нямам търпение да разбера какво е решила съдбата. Дали ще има върховен гавър или всичко ще е тихо, кротко и спокойно. Laughing

# 716
  • Scotland
Нямаше да ми е гадно ако в лотарията се участваше и имаше тегления по няколко пъти в годината   Laughing Laughing LaughingИначе,като се замисля, при нас ще е голям майтап ако чак сега ни изтеглят,или догодина,защото сме се захванали с нещо бая сериозно и ще сме пред много труден избор,но това не ме спря да си участвам за пореден път. Купон да става  newsm68

# 717
Здравейте! Дано 2017 ни донесе много здраве и успехи! Simple Smile Според вас(или някакви статистики), колко българи играят за зелена карта?  newsm78

Заповядай: цък

А за квотите по държави случайно да имаш линк? И един въпрос към всички - ако имаш двойно гражданство , можеш ли да кандидатстваш с второто придобито? Като гледам тук в Швеция няма много желаещи да емигрират към Щатите, но пък зависи и от бройката на квотите за съответната страна. Досега не съм подавала за зелена карта, но пък шведския климат нещо взе сериозно да ме изнервя и се замислям за някой топъл американски щат и се чудя следващата година дали да не си пробвам късмета, ако все още има лотария....

# 718
  • САЩ

А за квотите по държави случайно да имаш линк? И един въпрос към всички - ако имаш двойно гражданство , можеш ли да кандидатстваш с второто придобито? Като гледам тук в Швеция няма много желаещи да емигрират към Щатите, но пък зависи и от бройката на квотите за съответната страна. Досега не съм подавала за зелена карта, но пък шведския климат нещо взе сериозно да ме изнервя и се замислям за някой топъл американски щат и се чудя следващата година дали да не си пробвам късмета, ако все още има лотария....

Не знам да има квоти, честно казано.

За гражданството: какво ти е гражданството няма *никакво* значение. Важно е къде си роден / къде е роден съпруга или родителите ти.

# 719
Е, като не съм селектед, не съм, няма да ми е чак такава драма, както миналата година не ми беше.

Общи условия

Активация на акаунт