Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 332
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 690
  • Scotland
Весело посрещане и дано 2017-та е на късмет на всички ни Simple Smile

# 691
  • САЩ

Казват..,казват..., след като са ти обяснили вече няколко стотин пъти какъв късметлия си да заминеш и да живееш в най-великата държава в света. Crazy Laughing
За тази цел хората си имат и ''Наръчник на  емигранта'' около 100 стр. сбор от идеи и предложения как най-добре да се интегрираш! Whistling

Весело посрещане на Новата Година на всички и дано освен надеждата, ви донесе и късметът!

Е аз не съм стигнала още до момента, в който някой ще ми каже  #Crazy Надявам се на интервюто поне да си направят устата  Whistling

# 692
  • offshore & overseas
....Надявам се на интервюто поне да си направят устата  Whistling
За какво, за наръчника ли? Wink

Навремето четох някакви насоки онлайн, но бяха най-вече общи приказки. Thinking

Иначе намерих ето това, предполагам, че за него става дума по-горе (The Immigration Handbook: A Practical Guide to United States Visas, Permanent Residency and Citizenship, авторът звучи по славянски, по-точно сръбски - Ivan Vasic).

Набива се на очи и още едно издание по темата: U.S. Immigration Made Easy от Ilona Bray.

Доколкото схващам, от Амазон човек може да се сдобие само с безумно скъпите печатни издания. Тук-таме из нетя се дава възможност за изтегляне на PDF, но само с/у регистрация и данни на кк, което аз няма да направя, еле па сега, когато не знам изобщо дали има смисъл, но за вече избраните, на които предстои интервю/заминаване може инфото да е ползезно.

Ми, остава да пожелая на всички (нас) късметлийска нова 2017-та година, във всяко едно отношение!

И бъдете много, много здрави!! Hug

# 693
  • САЩ
Не бре, за казването на congratulations  Joy

Иначе MISHANA13 говори за ей това:
https://www.uscis.gov/sites/default/files/files/nativedocuments/M-618.pdf

# 694
  • offshore & overseas
Не бре, за казването на congratulations  Joy

Иначе MISHANA13 говори за ей това:
https://www.uscis.gov/sites/default/files/files/nativedocuments/M-618.pdf
Мхм, точно това бях чела... Mr. Green

# 695
Честита Нова Година! Нека новата година ни донесе, здраве, щастие, късмет,любов и зелени карти на всички, които го искат наистина! Желая го на всички от сърце!

# 696
  • Варна
Честита Нова Година!Бъдете здрави и дано тази година да има повече изтеглени в темата!Късмет на всички!

# 697
За много години и от мен, където и да сте бъдете здрави и благословени.

# 698
  • Fort Worth, TX
Да вдигна малко темата с 2 'новини', една не много добра и една сравнително добра. От 23.12.2016 immigrant fee се увеличава от 165$ на 220$. Това е такса, която всички, които минат успешно интервю трябва да платят, за да си получат след това зелените карти. Плаща се още преди да се замине за САЩ, като върнат паспорта с визата има инструкции как става заплащането.
А сравнително добрата новина е, че вече по време на медицинските прегледи изследват за Гонорея само урината, а не се прави по-гадното изследване, при което ти пъхат разни неща някъде си... Grinning  Laughing

И те това е.

Желая ви весело посрещане на 2017г! Бъдете здрави и щастливи.
Аз само да допълня,че таксата може да се плати и след пристигане в Сащ .Аз платих за моите синове близо 2 седмици след като бяха дошли.Дори дойдоха по-бързо от нашите платени в България. В паспорта слагат печат. Това е като зк за 1 г.Дотогава трябва да сте я получили и платили.С две думи. Не се шашкайте ако нямате възможност да я платите от Бг.Имате време затова и от Сащ.

# 699
Здравейте! Дано 2017 ни донесе много здраве и успехи! Simple Smile Според вас(или някакви статистики), колко българи играят за зелена карта?  newsm78

# 700
  • Scotland
Здравейте! Дано 2017 ни донесе много здраве и успехи! Simple Smile Според вас(или някакви статистики), колко българи играят за зелена карта?  newsm78
Мисля,че бях чела някъде из all.bg за такава статистика,но не мога да цитирам.Знам само,че по изчисление шансовете ни са около 1%  Grinning И все пак без да твърдя,май около 50 хил. българи подават

# 701
Да, май някъде около 50 хиляди подават.

# 702
  • САЩ

Заповядай: цък

# 703
  • offshore & overseas
За пръв път превъртях цялата статистика и честно казано съм шокирана единствено и само от цифрите за Германия. Shocked Всичко останало за мен има логично обяснение.

Освен пък това да не са потомствени германци, а разни други съмнителни елементи... Thinking

# 704
Вече дори и януари е към края си. Колко бързо мина времето от кандидатстването. Колкото повече наближава май месец, толкова повече изпадам в стрес.  Laughing Много ще ми е тъпо и гадно, като си споделяме резултатите след няколко месеца да напиша, че не съм избрана.  newsm11 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 ... И всяка година кандидатстване и отхвърляне, не ви ли е убийствено?  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт