Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 337
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 675
Искам да кажа, че ако родителите са недокументирани имигранти (взлезли нелегално без виза или каквато и да е проверка на граница), пълнолетния гражданин не може да ги спонсорира за зелена карта от тук. За да получат и гражданство след време е силно желателно да са плащали данъци през годините извън статут. 

# 676
  • някъде
Тъй като малко отместихме темата,ще се включа с въпрос.Аз и децата сме със зелени карти,получени с една година разлика.Когато аз получа паспорт,те автоматично ли вземат техните или изчакват една година след мен и минават същата процедура с интервюто?

# 677
Тъй като малко отместихме темата,ще се включа с въпрос.Аз и децата сме със зелени карти,получени с една година разлика.Когато аз получа паспорт,те автоматично ли вземат техните или изчакват една година след мен и минават същата процедура с интервюто?
Щом са получили карти, не значи ли, че са пълнолетни?
Щом са пълнолетни - значи нямат нищо общо с теб - нищо, че са ти деца..

# 678
  • някъде
На 10 и 6 са.Аз дойдох с годеническа виза и получих карта една година след брака.

# 679
На 10 и 6 са.Аз дойдох с годеническа виза и получих карта една година след брака.

newsm78 Нищо не разбрах. Значи не са зелени карти?

Ако са под 18 вървят пакет с теб.

# 680
  • някъде
Аз получих годеническа виза и заминах сама.След една година получих зелена карта.Кандидатствахме за визи за децата,минаха интервю в посолството,получиха визи и дойдоха.Около 9 месеца след това дойдоха техните зелени карти.Сега въпроса ми е за паспортите.

# 681
  • Down south
Децата ще могат да получат паспорти на база на твоя, ако са под определена възраст (18 год), ако не са променили нещо, защото не съм се интересувала много отдавна.

# 682
Daylily така е за Посолство/Консулство. Но мисълта ми беше друга, че може би чрез техните служби и сайтове може да се получава нужната информация и по тези теми.

# 683
Да вдигна малко темата с 2 'новини', една не много добра и една сравнително добра. От 23.12.2016 immigrant fee се увеличава от 165$ на 220$. Това е такса, която всички, които минат успешно интервю трябва да платят, за да си получат след това зелените карти. Плаща се още преди да се замине за САЩ, като върнат паспорта с визата има инструкции как става заплащането.
А сравнително добрата новина е, че вече по време на медицинските прегледи изследват за Гонорея само урината, а не се прави по-гадното изследване, при което ти пъхат разни неща някъде си... Grinning  Laughing

И те това е.

Желая ви весело посрещане на 2017г! Бъдете здрави и щастливи.

# 684
Мерси за инфото! Хич не ги мисля тези неща, но на някой ще са полезни...аз едва ли ще видя заветното "Congratulations..." Confused Mr. Green /то с моя късмет/

# 685
  • САЩ
Мерси за инфото! Хич не ги мисля тези неща, но на някой ще са полезни...аз едва ли ще видя заветното "Congratulations..." Confused Mr. Green /то с моя късмет/

Да ти кажа, ич не ти казват congratulations, като спечелиш  Laughing Явно осъзнават в какво те забъркват.

# 686
  • offshore & overseas

Да ти кажа, ич не ти казват congratulations, като спечелиш  Laughing Явно осъзнават в какво те забъркват.
hahaha

# 687
Ахахаха  Laughing  Mr. Green  Laughing  Това ми направи деня.
Е, аз също съм чувал, че казват нещо такова след като/ако минеш успешно интервюто...  Wink Wink

# 688
 hahaha

hahaha Joy

След 15 години вече даже и не се надявам!  Mr. Green

# 689
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ахахаха  Laughing  Mr. Green  Laughing  Това ми направи деня.
Е, аз също съм чувал, че казват нещо такова след като/ако минеш успешно интервюто...  Wink Wink

Казват..,казват..., след като са ти обяснили вече няколко стотин пъти какъв късметлия си да заминеш и да живееш в най-великата държава в света. Crazy Laughing
За тази цел хората си имат и ''Наръчник на  емигранта'' около 100 стр. сбор от идеи и предложения как най-добре да се интегрираш! Whistling

Весело посрещане на Новата Година на всички и дано освен надеждата, ви донесе и късметът!

Общи условия

Активация на акаунт