Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 955
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 240
Пусни със снимка от 2015та, ако имаш де.  Laughing
Защото е написано така, някак странно. Това, че не трябва да е по-стара от 6м. е ясно, но пък другото е интересно - '...Заявки за участие, които са със снимката от последното издание на програмата (DV-2017), ще бъдат дисквалифицирани.' Та за това - пробвай със снимката от DV-2016.  Rolling Eyes Hug

# 241
  • ES
Аз нямам да имам физическа възможност да правя нова снимка, вероятно ще пусна с миналогодишната, и каквото такова.
Лъки, цъкни сА с телефона

# 242
Здравейте, скоро се 'зарибих' по идеята за участие в Лотарията. Вече пуснах моя апликейшън като преди това изчетох тази тема и темите от предишните години - информацията, която споделяте е наистина много полезна!

От чисто любопитство исках да попитам има ли тема, в която пишат хора, които вече са спечелили и живеят в САЩ, за техните впечатления, трудности, успехи и въобще как се оправят там?

# 243
  • Beyond the stars
Здравейте, скоро се 'зарибих' по идеята за участие в Лотарията. Вече пуснах моя апликейшън като преди това изчетох тази тема и темите от предишните години - информацията, която споделяте е наистина много полезна!

От чисто любопитство исках да попитам има ли тема, в която пишат хора, които вече са спечелили и живеят в САЩ, за техните впечатления, трудности, успехи и въобще как се оправят там?

Няколко хиляди в all.bg  Wink

# 244
  • Sunshine state
Лъки, и аз те съветвам да се снимаш с телефона - по-добре така. Peace

# 245
  • offshore & overseas
Да, ама според условията нямало да се приемат такива снимки, поне не и ако телефонът не разполага с хай тек камера.

Цитирам от тук: „...snapshots, magazine photos, low quality vending machine or mobile phone photos, and full-length photographs are not acceptable.“ Тоест, нискокачествени снимки от кабина или от телефон няма да бъдат приемливи също.

Според мен обаче това важи по-скоро за снимките за визи. За участие в лотарията може би ще направят изключение, знам ли. newsm78 Все пак са го пуснали като уточнение за всички снимки, включително и за лотарията.

Ох, ние още не сме се снимали, все не намирам време. Пък то таймерът си цъка...

# 246
Интересно ми е тези 50 000  места които са от всички страни които могат да участват какъв е шанса да изтеглят някой от България ?

# 247
  • с трима мъже :)
Привет и тази година Simple Smile
Някой може вече да е питал напред, не съм изчела всичките страници дотук.
Къде е линкът към валидатора на снимки?

# 248
Едва ли ще я докарам според изискванията. Ще пусна с миналогодишната, от попредната година не я пазя. Брат ми вече го накарах да пусне, и пуснал със старата.
Благодаря ви за съветите Hug
Пупитка радвам се че влизаш в темата, спомням си вашите снимки, беше ги показала тук, усмихнати и тримата...как сте, предполагам сте устроени вече.

# 249
  • ES
Привет и тази година Simple Smile
Някой може вече да е питал напред, не съм изчела всичките страници дотук.
Къде е линкът към валидатора на снимки?
И на първата страница го има  Peace
Що да не може с телефон, ние мината година така се цъкнахме, не, че ни избраха де, но не е било заради снимките. Фиона (една мама, която пише тук, изтеглени предходната година) цялото семейство са били с такива снимки, домашни,с телефон.

# 250
  • с трима мъже :)
Мерси, намерих валидатора. Снимките ни са екстра (в онова фото, дето тук ми го препоръчахте миналата година, в Студ.град).

Мина ми един въпрос: дали има значение как попълваме формуляра: с главни или малки букви  newsm78

# 251
  • САЩ
Интересно ми е тези 50 000  места които са от всички страни които могат да участват какъв е шанса да изтеглят някой от България ?

Досега всяка година има по 600-800 изтеглени. Не е малък. Не е и голям, но не е чак толкоз зле, като при тотото  Laughing

# 252
  • Пловдив
Пупитка,и аз да питам...харесва ли ви там?Как е Американската мечта? Grinning

# 253
  • offshore & overseas
Аз уж нямаше да пиша по повод снимките. hahaha

Според мен объркването и паниката идват от там, че на сайта няма ясно разграничение между изискванията за снимките за визи и изискванията за снимките, които пускаме за лотарията. И така хората приемат, че за лотарията непременно трябва да се участва с официални снимки, което води до излишен fuss. Пък то може би е достатъчно да се направят простички, но ясни и  добре оразмерени снимки, вкл. и домашно производство. Та нали когато ме изтеглиха, бяхме си направили такива. Peace

После вече, не помня точно на кой етап, се снимахме пак за офицЯлно и даже вчера си гледах пластиката на зелената карта (да, пазим си ги) - там фигурира снимката, направена във фото Венчо (2х2 инча). Mr. Green

# 254
  • Варна
Мерси, намерих валидатора. Снимките ни са екстра (в онова фото, дето тук ми го препоръчахте миналата година, в Студ.град).

Мина ми един въпрос: дали има значение как попълваме формуляра: с главни или малки букви  newsm78
Можеш ли да ми го пратиш. Не успявам да го намеря.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт