Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 856
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 375
  • offshore & overseas
Само да отчета, че днес се ля кървава пот от мене във връзка с оразмеряването на деЦките снЕмки. Първо, оказа се, че след преинсталирането на Уиндоуса, съм пропуснала да си инсталирам Фотошоп „крак“, та се наложи да използвам трайъл вържън. Второ, то убу кроп и имидж сайз, ама докато нагодя пропорциитееее... Проверките ги правих ето тук. Мнооого точен сайт е тва. Иначе т.нар. Photo Tool оставя бели ленти отстрани (някаква рамка), което много ме дразни и не разбирам защо се получава. Помня, че и някой друг се беше оплакал. Сега остава да се снимаме и ние с лъвю и с Бога напред. Joy

П.П. И този път явно ще се фаща последния влак.
П.П.1 А снемките са супер готини, почти в стил Хелоуин - Людмила има мустаци от гроздов сок, Калина гледа на кръв, а Никос се хили кат тиква (не е с отворена уста, ще мине за естествена усмивка). Ще се гътна, но други няма да направя.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 17:03 от Мяуче

# 376

@AdoraBelle Здравейте,

Това означава, че нито един от двама ни не вписва другия и можем да заминем заедно , само ако сключим брак.  Правилно ли съм разбрала ?

# 377
Здравейте,

Не успяхме да намерим отговор на нашият въпрос и затова искам да ви попитам. Нямаме брак с мъжа, с когото живея, но имаме дете. В такъв случай с какаъв сатут се вписваме двамата ?

Благодаря ви!

И двамата се пишете Сингъл (или разведени, вдовци, какъвто ви е статута); и двамата пишете детето. Дай Боже да спечелите, можете да се ожените и да подадете ДС-а като женени.

Здравейте,

Това означава, че нито един от двама ни не вписва другия и можем да заминем заедно , само ако сключим брак.  Правилно ли съм разбрала ?

# 378
Да, не се вписвате един друг, и двамата вписвате детето.

# 379
...и да, ако някой от вас е изтеглен, може да заминете заедно само ако сключите брак.  Rolling Eyes Wink

# 380
  • Сф
Здравейте
Някой да знае фото в Овча купел 1, 2 или старата част - където снимат за зелена карта?

И аз днес търсих, според гугъл има до бл 411, до Сосиете банк( на пазара). Утре ще ходя да гобтърся и да се снимам.

# 381
  • САЩ

@AdoraBelle Здравейте,

Точно така. Освен, разбира се, ако не спечелите и двамата, което е ... леко невероятно като възможност, но невъзможно Simple Smile Но за да може да замине единия на база на визата на другия, трябва да сте женени.

Много, МНОГО е важно и двамата да си впишете детето!

# 382
Само да отчета, че днес се ля кървава пот от мене във връзка с оразмеряването на деЦките снЕмки. Първо, оказа се, че след преинсталирането на Уиндоуса, съм пропуснала да си инсталирам Фотошоп „крак“, та се наложи да използвам трайъл вържън. Второ, то убу кроп и имидж сайз, ама докато нагодя пропорциитееее... Проверките ги правих ето тук. Мнооого точен сайт е тва. Иначе т.нар. Photo Tool оставя бели ленти отстрани (някаква рамка), което много ме дразни и не разбирам защо се получава. Помня, че и някой друг се беше оплакал. Сега остава да се снимаме и ние с лъвю и с Бога напред. Joy

Аз се бях оплакала. Това със сканирана снимка или с дигитална? Понеже на мен само със снимка на хартия ми се получаваше, оставяше тея рамки и нямаше оправия. Накрая ъплоаднах дигиталната снимка която беше голяма и нямаше какви ленти да оставя, защото имаше достатъчно място за кропване (Ако разбираш). Ти справи ли се в крайна сметка? Този сайт, който си посочила и аз го ползвах.

# 383
  • София
Привет!
Имам два въпроса:
1. Снимка на малко дете - с бретон върху 2/3 от челото или без него, закрепен над челото с две тъмнокафяви малки фиби?
2.  Полувисше образование /някогашно/ как се посочва? Или е по-добре да се спре до средното?

# 384
  • София
Привет!
Имам два въпроса:
1. Снимка на малко дете - с бретон върху 2/3 от челото или без него, закрепен над челото с две тъмнокафяви малки фиби? - моето има бретон и я снимах с него. Не съм слагала фиби, а и Photo tool-а ми я одобри.
2.  Полувисше образование /някогашно/ как се посочва? Или е по-добре да се спре до средното?

# 385
  • Варна
Много неща ни се случиха в последно време и се забавих, не сме се снимали, не съм подала още.До кога беше  срока??
Трябва да оразмеря на детето снимката, само тя има актуална.Линкът на първа страница ли беше най-удобния или имаше и друг?

# 386
  • София
Привет!
Имам два въпроса:
1. Снимка на малко дете - с бретон върху 2/3 от челото или без него, закрепен над челото с две тъмнокафяви малки фиби? - моето има бретон и я снимах с него. Не съм слагала фиби, а и Photo tool-а ми я одобри.
Алекс, Фото туул-ът не е ли програма за оразмеряване на снимки?

# 387
Здравейте,

имам едно питане. Гледам, че всеки ползва някакви програми за оразмерява снимки. Онзи ден подавах за на мъжа ми брат му и жена му с детето. Използвах photo tool-a от самата лотария, който ме накара само да сложа лицето в определените размери и да crop-на снимката. Чудя се, дали нещо съм пропуснала, възможно ли е сега да не са ок снимките?

# 388
  • Сф
Друга година имаше photo validator, но тази година нещо не го намирам. До 7 ноември е срокът.
ММ вече се снима, днес вкъщи снимах бебето и само аз останах. Пробвхаме се вкъщи да се снимаме, ама нещо тулът не одобри снимките ни и не ми даде да ги кропна. Така че смятам, че тулът действа и като валидатор и ако не е подходяща снимката няма да даде да я оразмериш.

# 389
  • Варна
Значи имам още малко време.Утре отивам да се снимам, макар че имам същата неползвана снимка от миналата година.Ама не ми се рискува заради едната снимка....

Общи условия

Активация на акаунт