Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 720
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 770
В алл.бг все още нищо няма  Thinking Странно, аз очаквах по-голям наплив от печеливши там веднагически.  Thinking Айдее не се скатавайте, кой спечелиии  Laughing Laughing Laughing newsm44
Еми то там само хапят, как да се похвалят хората Joy
На мен все още не ми зарежда сайта #Cussing out

# 1 771
  • София
Тъкмо отивах към all.
Ще завалят скоро.

# 1 772
В алл.бг все още нищо няма  Thinking Странно, аз очаквах по-голям наплив от печеливши там веднагически.  Thinking Айдее не се скатавайте, кой спечелиии  Laughing Laughing Laughing newsm44
А ти?

Не съм проверявала, няма да издържа на болката  Joy Ще изчакам...малко

# 1 773
  • Sunshine state
И аз се зачудих за all-а. Никой не казва, скатават се, да не ги погнат с факлите. Mr. Green  hahaha
Честито на Мяу и Джинкси за хубавите новини!  Heart Eyes Важните неща от живота!  Hug

# 1 774
  • Scotland
И аз се зачудих за all-а. Никой не казва, скатават се, да не ги погнат с факлите. Mr. Green  hahaha
Честито на Мяу и Джинкси за хубавите новини!  Heart Eyes Важните неща от живота!  Hug
bouquet

# 1 775
Участвам за втори път в лотарията. Силно се надявам този път да съм от късметлиите.  Praynig

# 1 776
  • Down south
Тъкмо отивах към all.
Ще завалят скоро.
И аз погледнах там. Има само греди. За сега.
 Там се появяват, като осъзнаят какво става и започнат да търсят инфо.

ПП Още не съм проверила за сестра ми. Опитах, но системата е натоварена.

# 1 777
  • София
И когато изтрезнеят

# 1 778
  • ES
А в нашата анкета как станаха 5?

# 1 779
Изтеглили са ме. Бях забравил, че участвам. Помагах на приятелка с попълването, тя на майтап каза "Пусни и ти, заедно да ходим". И нея също са я изтеглили. Много се радвам за нея.

# 1 780
Изтеглили са ме. Бях забравил, че участвам. Помагах на приятелка с попълването, тя на майтап каза "Пусни и ти, заедно да ходим". И нея също са я изтеглили. Много се радвам за нея.

Много честито!!!!!!!!!!!!  newsm45 newsm45 newsm45

# 1 781
  • Sunshine state
Честито!  bouquet

# 1 782
  • Scotland
Това е то! като си му е писано на човек, ще си го изтеглят  bouquet

# 1 783
Е, аз нямам намерение да заминавам:). Но ви благодаря.

# 1 784
  • Scotland
Е, аз нямам намерение да заминавам:). Но ви благодаря.
E, a защо участваш тогава ?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт