Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 553
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 950
Има ли някои с миналогодишна снимка да е спечелил тази година или да му излиза has not been selected?

# 1 951
Аз попитах  Grinning Ами чудесно, но ето че тук има и други пишещи, и харесващи живота в Америка, така че не е гаранция. Всеки само има да си извървява път, за никой не е еднакво  bouquet

Не знам. На мен ми е странна цялата тази истерия. Опитвам се да разбера какво хара хората да смятат, отивайки в САЩ непременно ще просперират.
Странно ми е как харесват живота там след като огромната част от пишещите никога не стъпвала там.
Тук има пишещи, които живеят там  Wink А отделно имаме познати, приятели, роднини, няма еднкаво мнение..би било лудост да е така. Всеки трябва да опита, според мен, каквото иска и да прецени.

# 1 952
  • Scotland
Има ли някои с миналогодишна снимка да е спечелил тази година или да му излиза has not been selected?
Да, това ще е много важно инфо, за да се убедим, че все пак миналогодишните ги режат наистина.

# 1 953
Гледайте добре  номера, да не би някъде да има 0 /нула/ а да пишете О /буквата/ . Или наистина при попълването на формата да сте сменили местата бащиното и фамилното име.

# 1 954
  • Scotland
Ice lady, ВИНАГИ има път назад  Wink - напред, обаче, не винаги  Grinning Идете, поживейте, ако не е вашето място, България си е тук  Wink Да няма после един ден да съжалявате или просто да се чудите как е щяло да бъде, ако...  bouquet
Точно затова съм слконна да замина,колкото и да не ми се иска.Не искам цял живот да се питам как е щяло да е там.Не искам цял живот ММ да ме обвинява мислено,че съм пропиляла големия шанс за измъкване от нашата държава.Затова само напред и дано да имаме късмет.Надявам се да не съжалявам никога за взетото решение.
Успех, хора  bouquet bouquet bouquet

# 1 955
Мерси, Джинкси! Поне не сме дисквалифицирани....
На тези, които спечелиха ЧЕСТИТО и не се колебайте-опитайте поне.
За протокола аз лично имам семейство там (американци), прекарвам доста време от годината там и мъжа ми е живял там повечето време от живота си. Така че  имам представа и определено ми харесва много Simple Smile

# 1 956
  • на малък остров в океана
И ние сме NOT SELECTED. Участваме от 2006 почти всяка година и нищо досега.
Снимките ни са актуални, от телефон. Нали изрично писаха, че искат актуални и не посмях със стари да кандидатстваме.

Честито на спечелите и стиснати палци за непроверилите!

# 1 957
  • Scotland
Не се стърпях и проверих - HAS NOT BEEN SELECTED  newsm45 newsm45 newsm45 Айдееее, на есен с песен и кака ви пак  Joy Joy Joy

# 1 958
  • София
Джинкси и аз така,не съм проверила нито за мен нито за м.Ще изчакам поне меркурия да си иде  Joy

# 1 959
  • offshore & overseas
Море!, просълзих се от кеф за сестра ти! Grinning

Но жалко пък за Пупиткината сестра. Confused

Относно високия процент „спечелили“ в анкетата, според мен има и доста фалшиви резултати. Даже имам и конкретни подозрения, но няма да навлизам в подробности. Те се знаят кои са и що са. Mr. Green

Това с невалидното инфо е странно, но не звучи като дисквалификация. Продължавайте да опитвате.

My Лъвю HAS NOT BEEN SELECTED. Като му споделих, се изгъбарка, че цял ден сега нямало да може да работи от мъка. Laughing Аз не съм чак разочарована, но не съм и супер радостна. Sunglasses

Остава да проверя и моя резултат, ама може би утре. Crossing Arms От др. страна, защо да чакаме?

Е, щом Jinxey се осмели, и аз ще проверя.

Ама много ми е тъпо точно за нея, за мен няма да ми е толкоз тъпо. Sad Sad Sad

П.П. Все пак не се знае, може да има шанс, до септември ще се надяваме.

# 1 960
  • София
Не се стърпях и проверих - HAS NOT BEEN SELECTED  newsm45 newsm45 newsm45 Айдееее, на есен с песен и кака ви пак  Joy Joy Joy

Джинкс, не страдай, така е трябвало да стане, вярвам, че е за добро  Hug

# 1 961
  • offshore & overseas
Упс, и аз не съм от избраните тоз път. hahaha

Ае, може би лейтър, ако не - догодина пак ще опитаме. И така докато има лотария. Mr. Green

# 1 962
Това за снимката не е съвсем вярно, моят апликейшън бе със снимка отпреди 3 три години, която формално отговаряше на техническите изисквания. А моята приятелка използва снимката с която е кандидатствала миналата година.

# 1 963
За статистиката - ние за 7ми(мисля) път сме греда. С актуални снимки. Не го приех зле, вече май ми е почти безразлично. Надявах се тайничко  Blush

Вече от почти 5 години живеем в друга държава, за спорта сме в играта.  Mr. Green Явно все пак ни се ходи все още, щом продължаваме да пускаме. Макар, че половинката вече доста се дърпа. И двамата сме били неколкократно в Щатите, ММ живя 2 години там.

# 1 964
HAS NOT BEEN SELECTED
......

Общи условия

Активация на акаунт