Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 520
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 100
  • САЩ
Знам, че преди години да участваш май струваше 100 долара? Кога спряха това заплащане? Laughing

Аз откакто участвам - 2006 май  - никога не е имало такса.

# 2 101
Знам, че преди години да участваш май струваше 100 долара? Кога спряха това заплащане? Laughing

Аз откакто участвам - 2006 май  - никога не е имало такса.

Брех, много ме хвана яд сега  Joy

# 2 102
  • САЩ
Аааа, извинявай.

Плащах бе, плащах, много пари искаха, че и кръв от девица. Проблемът дойде, като свършиха девиците около мен  hahaha

# 2 103
  • offshore & overseas
Никога не се е плащало за лотарията, но има разни мошеници, които искат пари, за да ти попълнят правилно заявлението за участие. Че то голямата философИя. Обаче има хора, които им се връзват, въпреки всички предупреждения на официалния сайт и пр.

Още през 2003 г. беше фор фрий, да те е яд сега, Cumbria. Joy

# 2 104
Никога не се е плащало за лотарията, но има разни мошеници, които искат пари, за да ти попълнят правилно заявлението за участие. Че то голямата философИя. Обаче има хора, които им се връзват, въпреки всички предупреждения на официалния сайт и пр.

Още през 2003 г. беше фор фрий, да те е яд сега, Cumbria. Joy

Ами то до 2012-та е нямало как да участвам така или иначе. А за 2003та сигурно съм била в детската градина  Laughing Laughing Ама виж 5 години изтървация гадно си е

# 2 105
  • Sunshine state
Никога не е било платено, ама някои хора не могат да се оправят с попълването и плащат, за да им попълнят апликейшъна.
Това с девиците..  hahaha Прибави към него и мигла от хималайска мечка и рецептата за участие става .. baby_neutral Crazy
Айде дано проблемите с проверяването при някои да се окажат на късмет!

# 2 106
Pupitka, а дано, ама надали.

# 2 107
  • САЩ
Понеже отворихме темата, искам да го напиша, че дано бъдещи участници не се опарят.

НИКОГА и ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА не се доверявайте на такива фирми.

Да, те обясняват, че само ще ви попълнят документите и един вид, ще са посредник.
Какво наистина се случва: взимат ви супер малка такса за документите уж ($20 - $50) и ви пускат апликейшъна както трябва. Но слагат техния мейл адрес и не ви дават номера.

Случайно ако спечелите ви се обаждат и ви казват, че трябва да платите $1000 - $2000 долара, за да ви попълнят ДС-а. Вие ако нямате номера за проверка, сещайте се, че нямате и друг избор.

Да не говорим, че ако не спечелите ви карат пак да се занимават с вас следващата лотария. И ви пускат апликейшън независимо искате ли , не искате ли, Така че и да си пуснете сами - автоматично ви дисквалифицират, щото имате повече от 1 апликация.

повтарям, НИКОГА не се занимавайте с такива хора. Ако не можете да се справите с формите, все познавате някой, който знае достатъчно английски. И да не познавате - помолете някой от нас или от ол-а да помогне!

# 2 108
  • София
За съжаление не сме изтеглени.
Греда за трети път

# 2 109
греда , но живота не само лотарии!  Naughty Blush  успех на останалите!

# 2 110
Здравейте! Тази година за първи път участвам като проверих ми изписа: "Въз основа на предоставената информация вписването не е избрано за по-нататъшна обработка за електронно многообразие", мисълта ми е това значи ли че нещо съм объркал при попълването на заявката и не са ме допуснали до избирателния списък или просто не съм изтеглен?

# 2 111
Здравейте! Тази година за първи път участвам като проверих ми изписа: "Въз основа на предоставената информация вписването не е избрано за по-нататъшна обработка за електронно многообразие", мисълта ми е това значи ли че нещо съм объркал при попълването на заявката и не са ме допуснали до избирателния списък или просто не съм изтеглен?

Не сте изтеглен

# 2 112
Все още ми дава грешни данни.
Имам скрийн шот, пише си съксес значи ми е въвело данните. Вкарвам номера, фамилия, година на раждане и код... и не става. Мъжа ми е не, и свеки е не, аз съм грешна...ами сега?

# 2 113

Същото ми излиза и на мен.

# 2 114
So Lucky*, и аз и мъжа ми сме с невалидни данни според системата. Опитах и от лаптоп, не става и не става. Ако наистина е някакъв бъг, да се надяваме, че по-бързо ще го коригират.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт