Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 458
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Спирам да разводнявам темата,за мен самота и скука са две различни чувства,първото е ясно трудно се преминава през него,даже и не се.Второто се преборва с работа,пари и книжки Wink
Чакам да се похвалят още от форума,не се ли оправи тази система?

# 2 191
Точно опитах, очевидно още работят... Дано стане до ден-два, защото това нетърпение е ужаснооо.

# 2 192
Ако оттук спечели 18 годишен това означава ли, че може да вземе и родителите си тъй като в САЩ 21 годишните са пълнолетни? newsm78

# 2 193
Здравейте. Чета редовно темата и за мое съжаление се включвам с 2 not selected entries от мен и приятеля ми. За втора година участвахме и толкова силно желаехме да бъдем изтеглени, но не било писано. 4 лета прекарахме в Америка на бригади и толкова много ни влече тая страна, ама ей на - нямаме късмет явно .. засега  Laughing
Желая късмет на всички, които все още не могат да проверят резултатите си.
В този сайт http://britsimonsays.com/dv2018-information-entered-not-valid-update-2/  се качва актуална информация за проблема - очевидно е нещо доста глобално. И тъй като надеждата винаги умира последна и припомняйки си случката от 2012г.  Laughing , въпрос към тези със съобщението information not valid - кога се регистрирахте за участие? Знам, че шансът да са направили подобен гаф като 2012 и да има повторно теглене е нищожен, а и също се радвам за вече изтеглените хора, ама пуста надежда  Weary

# 2 194
Здравейте. Чета редовно темата и за мое съжаление се включвам с 2 not selected entries от мен и приятеля ми. За втора година участвахме и толкова силно желаехме да бъдем изтеглени, но не било писано. 4 лета прекарахме в Америка на бригади и толкова много ни влече тая страна, ама ей на - нямаме късмет явно .. засега  Laughing
Желая късмет на всички, които все още не могат да проверят резултатите си.
В този сайт http://britsimonsays.com/dv2018-information-entered-not-valid-update-2/  се качва актуална информация за проблема - очевидно е нещо доста глобално. И тъй като надеждата винаги умира последна и припомняйки си случката от 2012г.  Laughing , въпрос към тези със съобщението information not valid - кога се регистрирахте за участие? Знам, че шансът да са направили подобен гаф като 2012 и да има повторно теглене е нищожен, а и също се радвам за вече изтеглените хора, ама пуста надежда  Weary

Аз пуснах 3 апликации на 22.10.2016 около 20часа българско време, от и едната (моята) показа, че не съм избрана Simple Smile  Peace

# 2 195
  • София
Защо сте убедени, че ще си изиграете картите правилно? Това ми е интересно.

Джинкс, нищо не ми липсваше докато бях в Щатите. Но аз отидох там за да уча занаят а не за да се устройвам. И нищо не ми е липсвало, можеш да си сигурна.

Странно как свързваш отегчението, със това което казваш че си имал. При теб всичко наред ли е ???
Осъзнаваш ли какво пишеш  Simple Smile

# 2 196
  • при моите любими

Като каза скучно и аз имам един пример за ЗК-овци, на които им беше скучно там, но до определена възраст. Момчето е най-добрия приятел на ММ, но когато е на около 13-15 години, родителите му печелят зелена карта и заминават. Въпреки, че живеят в Чикаго, в голяма българска общност. Излизат и комуникират предимно с българи и имат много приятели, момчето така и не му се седи там. На възраст между 20-30, с приятелката си, която също е българка, постоянно си идваха в България, заради купоните, по-интересния и забавен живот. Пробваха се на няколко пъти да правят бизнес, но нещо все не им се получаваше и се връщаха там, при скучното. И те така го наричаха. Но там бяха родителите им, много добре устроени във времето и там финансово бяха отлично. Към днешна дата той е на 35+ имат малко дете и дори и не споменават за връщане тук в БГ, дори и 2 години не са идва и през лятото. Просто приоритетите и ежедневието им е вече различно и вече не им е скучно, а добро, сигурно и с много повече възможности от тук.

# 2 197
"Полудях Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ " - пожелавам ти късмет за останалите 2! Сега чета нова, доста забавна теория за проблема.  Laughing За разлика от 2012, когато entry-тата на хората се съхранявали според датата на подаване и съответно бяха изтеглени само първите подали, сега entry-тата се съхранявали по азбучен ред. Съответно хора с фамилия, започваща с определена буква получават съобщението information not valid. Звучи доста забавно, но кой знае  Laughing От нас по едно Г и К not selected  Laughing Късмет отново на всички, които не могат да си проверят резултата все още - дано чакането ви си заслужава  Hug

# 2 198
Другото, което ми се върти в главата е наистина да се създаде точкова система. ДА НЕ СЕ МАХА ЛОТАРИЯТА, защото точковата система е за хора, които отговарят на определени изисквания, образованието е приоритет. Лотарията е суперска, защото дава шанс на хора без образование да си подобрят живота, в пъти!!!, но да е само тя не стига сякаш
Според мен точковата система би имала подобна участ като H1B визите. Близо 3/4 от визите се взимат от хора от Индия и Китай. Предполагам и, че би давала предимство на хора, завършили част от образованието си в щатски университет и реално шансът би по-малък и от този при лотарията.

Ако оттук спечели 18 годишен това означава ли, че може да вземе и родителите си тъй като в САЩ 21 годишните са пълнолетни? newsm78

21 години за пълнолетие се отнасят само за употребата на алкохол и залагания. На 18 имат повечето от  правата на пълнолетен. За съжаление мисля, че не могат да заминат заедно, но споносрирането на родител след получаване на гражданство е сравнително лесна и бърза процедура.

# 2 199
  • София

21 години за пълнолетие се отнасят само за употребата на алкохол и залагания. На 18 имат повечето от  правата на пълнолетен. За съжаление мисля, че не могат да заминат заедно, но споносрирането на родител след получаване на гражданство е сравнително лесна и бърза процедура.

А и мисля, че вече при 18 г. той сам си попълва документи за зелена карта, а и родителите май не го декларират като малко дете. И ако той спечели заминава сам. Знам, че в документите за ЗК до определена възраст се декларират деца, а после вече дори и родителя да спечели детето ако е над определена възраст не може да замине с тях.
Браво на момчето/момичето което е спечелило. Успех и да му/и се наредят нещата по най добрия начин.

# 2 200
  • Sunshine state
От нас по едно Г и К not selected  Laughing Късмет отново на всички, които не могат да си проверят резултата все още - дано чакането ви си заслужава  Hug
hahaha
Теориите са ми супер интересни винаги. Аз пък обичам да има някакъв бъг - голям съспенс е, нещо се случва. Инче всеки си проверява и точка, а така - с дни продължава историята.  Crazy И при нас нали го имаше онова session time out и всички, които го виждаха, бяхме изтеглени. 3 дни място не можех да си намеря и счупвах всички устройства от проверки.  Mr. Green Whistling

# 2 201
  • Варна
Сестра ми е с фамилия започваща с "К"и е изтеглена.Ние не сме с ММ.Тя подава или в средата или в края на месеца, ние в края с ММ.
Ако изобщо има някакво значение....

За реализацията - аз имам примери с приятелски семейства, които успешно са се реализирали в Щатите и такива, които и в Бг и в Щатите работят една и съща работа / шофьори, сервитьори и т.подобни/ и е факт, че тези вторите в България едвам връзваха месеца и им беше трудно, а сега в Щатите изобщо не е така.Е не тънат в охолство, но водят нормален живот, позволяват си и почивки и някои удоволствия, които в България, не можеха да си позволят.И не искат да се връщат.То на тяхно място кой би искал.
И изобщо плановете, реализацията, възприятието и щастието са си много субективни неща.Пък и на някого като не му хареса в Щатите - България си е тук, ако не ще в България, има и други места.

# 2 202
  • Scotland
Не всичко е пари, когато ги имаш  Wink Всички знаем пирамидата на Маслоу  Sunglasses Когато са задоволени потребностите от храна, вода, подслон ( те се осигуряват с пари), идва ред на всичко останало, над парите ( голяма част от него, обаче, пак с пари се постига). Слава Богу, ние в Бг сме на такъв етап - аз пари няма да търся в Америка, а повече шансове за децата си, че и за мен  Wink Много хора, обаче, в Бг страдат за пари  Cry. Няма значение какви са причините, които се крият зад желанието за емиграция. Относно скуката, ясно е. Брат ми затова се прибра от Канада  Mr. Green Вече над година е тук, но започна да му липсва скучната Канада  Mr. Green Млади хора, без деца, се чувстват супер тук. Но като ги грабне живота и сами трябва да си платят за веселието, става кофти  Confused Важното е да не се генерализира - еди къде си е гадно или много хубаво.....истината е по средата. Навсякъде си има плюсовете и минусите, човек слага на везната, мери и решава  Wink На всеки везната е различна  Sunglasses
Теории всякакви, ще разберем скоро. Каквото и да е - късмет на всички  bouquet
Точковата система - в канадската и новозеландската се класираме, дано и евентуалната американска да е такава  hahaha hahaha hahaha Каквато и да е, да я има, защото тогава човек знае има или няма шанс, но по-важното - може да има начин да изпълни критериите, докато при лотария се разчита на луд късмет Simple Smile

# 2 203
  • Down south
Когато миналата година изписваше session time out, имаше ли такива, които бяха изтеглени през това време?
Да, Креми беше сред тях. За други не знам.

# 2 204
  • Down south
Не, не може да ги вземе. Може да вземе само евентуална съпруга  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт