Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-12

• 117 195
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, вярно ли е, че един гол апартамент на замаска винаги изглежда по-малък, отколкото като се сложат мебели и се обзаведе? Или това е брокерски трик?

# 616
  • София
Здравейте, вярно ли е, че един гол апартамент на замаска винаги изглежда по-малък, отколкото като се сложат мебели и се обзаведе? Или това е брокерски трик?
Визуално е вярно, иначе с мебели или без квадратурата е обозначена в арх. проекти, така че не виждам смисъл от въпроса.

# 617
  • София
Как по малък? По-голям изглежда, според мен и това което оставихме,когато продавахме (изкарахме мебелите и остана на паркет и латекс обаче, не на замаска)

# 618
Влизаме в дневна,  която на пръв поглед ни изглежа тясна - брокерката ни убеждава, че като се боядиса и обзаведе, щяла да изглежда по-голяма и винаги апартаментите на замаска изглеждали по - малки...
Знам, че звучи тъпо въпроса..

# 619
  • София
Еми ето така, това са маломерни имоти, които след обзавеждане не изглеждат такива:
http://www.kab-sofia.bg/component/content/article/1426-30-idei-z … malkoto-zhilishte

# 620
Брокерски трик за незнаещи.

# 621
  • София
Разбирам Peace с добро усвояване на площта и правилно позициониране на мебелите може да стане разкошно,но за мен лично малкото пространство си е малко ( квадратурата е видна от НА за ПП на НИ и не се влияе от мебели,замаски и т.н) Затова и продадохме ние,защото в началото бяхме 2, а сега сме 4 и не ни е удобно,не че е невъзможно за живеене.

# 622
  • София
Въпросът беше вярно ли е? а не от каква квадратура се нуждаем........

# 623
За мене не е вярно казаното от брокера.
Гледала съм доста празни помещения.

# 624
  • София

По спокойно Stop. Отговорено Ви е на въпроса- не, не е вярно.
 Поясненията са дадени, за да стане ясно откъде изхождам за да дам мнение, а не какво Вие искате-въобще не ме интересува как и кой брокер ще ви излъже!

# 625

Според мен има нещо вярно, казвам го от личен опит. Като влязох в спалня от 18 квадрата ми се стори като най-обикновена и нормална стая, не много голяма. После, като се боядисат стените, като се сложи подова настилка и т.н. помещението някак си се разтваря. Говоря за субективното визуално усещане, иначе си има рулетки за мерене и ако рулетката покаже, че площта е достатъчна субективното усещане може да мине на заден план Grinning

# 626
Да, вярно е, окото лесно се лъже.
Но все пак е относително е, зависи от конкретните размери.
Lisa., колко метра беше?

# 627
  • София

По спокойно Stop. Отговорено Ви е на въпроса- не, не е вярно.
 Поясненията са дадени, за да стане ясно откъде изхождам за да дам мнение, а не какво Вие искате-въобще не ме интересува как и кой брокер ще ви излъже!
Спокойна съм си, а въпросът не бе зададен от мен, но за да се разбере трябва да се чете с разбиране. Peace

# 628
  • срещу двата комина :)))
на мен пък винаги ми изглеждат по-големите празните пространства  newsm78 може би, ако е нещо много голямо би изглеждала по-малко  Thinking

# 629
  • София
И аз да се изкажа, според мен за малки помещения донякъде е вярно. Когато гледах спалнята на предишното ни жилище на ш/з ми изглеждаше невъзможно да вкарам спалня с нормален размер вътре, а в последствие се оказа, че има място и за гардероб. Просто като се наредят нещата се оказва, че не заемат толкова място колкото си представяме. Например всички кухненски шкафове са със стандартна дълбочина 60 см, вземете ролетка, отбележете къде ще е края на шкафовете и това може и да ви даде някаква представа, която пак няма да е съвсем точна (аз така чертах спални, видях, че влизат все пак, но чак като я сложихме съвсем ми се избистриха нещата) Simple Smile

Скрит текст:
Редактирам се, като добавям, че спалнята, за която говоря беше 14 квадрата Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 14:36 от jenn_kata

Общи условия

Активация на акаунт