Westworld

• 75 180
  • 790
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Ееее,Ина...как сега Долорес е Уайът Thinking Нали даваха мъж в тая роля?Ептен се омотах...

Нищо не казахте за Мейв.. Rolling Eyes.кой я препрограмира?

# 361
  • София
Е, Форд, кой друг?

# 362
  • Пловдив
 Mr. Green тъй си мислих,ама да ви питам!
Мислите ли,че във втория сезон Бърнард ще "съживи" Форд като хост Rolling Eyes

# 363
Сигурно Форд е препрограмил Мейв.
Трябва да участва и Форд, иначе ... първо - ще е тъпо, второ - ще е гадно. Между другото, вие намразихте ли Шарлот (Теса Томпсън)? Аз честно си признавам, че - да, много ми беше антипатична (точно заради ролята си).

# 364
Засега образът на Шарлът не ми е особено симпатичен, но смятам, че има още много да се разгръща и като нищо да се окажат по-дълбоки водите и при нея.  Peace

# 365
...
Браво за това как хванахте,че МвЧ е Уилям...аз не загрях Grinning Но защо тогава той насилваше Долорес в спомените и bouquet Нали уж някога я е обичал? И как па не му омръзна на тоя Били 35г. все да се мота в тоя парк Crazy и толкова ли е необятен и огромен Rolling Eyes

Да, как и кога толкова се е променил? От това което дадоха вчера (аз имам доста пропуски в другите серии, та ...) Уилям толкова я е търсил и търсил и когато я видя пак - жива и здрава, друг й подаде падналата консерва (или каквото беше там) и как тя погледна този другия - тогава явно проумя гадната истина, че Долорес е хост и няма как да се сбъдне илюзията му. Тогава явно е задълбал въобще в парка, и без това толкова време е загубил тук - трябвало е да намери загадката или логиката на парка. И започва да изпробва всичко. Така и разбира за това, че хостовете се променят след емоционална болка. Общо взето тук е минал животът му. За добро или зло. Аз поне така го разбрах.

# 366
За Мейв казаха, че я е препрограмирал Арнолд или някой, който ползва негова парола за достъп. Там не стана много ясно, плюс това дали Мейв беше програмирана да се върне за детето или това беше нейното осъзнаване. Моето предположение е за второто - осъзнаване на майчиния инстинкт.

Ина, точна това си помислих и аз още в една от първите серии, когато Форд каза на Долорес - "ти наясно ли си, че си тук само за развлечение на гостите в парка", кой знае на нас кой ни гледа сеира Laughing

Като цяло попретупаха Елси, Хемсуърт, корпоративния шпионаж (не разбрах изнесоха ли ги тези данни извън парка с хоста - баща на Долорес)...

# 367
  • София
и аз съм твърдо, че не е програмирана за това, а сама се осъзна и се върна за детето си.

Да, не се разбра и за това изнесе ли се информация извън парка, според мен по-скоро не. Но вече е и без значение след убийството на Форд.
Шарлот ме дразни много, което обаче означава, че добре си играе ролята. Типична алчна и злобна корпоративна кучка.  Laughing

# 368
Ееее,Ина...как сега Долорес е Уайът Thinking Нали даваха мъж в тая роля?Ептен се омотах...

И аз разбрах, че Долорес е Уайът. Имаше един кадър на един екран на таблет или компютър, където имаше снимка на Долорес и под снимката в кавички ''wayatt'' или нещо такова

# 369
  • Пловдив

И аз разбрах, че Долорес е Уайът. Имаше един кадър на един екран на таблет или компютър, където имаше снимка на Долорес и под снимката в кавички ''wayatt'' или нещо такова
Не съм го забелязала това...

А вярно,че като погледнаха в таблета,видяха че е влизано с паролата на Арнолд. Rolling Eyes А като се разбра,че Бърнард е Арнолд,то...
За връщането на Мейв,да...и аз съм нам мнение,че това си е нейното решение.

# 370
Хостове - осъзнаване - мъча се да го изтълкувам, т.е. какво ще да означава това. При тях има определен набор от действия (правила) и освен осъзнаването да преподреди този набор, но друго? Или при осъзнаването няма да зачитат последствията от своите действия и непременно да действат по най-добрия възможен начин, а ще зачитат емоциите си? (така както правим хората обикновено)
Как го тълкувате вие тяхното осъзнаване?

# 371

Че стават самостоятелни личности, правят собствени избори, които не са им заложени.

# 372

Че стават самостоятелни личности, правят собствени избори, които не са им заложени.

Ама те няма как да измислят нещо ново (като действие) според мен. Освен да им е заложено да копират поведение и по този начин да си вкарват нови действия.

# 373
  • Русе
  Първото, което провокира тяхното осъзнаване беше паметта.Въпреки че триеха преживяванията им те все пак си спомняха елементи. Този "бъг" може да е заложен от Арнолд. Той не желаеше да се раздели със спомена за детето си.

# 374
Според мен осъзнаването се състои в способността да се учат и да взимат собствени решения.

Общи условия

Активация на акаунт