Westworld

• 74 732
  • 790
  •   1
Отговори
# 510
Може би "морето" ги разделя и са програмирани да не го прекосяват (всички, включително животните).

# 511
  • Вестерос
Може, въпреки че се чудеха откъде се е появило

# 512
Онова с издавените хостове май е друго море (по-скоро езеро).

# 513
  • Вестерос
Възможно е, да, защото като скочи с тигъра отиде при нашите.

# 514
Възможно е, да, защото като скочи с тигъра отиде при нашите.

Кой е скочил с тигъра?! Пропуснала съм го това.

# 515
  • Пловдив
А тия удавени ли бяха или убити от Долорес и сие?
И Бърнард гледаше толкоз странно...?

# 516
Доколкото помня, единственото, което знаем за удавените е, че Бърнард мисли, че той ги е убил и че мястото преди е било сухо. Възможно е да са се събрали там по друг повод и изведнъж някой да ги е наводнил (неясно как).

# 517
  • Вестерос
В началото на третия епизод показват за тигъра

# 518
В началото на третия епизод показват за тигъра

Да, но не са давали някой да скача с него. Нещо не ти разбирам, ама карай, то и сериалът не е от най-разбраните.  hahaha

# 519
  • Вестерос
Паднаха заедно с жената в язовира, след като й се нахвърли и тя го простреля. Под скочили това имах предвид.

# 520
Грейс и тигърът преплуваха - него го откриха удавен на отсрещния бряг, а тя попадна на индианците (като се замисля, тази част ми е малко замъглена - довечера ще я видя пак по телевизията).
Скрит текст:
Сега всички спекулират, че Грейс е Емили - дъщерята на Уилям, която видяхме на партито. Явно, че имената не съвпадат, но нищо не пречи Емили да се представя като Грейс на непознатите в парка.

# 521
  • Вестерос
И аз си го помислих това, няма да е случайна.

След трети епизод мисля, че Хейс ? Хейл знае за Бърнард по начина, по който му говори.

Излиза,че езерото е едно и също, щом и тигърът там намериха и " удавените" хостове, а не различни.Защото след тигъра ги намериха и тях.

# 522
Още не съм гледала вчерашния епизод, но един въпрос не ми дава мира.
Ако Бърнард е създаден като точно копие на Арнолд, тогава не трябва ли всички да знаят, че е хост 🤔
Или пак не съм разбрала нещо 😂

# 523
  • Вестерос
Не, защото Арнолд е умрял още преди младия Уилям да влезе в парка, преди откриването му. Поне аз така разбрах, че Уайът се е побъркал при тестването на парка. За  Бърнард се е пазело в тайна от масата, но 100% по върховете  някой ще знае в момента 🤔

# 524
Първи епизод има объркващи сцени до вода, направени така, че да изглеждат на едно и също място. Тигърът май беше открит на първия бряг, който дадоха (където Бърнард лежеше в несвяст) - това е "морето", което си го има по принцип. Там имаше убити хора и хостове (но по брега, а не вътре) и точно там се хвърлиха Грейс и тигърът.   Накрая на епизода дадоха друго "море", в което са удавените (тигърът не беше там, нали не бъркам - единственият, когото видяхме отблизо е Теди, най-вероятно) - това е новият воден басейн.
Шарлот Хейл (сега проверих името) - и според мен тя със сигурност знае.
Скрит текст:
В големия трейлър на сезона има една кратка сцена, в която се вижда цяла стая пълна с Бърнардовци (прототипи?) и Шарлът е там - или я открива, или през цялото време е знаела:

Общи условия

Активация на акаунт