RYANAIR - 4

• 111 284
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • София
От къде купувате или взимате прозрачните пликчета, които трябва да се сложат в багажа с лични вещи?
От летището безплатно преди проверката. Когато вадих моето леко се скъса, и ме накараха да взема ново!

Мерси Simple Smile Ама реших за всеки случай да купя. От един магазин на едро взех 100 броя, та ще имам и за вкъщи Simple Smile

# 121
Здравейте всички! През месец август купих билети за мен и съпруга ми за полет до Барселона през декември. При регистрацията съм вписала имената ни на кирилица, съответно имената ни като пасажери в резервацията са на български език. Проблем ли ще е това при чекирането?

# 122
  • Русе
Здравейте, аз имам един въпрос.Мога ли да сложа храна в ръчния си багаж?Става въпрос за някой друг сладкиш, 5-6 шоколада и някое твърдо сирене /ементал, гауда, скаморца/.По принцип позволено ли е пренасянето на храна с Раян?

# 123
Здравейте, аз имам един въпрос.Мога ли да сложа храна в ръчния си багаж?Става въпрос за някой друг сладкиш, 5-6 шоколада и някое твърдо сирене /ементал, гауда, скаморца/.По принцип позволено ли е пренасянето на храна с Раян?

Няма проблем за пренасянето на храна, единствено внимавайте с течностите.

# 124
  • Русе

Няма проблем за пренасянето на храна, единствено внимавайте с течностите.
Бяха ме наплашили, че ще ми изхвърлят манджата. 😇 Значи утре ще отида да си напазарувам спокойно нещата.Течности няма да имам.Благодаря за бързия отговор. 😊

# 125
  • София
Здравейте, току що получих смс от Райънеър, че ми канселират полета в неделя до Атина.
Проверих си резервацията за хотел в Букинг и уви вече е късно да я канселирам - ще трябва да платя и трите нощувки
Сайта е блокирал и не мога да букна друг полет, чата им е зает.... Дайте някоя идея какво да правя в тази ситуация?

# 126
  • София
Много неприятна новина!По принцип в смс може би е невъзможно,но в имейл пращат ли причините за канселирането на полета или това е формата на уведомление?

# 127
  • Sofia
Здравейте, току що получих смс от Райънеър, че ми канселират полета в неделя до Атина.
Проверих си резервацията за хотел в Букинг и уви вече е късно да я канселирам - ще трябва да платя и трите нощувки
Сайта е блокирал и не мога да букна друг полет, чата им е зает.... Дайте някоя идея какво да правя в тази ситуация?

Напоследък често попадам на реклами на фирми, които изискват обезщетение от авиокомпаниите в случай на закъснели или отменени полети.  Заплаща им се някакъв % от обезщетението, което са изискали.
Ако ми прецакат пътуването, бих потърсила съдействие (поне хотела да избия Simple Smile)

# 128
  • София
Имам и имейл, искам да сменя датата на полета, но сайта е блокирал и не ми дава да направя никаква промяна, чата е зает, утре е неработен ден... въобще чудна ситуация

# 129
  • София
Имам и имейл, искам да сменя датата на полета, но сайта е блокирал и не ми дава да направя никаква промяна, чата е зает, утре е неработен ден... въобще чудна ситуация
А пише ли причината за канселирането на полета?

# 130
  • София
Не са написали причина за канселацията, това е само:

Dear Customer,
Ryanair sincerely apologises for the cancellation of your flight FR6300, from Sofia to Athens on the 09-10-2016.
Please see below the 2 options available to you

И отдолу са изредили опциите за рифънд и смяна на датата, но сайта реално не ми дава да сменя полета за понеделник (вероятно е блокирал, защото като стигна до опцията за избор на места, бутона за продължване е неактивен)

# 131
  • на Мелмак
Може би е това:
http://www.blitz.bg/news/article/451621

# 132
  • София
 bouquet

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 22:43 от kashmir

# 133
Да, на 9, 10, 12 и 13 гръцките авиодиспечери са обявили 24-часови стачки. С която и авиокомпания, в който и от тези дни да имате билет, няма да летите най-вероятно Simple Smile

# 134
  • София
Да, на 9, 10, 12 и 13 гръцките авиодиспечери са обявили 24-часови стачки. С която и авиокомпания, в който и от тези дни да имате билет, няма да летите най-вероятно Simple Smile
Бях забравила за тези,неприятни за туристите, мероприятия.Пролетта хванахме стачка на Шарл де Гол, но все пак излетяхме с 40 минути закъснение и там пристигнахме след като бяха се настачкували  ooooh!.
Редактирам се, има съобщение на страницата на Раян във фейсбук http://corporate.ryanair.com/news/news/161007-ryanair-condemns-g … trikes/?market=gr .
Поничка, може би е добре да се свържеш директно с хотела в Атина, да се надяваме, че ще проявят разбиране  Peace.

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 23:47 от veka

Общи условия

Активация на акаунт