RYANAIR - 4

• 111 292
  • 753
  •   1
Отговори
# 195

Скрит текст:
Emi Daniel
♥0 пт, 30 сеп 2016, 16:19 #696
Предполагам с кола под наем.

Това направихме, благодаря. Най-добрият вариант е колата. И до парка и всичко обикаляхме с нея.
RYANAIR ни предизвиква сериозно с тези полети. Гледам вече за друг.   newsm78

# 196
Радвам се, че съм помогнала с добра идея.

# 197
Здравейте, мами.
Искам да ходя във Валенсия догодина, май месец. Много се чудя дали да резервим от сега или да чакаш още. Мислите ли, че раян еър ще пуснат и за април-май евтини полети, дали ще запазят тази тенденция с полети за 10-20 евро, Какво ще ме посъветвате?

# 198
Здравейте, мами.
Искам да ходя във Валенсия догодина, май месец. Много се чудя дали да резервим от сега или да чакаш още. Мислите ли, че раян еър ще пуснат и за април-май евтини полети, дали ще запазят тази тенденция с полети за 10-20 евро, Какво ще ме посъветвате?
Най-вероятно ще има евтини билети  Peace

# 199
Вижте какво предстои от 01 ноември

"Please note that from 1st November, free online check-in will be available from 4 days to 2 hours ahead of departure. Customers who do not wish to reserve their preferred seat, can check-in online or on the mobile app free of charge between 4 days and 2 hours before departure and will be allocated a random seat. (See T&Cs below).

All Ryanair customers may buy their reserved seat online, both on the Ryanair.com website and mobile app, from the time of booking right up to 2 hours before their scheduled departure, and in turn can check-in online and on the app, from between 30 days and 2 hours before their flight."

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 13:38 от maiags

# 200
Моля ви помагайте спешно, детето е на 14 години, защо виждам при он-лайн чекиране  за дата на раждане само до 2000 година??? Родено е 2002 г.Какво не е наред?

# 201
  • Sofia
Моля ви помагайте спешно, детето е на 14 години, защо виждам при он-лайн чекиране  за дата на раждане само до 2000 година??? Родено е 2002 г.Какво не е наред?

И аз щях това да питам.
Чекирах дъщеря ми с 2000г. на раждане, но тя е 2001. Едва ли някой ще направи проблем, но се чудех защо е така.

# 202

И аз щях това да питам.
Чекирах дъщеря ми с 2000г. на раждане, но тя е 2001. Едва ли някой ще направи проблем, но се чудех защо е така.
Върнах се да изчета всичко по новата тема отначало, никой не е писал за този проблем (то водата е водеща тема Joy), всъщност проблем ли е изобщо, ако се напише дата 2000 г., защото аз се чудех дали още при резервацията не съм чекнала, че е дете... но щом не е само при мен....

# 203
В ръчният багаж мога ли да си взема селфи стик? Да не го изкарат оръжие.. Grinning Grinning

# 204
В ръчният багаж мога ли да си взема селфи стик? Да не го изкарат оръжие.. Grinning Grinning

Може, да
най-много да те накарат да го извадиш ако е в чанта, за да го сканират отделно

# 205
  • Варна
Мисля, че децата до 14 г не се чекират онлайн, а само на място.

# 206
Здравейте, мами.
Нали знаеш, че е трудно придвижването от Кастейон до Валенсия?

# 207
Прочетох и предната тема за Раян еър, и там никой не е писал нищо за он-лай чекиране на деца родени след 2000 година, и никой не споменава за чекиране на място. Странно, не може да не са пътували такива деца?!...

# 208
Прочетох и предната тема за Раян еър, и там никой не е писал нищо за он-лай чекиране на деца родени след 2000 година, и никой не споменава за чекиране на място. Странно, не може да не са пътували такива деца?!...
Миналата седмица пътувах с две деца - на 3 години и на 14 години. И двете ги чекирах онлайн

# 209
  • Русе
Когато се купуват билетите трябва да са за съответната възрастова категория.

Възрастни (16+); Тийн (12-15); Деца(2-11) и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт